دوستان میشه یک لینک درست و حسابی با کرک بدین
موفق باشید
آرش
.gif)
مترجم پارس ورژن 2.6 به همراه 38 رشته تخصصی
در پارت های 30 مگی
لینک جدید سی دی 1
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
cd 2
کد:
کرک نرم افزار
کد:
نکته قبل از نصب کرک آنتی ویروس خودتون رو غیر فعال کنید مخصوصا کسانی که از مکافی استفاده می کنند ممکنه فایل کرک رو پاک کنه
سوال :
من رو دستگاه خودم باز میشه اما رو دستگاه دوستام تا باز میشه یه ارور میده و بسته میشه چرا ؟ باید چیزی نصب کنم؟
پاسخ :
یه فایل dll رو می خواد که تو سیستم شما نیست اسم فایل dll رو در ارور می نویسه در اینترنت سرچ و دانلود و در پوشه سیستم 32 ویندوز کپی کنید مشکل حل میشه
سوال :
من مترجم پارس رو دانلود کردم همه چیزش روبراه بود. اما توی سیستم خودم که نصبش کردم، وقتی ترجمه میکنه، فونت فارسیش اجق وجقه . باید چیکار کنم؟
پاسخ :
این به زبان سیستم شما مربوط میشه که فارسی یا عربیه
برای اینکار
به منوی tools >>> output
برین و یکی از گزینه های Arabic یا iransystem رو انتخاب کنید و ترجمه رو بزنید
پاسخ به نظرات :
توسط:من
سلام.
من همه قسمتها رو دانلود کردم. حالا چیکارش کنم؟ از زیژ بودن هم دراوردم. ولی نمیدونم چطوری اجراش کنم!!!
رو سي دي رايتش كنيد يا از clone drive براي اجرا كردنش استفاده كنيد
-----------
توسط:حسین
سلام . من نرم افزار رو دانلود کردم . کرک رو هم گرفتم اوم فایل dll رو کپی کردم بازم کرک اون ارور میده . اگرم کرک کنه بازم میره رو کد فعال سازی یا ثبت خوذکار من باید چی کار کنم . ممنوم می شوم اگه کمکم کنی . خیلی کارم گیره این نرم افزاره . منتظر جواب هستم
كرك رو در پوشه نرم افزار كپي كنيد در مسير c:/program files/ mabnasoft/ .....
براي كرك كردن مترجم و اديتور در پوشه parstranslator به جاي سه نقطه در مسير بالا
بعد run كردن كرك گزينه 1 و 2 رو اجرا كنيد مترجم كرك ميشود
براي كرك ديكشنري فارسي و انگليسي بايد كرك رو بطور جداگانه در مسير هاي ديكشنري ها كژي و run كنيد و بترتيب گزينه 3 و 4 كرك رو اجرا كنيد