... همینه دیگه باید خوش شانس باشی تا حد زیادی این به شانست بستگی داره ...
![]()
... همینه دیگه باید خوش شانس باشی تا حد زیادی این به شانست بستگی داره ...
![]()
دوستان با تشكر از همه من گوشي W810 سريال چنجد دارم وصل شدم و مراحلي كه دوستان براي Phone xs alpha6گفته بود انجام دادم (براي افزايش صدا) چند بار ديسكانكت شد و چند بار گوشي روشن شد ولي به يكباره پيغام داد كه گوشي هك شد !! و در عرض 10 ثانيه تمامي فايلها به گوشي آپلود شد و الان صدايي 50% بيشتر از صداي اوليه اش دارم!!
با تشكر از همه دوستاني كه در اين مورد نظر داده بودند
------------------------------------------------
مراحل :
نوشته شده توسط sony_W810i
سلام اینم اموزش PhoneXS alpha 6
فایل های مورد نیاز:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه Phone xs 2.1 alpha6رو باز کنید در قسمت بالا start رو بزنید و گوشیو خاموش کنید سیم کارت و مموری رو در بیارید و باطری رو بذارید تو گوشی(باید کامل 100% شارژ باشه) و دکمه C رو نگه دارید و کابل USB رو به گوشی متصل کنید و صبر کنید تا برنامه (Ready for opration! ) رو نشون بده.. حالا میتونید دکمه C رو ول کنید..قسمت پایینش تو بخش Confiquration 4 تا گزینه داره:
(FSXوFlashوGDFSوSetting) گزینه FSX رو انتخاب و Start FSX رو بزنید و صبر کنید تا برنامه کار خودش رو انجام بده(ممکنه چند بار وسط کار گو شی رو شن شه یا هنگ کنه برنامه.. مشکلی پیش نمیاد فقط دوباره مراحل رو انجام بدید)تا وقتی که برنامه FSX Successfull , Unplug The Phone! رو نداد سعی کنید برنامه دیگه ای رو اجرا نکنید....
اگه موقع اتصال کابل سیستم درایور خواست تو همین فایل زیپ تو پوشه USBflash میتونید پیداش کنید.. درایور صدا هم تو برنامه قرارداده شده و نیازی به تنظیم برنامه نیست....
امکان داره تو کمتر از 1 ساعت انجام بشه(بیشتر موارد)
امکان داره چند ساعت طول بکشه ...
وقتی پیغام FSX Successfull , Unplug The Phone! رو داد سیم کارت و مموریو جا بزنید و از صدای جدید لذت ببرید!!!
با اینکه این کار 100% تست شدست ولی مسئولیتش به پای خودتون .........................
Last edited by kamrankrm; 06-04-2007 at 12:34.
سلام دوستان
لطفا سریعا کمکم کنید
من یه w810 سریال چنج شده دارم که با فار منیجر توش چندتا تغییر دادم مثلا افزایش ظرفیت اس ام اس ها و تغییر درایو صدا ولی برای rest شدن در فار منیجر گزینه flash اصلا کار نمیکنه و ارور میده و هیچی کپی نمیکنه
پس بار فریمورش رو با آلفا6 به جدیترین که تو همین جا بود با موفقیت عوض کردم ولی حالا دیگه سیم کارت رو نمیشناسه در صورتی که ایرانسل دارم.
چکار باید بکنم.
آیا میشه بدم بیرون فلش کنن تا برگرده به سریال اصلی ولی سریالش رو رجیستر دستی نکنن و بعد با خیال راحت تغییرات لازم رو با فار منیجر بدم در ضمن اون ارور فار برای چیه؟
با تشکر
چنجی هیچ وقت به سریال اصلش بر نمی گرده یعنی این کار امکان نداره....سوالتم کمی مشکل داره...خوب وقتی بدین بیرون بهش می گن رجیستر دستی دیگه
درباره ی ارور و بقیه ماجرا تخصصی تو این برنامه ها ندارم باشه به عهده ی دوست خوبم حمید جان..فقط هیچ وقت بد به دلت راه نده حلا مشکلات یه فلشه
شاد باشید دیگران رو هم شاد کنید![]()
سریال گوشی تو فایل main قرار داره و شما همون فایل رو کلا فلش کردی !!!
ببر یه جایی که فقط IMEI گوشیت رو عوض کنن در غیر این صورت باید کلا فلش بشه (Full progrom) که در این صورت هرچی که ریختی رو گوشیت اعم از آکوستیک و درایور ها همش میپره و میشه همونی که بود ...
جالب اینجاس که شما گوشیتو کاری کردی که حتی تالیا رو هم نمیشناسه !!! چه برسه به ایرانسل یا تی سی آی
به هرحال جای معتبر ببر ( فکر کنم 5 تومن تو گلوش گیر کرده )
یعنی میشه ظرفیت اس ام اس رو زیاد کرد تو 810!؟
با آلفا 6 که کار رو شروع کردم بعد از 2-3 دقیقه نوشت waiting the phon to disconnect و بعد گوشی عین گوسفند روشن شد و روشن موند. این طبیعیه؟![]()
چند بار هم از اول کار رو شروع کردم اما همین آش و همین کاسه
مقدار پیشرفت کار رو جایی نشون نمیده ؟
-
-
-
-
-
-
-
آقا موافقید یه تاپیک اورژانس 810 هم بزنیم هر شب یکیمون تا صبح پای تاپیک کیشیک بدیم مشکل آدمایی مثل منو حل کنیم؟
Last edited by nakhordemast; 07-04-2007 at 01:30.
دوست عزیز من تو اموزشی که نوشتم گفتم که باید 2 تا نکته رو حتما رعایت کنید.. اگه بکنید تو کمتر از 2 ساعت حک مییشه گوشی:
1: شارژ باید 100% باشه نه 87 یا حتی 99 چون این برنامه وقتی شارژ گوشی از حدود 80 پایین تر بره هنگ میکنه (رو Wating for EaN....)
2:به هیچ وجه وقتی Start FSX رو کلیک کردید برنامه دیگری رو باز نکنید ... اگه اینکارو بکنید خودتون متوجه میشین که LOG برنامه چقدر کند میشه و چون برنامه باید یه چند باری سعی کنه تا گوشیو حک کنه و شارژ گوشی هم محدوده وقتی LOG کند بشه تعداد دفعات تلاش برنامه در محدوده زمانی شارژ باطری خیلی کمتر میشه و ممکنه بعد از 5-6 ساعت حک کنه یا به احتمال زیاد حک نکنه... بهترین وقت واسه اینکار اینه که اول گوشیو FUll charge کنید بعد phone xs رو اجرا کنید همه برنامه ها رو ببندید حتی اهنگ هم گوش نکنید و بذارید تا صبح روشن بمونه و کار خودشو بکنه... وقتی صبح بیدار شدید و جمله FSX Successfull!!! رو دیدید میفهمید چه لذتی داره![]()
![]()
![]()
![]()
والا این مشکل روشن شدن و رفتن گوشی به حالت PenDrive خیلی رو مخ ما راه میره .. دلیلشم معلوم نیست ولی این دلایلو تو فوروم های خارجی روش تاکید می کنن:
1: تو گوشی Screen saver رو غیر فعال کنید(ربطشم متوجه شدید به منم بگید )
2:درایور ُUSB رو update کنید
3:سیم کارت و مموری استیک رو در بیارید
....
راجع به اورژانس هم من شرمنده... سیستمو روشن میذارم تا فایلهامو بچپونه تو گوشی و خودم لالا می کنم و صبح====> FSX Successful!!!
---------------------------------------------------------------------------------------
راستی... من یه acoustic جدید پیدا کردم که کیفیت صداش حتی از acoustic 810 هم بهتر و شفاف تره... اون acoustic که HAMIND جان معرفی کرده بود صداش از نظر بلندی حتی 3250 رو هم میگرفت ولی خوب یه جوری بود صداش و کیفیت نداشت فقط بلند بود... پیشنهاد میکنم این Acoustic رو بریزین رو گوشی:
دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MegaBass تقویت شده و صدای قوی و بلند....
این فایل رو از حالت فشرده خارج کنید تا توش پوشه acoustic رو پیدا کنید... و acoustic رو در پوشه files_to_upload\ifs\settings\ کپی کنید و up کنید تو گوشیو حالشو ببرید!!
Last edited by sony_W810i; 07-04-2007 at 11:46.
این مشکل به شارژ باطری مربوط نمیشه ...چون شارژ گوشی من هیچ وقت بیشتر از 30 درصد نبوده ( حوصله شارژ کردن ندارم ) و با همین شارژ هک کردم خیلی راحت با موفقیت !!!
پس به شارژ ربطی نداره ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)