تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 21 اولاول ... 4101112131415161718 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 201

نام تاپيک: كدام گوشي بلندترين صدا را دارد ؟ كدام گوشي شفاف ترين صدا را دارد ؟

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

عزیز نسخه آپدیت شده آیفون تو ایران کار نمیکنه. شما چجوری دیدی ؟

آخر فروم باز RezaTayebiJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

عزیز نسخه آپدیت شده آیفون تو ایران کار نمیکنه. شما چجوری دیدی ؟
    عزیز من همین پریشب iphone نم رو آپدیت کردم. اینم مدرکش!

اگه دقت کنی می بینی گوشی ۱.۱.۱ هست. ضمنا آپدیت جدید آی فون هم که هنوز بطور رسمی نیومده هک شده و خیلی خیلی ساده می شه بهش آپدیت کرد... الان اکثر آی فون هایی که در ایران به فروش می رسن آپدیت شده هستن....
    نمی دونم این اخبار غلط رو چه کسی به شما می رسونه. دوستان آی فون هم بلوتوث داره ، هم هندسفری داره ، هم آپدیت می شه ، ۵۵۰ هزار تومنه تو ایران نه یک میلیون تومن و .... من قبل از خرید آی فونم گوشی های مختلفی رو تست کردم. از N95 گرفته تا انواع Pocket PC ها. رابط کاربری و سیستم عامل هیچکدوم به گرد پای آی فون هم نمی رسید. فکر کنم اگه یه نگاهی به فروش سه ماه اخیر گوشی ها و عکس العمل مشتری ها تو آمریکا بندازین این مسئله بیشتر براتون مشخص بشه.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

عزیز من همین پریشب iphone نم رو آپدیت کردم. اینم مدرکش!

اگه دقت کنی می بینی گوشی ۱.۱.۱ هست. ضمنا آپدیت جدید آی فون هم که هنوز بطور رسمی نیومده هک شده و خیلی خیلی ساده می شه بهش آپدیت کرد... الان اکثر آی فون هایی که در ایران به فروش می رسن آپدیت شده هستن....
    نمی دونم این اخبار غلط رو چه کسی به شما می رسونه. دوستان آی فون هم بلوتوث داره ، هم هندسفری داره ، هم آپدیت می شه ، ۵۵۰ هزار تومنه تو ایران نه یک میلیون تومن و .... من قبل از خرید آی فونم گوشی های مختلفی رو تست کردم. از N95 گرفته تا انواع Pocket PC ها. رابط کاربری و سیستم عامل هیچکدوم به گرد پای آی فون هم نمی رسید. فکر کنم اگه یه نگاهی به فروش سه ماه اخیر گوشی ها و عکس العمل مشتری ها تو آمریکا بندازین این مسئله بیشتر براتون مشخص بشه.
    آره ؟؟؟

بگو ببینم چجوری آپدیتش کردی ؟

نمی دونم این اخبار غلط رو چه کسی به شما می رسونه. دوستان آی فون هم بلوتوث داره ، هم هندسفری داره ، هم آپدیت می شه
    عزیزم ما اخبار غلطمون رو از سایتها معتبر میگیریم. اگر غلطه تقصیر ما نیست تقصیر اون سایتهای معتبره که دروغ میگن و شما راست میگی.

شما با آیفونتون از طریق بلوتوث تونستی واسه کسی فایل بفرستی ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

آره ؟؟؟

بگو ببینم چجوری آپدیتش کردی ؟

عزیزم ما اخبار غلطمون رو از سایتها معتبر میگیریم. اگر غلطه تقصیر ما نیست تقصیر اون سایتهای معتبره که دروغ میگن و شما راست میگی.

شما با آیفونتون از طریق بلوتوث تونستی واسه کسی فایل بفرستی ؟
    نرم افزارهای زیادی برای آپدیت به ۱.۱.۱ اومده. پیشنهاد می کنم یه سری بزنین به
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    . پسرعمم پریشب که با یکی از همین نرم افزارها آی فونه خودش رو آپدیت می کرد لطف کرد و آی فون من رو هم آپدیت کرد.
    متاسفانه تا زمانیکه آی فون بطور رسمی توسط اپل وارد آسیا نشه خبری از ارسال فایل از طریق بلوتوث نخواهد بود. اما از طریق wi fi می شه فایل فرستاد.

آخر فروم باز amir2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    منزل همیشگی ما قلب کسانی است که دوستشان داریم

پيش فرض

نسخه ی آپدییت شده ی iphone یعنی ۱.۱.۱ بهترین کیفیت صدا رو بین گوشی هایی که من دیدم داره.
    شما که از نزدیک با این گوشی کار کردی اگه برات مقدوره یکسری اطلاعات که در اثر کار با اون پیدا کردی بزار شاید به درد بقیه (از جمله خودم) بخوره...
    مثل:
    1.کیفیت دوربین.2.کیفیت صدا و انعطاف پذیری پلیرش3.بستر نرم افزاری.4.سرعت و...

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

کلا یه ریویو از آیفون بزار شاید نظر ما هم در موردش عوض شد.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

متاسفانه تا زمانیکه آی فون بطور رسمی توسط اپل وارد آسیا نشه خبری از ارسال فایل از طریق بلوتوث نخواهد بود. اما از طریق wi fi می شه فایل فرستاد.
    ورود رسمی چه ربطی به ارسال فایل از طریق بلوتوث داره ؟ ببین کلا بلوتوث گوشی آیفون فقط برای اتصال به هندزفری بلوتوث و کارکیته و چه رسمی و چه غیررسمی نمیشه باهاش فایل فرستاد.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ورود رسمی چه ربطی به ارسال فایل از طریق بلوتوث داره ؟ ببین کلا بلوتوث گوشی آیفون فقط برای اتصال به هندزفری بلوتوث و کارکیته و چه رسمی و چه غیررسمی نمیشه باهاش فایل فرستاد.
    عزیز من یکی از آشناهام برام یه موتورلا از آمریکا آورد. از طریق بلوتوثش نمی تونستم فایل بفرستم. رفتم تو اینترنت تحقیق کردم دیدم این امکان رو موتورلا تنها برای آسیا در نطر گرفته. گوشی رو به نسخه ی آسیا آپدیت کردم و قضیه حل شد. تو کشورهایی مثل آمریکا مردم از طریق email برای هم فایل می فرستن نه از طریق بلوتوث و اگه یه نگاهی به نقدهای آی فون بندازی می بینی تقریبا هیچکس تو آمریکا ناتوانی آی فون در فرستادن فایل از طریق بلوتوث رو یه ضف ندونسته.
    ضمنا سخنگوی اپل ، استیو جابز در کنفرانس معرفی آی فون در انگلستان گفت که هنگام ورود گوشی به هر منطقه ای، اپل امکانات متناسب با اون منطقه رو به سیستم عامل آی فون اضافه می کنی. بطور مثال ، همین چند روز پیش همزمان با عرضه ی آی فون در اروپا سیستم عامل این موبایل آپدیت شد و امکاناتی متناسب با سلیقه ی اروپایی ها ( اضافه کردن قسمت هایی به تقویم ، اضافه کردن کیبورد زبان کشورهای اروپایی و ... ) اضافه شد.

ضمنا هکرها هم همه جور نرم افزار برای آی فون نوشتن. از جمله MMS و ... .

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

طبق گفته شما ارسال فایل از طریق بلوتوث تو آیفون وجود داره اما تو امریکا اونو غیرفعال کردن و تو آسیا فعالش میکنن. به نظرت غیرمنطقی نیست. هر چه قدر هم بلااستفاده باشه باز بودنش از نبودنش بهتره. چطور ممکنه امکانی رو که از نظر سخت افزاری وجود داره رو با نرم افزار به بهانه اینکه استفاده نداره غیرفعالش کنن. نه عزیزم تو gsmarena هم نوشته بلوتوث headset only ...

ببین دستگاه بلوتوث پروفایلهای خاصی داره. یکیش file transfer و مثلا یکیش headset و ... بلوتوث آیفون پروفایل file transfer رو پشتیبانی نمیکنه...

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

طبق گفته شما ارسال فایل از طریق بلوتوث تو آیفون وجود داره اما تو امریکا اونو غیرفعال کردن و تو آسیا فعالش میکنن. به نظرت غیرمنطقی نیست. هر چه قدر هم بلااستفاده باشه باز بودنش از نبودنش بهتره. چطور ممکنه امکانی رو که از نظر سخت افزاری وجود داره رو با نرم افزار به بهانه اینکه استفاده نداره غیرفعالش کنن. نه عزیزم تو gsmarena هم نوشته بلوتوث headset only ...

ببین دستگاه بلوتوث پروفایلهای خاصی داره. یکیش file transfer و مثلا یکیش headset و ... بلوتوث آیفون پروفایل file transfer رو پشتیبانی نمیکنه...
    دوست عزیز ، من سال هاست از محصولات اپل استفاده می کنیم. هم لپ تاپ و هم کامپیوتر روزمیزیم اپل و دارای سیستم عامل Mac OS X هستن.
    نسل های مختلف ipod و نرم افزار itunes رو هم از زمان معرفی (سال ۲۰۰۱) تا به امروز تجربه کردم. در همان زمان ها بود که اپل ایده ی فروش قانونی موسیقی رو بطور آنلاین داد. اپل با شرکت های بزرگ موسیقی قرار داد بست و فروشگاه آنلاین itunes افتتاح شد. مدتی بعد تب ipod دنیا رو گرفت. مردم آهنگ ها رو از فروشگاه آنلاین دانلود می کردن ، روی ipod می ریختن ، به خونه ی دوستانشون می رفتن و آهنگ ها رو در اختیار دوستانشون می ذاشتن. اینجا بود که صدای شرکت های پخش موسیقی در اومد و بحث کپی رایت داغ شد. اپل برای فرار از فشارها خیلی ساده امکان کپی موسیقی از روی ipod به itunes رو حذف کرد! یعنی شما می تونستین از روی کامپیوتر به روی ipod آهنگ بریزین اما آهنگ ها رو نمی تونستین از ipod رو کامپیوتر بریزین! البته مدتی بعد هکرها وارد میدان شدن و یه پلاگین برای itunes نوشتن که همه ی ما رو نجات داد. یادمه اونموقع هم خیلی از سایت ها و بلاگرها می گفتن اپل امکان کپی کردن فایل رو از روی سیستم عامل ipod حذف کرده ، درحالیکه بعدا مشخص شد این حرف کاملا غلط بوده....

داستان iphone برمی گرده به سال ۲۰۰۱ (شاید هم ۲۰۰۲. دقیقا یادم نیست) . تو این سال اپل نام تجاری iphone رو خریداری کرد. از همون روز اول شایعات شروع شدن و تا زمان معرفی گوشی در مک ورلد ۲۰۰۷ ادامه پیدا کردن.... داستان سرایی بسه!
    حقیقت اینه که اپل بخاطر قراردادهایی که با شرکای بزرگ تجاریش داره باید قانون کپی رایت رو تا سر حد مرگ رعایت کنه. وگرنه مثل NBC ولش می کنن و می رن با شرکتای دیگه قرارداد می بندن. قضیه ی بلوتوث آی فون هم همینجوریاست. اما سخت افزار اپل کامله و قطعا هنگام معرفی گوشی در آسیا در سال ۲۰۰۸ امکان تبادل فایل از طریق بلوتوث رو معرفی خواهد کرد.
    ضمنا این مسئله که امکان بلوتوث فعلا بصورت پنهان در آی فون هست منتفیه. چون هکرها به تمام دیتای آی فون (من جمله هکرهای وطنی ) دسترسی پیدا کردن و نتایجشون نشون می ده چنین مسئله ای منتفیه.
    مدتی پیش با دوستی سر قضیه ی نبود MMS در آی فون بحثم شده بود. این دوستمون می گفت امکان اضافه کردن MMS بدلیل کمبودهای سخت افزاری نیست. اما همین چند هفته پیش بود که هکرها نرم افزار ارسال پیام تصویری MMS رو در اختیار کاربران آی فون گذاشتن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •