تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 91 اولاول ... 41011121314151617182464 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 901

نام تاپيک: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl

پروفشنال Inkareeeeeeeeee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    دانمارك

پيش فرض

بچه ها من الان رسیدم به اونجا که توی چاه میریم البته از چاه در اومدم رفتم توی منطقه ای که پر آدم همه رو هم کشتم یه یارو رو زمین بود که توی نقشه دورش دایره کشیده بود رفتم گشتمش حالا دیگه توی نقشه نمیدونم کجا برم . بنظرم شما باید برگردم به اول بازی ؟؟؟؟
    تو چاه ؟!
    چاه کجا بود؟! ... تو که کشتی مارو با این آدرس دادنت خب یه نگاه کن تو PDA و ببین کجایی و نقشه رو یه نگاه بنداز و یه سری هم به لیست مأموریتهات بنداز . میدونی که چجوری باید به PDA سر بزنی دیگه ؟! ... راحت ترینش اینه که دکمه M رو فشار بدی و ببینی کجایی و بعدش دکمه سمت چپ پایینش که روش نوشته" اکتیو ..." رو فشار بدی تا لیست مأموریتهات بیادش و بقیش هم که دیگه خودت میدونی دیگه

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

تو چاه ؟!
    چاه کجا بود؟! ... تو که کشتی مارو با این آدرس دادنت خب یه نگاه کن تو Pda و ببین کجایی و نقشه رو یه نگاه بنداز و یه سری هم به لیست مأموریتهات بنداز . میدونی که چجوری باید به Pda سر بزنی دیگه ؟! ... راحت ترینش اینه که دکمه M رو فشار بدی و ببینی کجایی و بعدش دکمه سمت چپ پایینش که روش نوشته" اکتیو ..." رو فشار بدی تا لیست مأموریتهات بیادش و بقیش هم که دیگه خودت میدونی دیگه
    این نشون دهنده ی بزرگی محیط بازی هستش .
    حالا که چیزی نشده ! زمین به آسمون که نرفته !
    سامسونگ جان شما هم میتونستی از همون چاه یه عکسی بزارید .

آخر فروم باز MAXXX's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

Maxxx جون من هنوزم که هنوزه نمیدونم که باید خیانت بکنم به هر دوتا گروه یا به یه گروه یا اصلا" نکنم ، شاید تو پایان بازی تأثیر داشته باشه .

سلام
    منم تو شک بودم برا همین فال حافظ گرفتم این اومد:
    چو دوتی بگفت اسنایپر را بکش***** بکش تا بچنگ آوری تفنگش مفت
    سپس باز آی سویه دوتی گروپ!! ****بکش تا به چنگ آوری ماله مفت!
    (کی؟ من لوسم؟)
    ولی فکر نمیکنم تاثیری در پایان بازی داشته باشه آخه اینطوری که من فهمیدم برایه دیدن پایان اصلی بازی باید دکتر یا یه شخصی رو پیدا کنیم و به دستورات اون عمل کنیم یا همچین چیزی که من هنوز به اون جاهاش نرسیدم متاسفانه من از روز هایه 1 شنبه تا 5 شنبه خونه نیستم و نمیتونم برم جلو واسه همین یکم کند میرم جلو الان هم که اینو مینویسم بعد از 4 روز اومدم خونه وتقریبا یادم رفته کجا بودم و ماموریتم چی بود ..... ولی از نظر آدرس باید بگم که از کمپ فریدوم جاده رو ادامه دادم به سمت پایین فکر کنم دارم نزدیک چرنوبیل میشم خلاصه اینجاش واقعا مشکل شده و نمیدونم چرا تصویر زرد میشه شاید آلودگی جدیده و جک و جونور ها یکدفعه ظاهر میشن میان تو صورتت البته از جونمون کم نمیشه ولی به اندازه تمام بازی تو این ماموریت آدم کشتم

sumsungجان من مدتها پیش اونجاش رو رفتم و درست یادم نیست ولی تا اونجایی که میدونم شما که انقدر دور شدی دیگه باید ادامه بدی تا برسی به شهری که گروه دیوتی از اون محافظت میکنه و اونجا از barkeeprماموریت هایه اصلی رو بگیری فکر کنم راه رو به طرف لودینگ جدید ادامه بدی بهتر باشه
    Last edited by MAXXX; 10-05-2007 at 17:31.

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    دانمارك

پيش فرض

این نشون دهنده ی بزرگی محیط بازی هستش .
    حالا که چیزی نشده ! زمین به آسمون که نرفته !
    سامسونگ جان شما هم میتونستی از همون چاه یه عکسی بزارید .
    بله اونو که همه میگیم بازی بسیار گسترده ایه .

چیزی که نشده و آسمون هم به زمین نیومده ، فقط samsung_d600 رفته تو چاه ، حالا کدوم چاه خودش میدونه نه من و شما

... .

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    دانمارك

پيش فرض

سلام
    منم تو شک بودم برا همین فال حافظ گرفتم این اومد:
    چو دوتی بگفت اسنایپر را بکش***** بکش تا بچنگ آوری تفنگش مفت
    سپس باز آی سویه دوتی گروپ!! ****بکش تا به چنگ آوری ماله مفت!
    (کی؟ من لوسم؟)
    ولی فکر نمیکنم تاثیری در پایان بازی داشته باشه آخه اینطوری که من فهمیدم برایه دیدن پایان اصلی بازی باید دکتر یا یه شخصی رو پیدا کنیم و به دستورات اون عمل کنیم یا همچین چیزی که من هنوز به اون جاهاش نرسیدم متاسفانه من از روز هایه 1 شنبه تا 5 شنبه خونه نیستم و نمیتونم برم جلو واسه همین یکم کند میرم جلو الان هم که اینو مینویسم بعد از 4 روز اومدم خونه وتقریبا یادم رفته کجا بودم و ماموریتم چی بود ..... ولی از نظر آدرس باید بگم که از کمپ فریدوم جاده رو ادامه دادم به سمت پایین فکر کنم دارم نزدیک چرنوبیل میشم خلاصه اینجاش واقعا مشکل شده و نمیدونم چرا تصویر زرد میشه شاید آلودگی جدیده و جک و جونور ها یکدفعه ظاهر میشن میان تو صورتت البته از جونمون کم نمیشه ولی به اندازه تمام بازی تو این ماموریت آدم کشتم

sumsungجان من مدتها پیش اونجاش رو رفتم و درست یادم نیست ولی تا اونجایی که میدونم شما که انقدر دور شدی دیگه باید ادامه بدی تا برسی به شهری که گروه دیوتی از اون محافظت میکنه و اونجا از barkeeprماموریت هایه اصلی رو بگیری فکر کنم راه رو به طرف لودینگ جدید ادامه بدی بهتر باشه
    مکسی جون من یجورایی ازت خوشم میادش چون مثل خودم شیطونی
    آقا جون اطلا" من یه پیشنهادی دارم ، میتونیم یواشی بریم تو کمپ فریدومها و یکی از تک تیر اندازهاشو بکشیم و تفنگشو بر داریم و بزنیم بریم پی کارمون ، نه دیوتی هارو لو دادیم و نه اینکه فریدومها رو نابود کردیم ، ... البته میدونی که یکی از باگهای این بازی "Rank" هامون هستش که آپدیت نمیشه ولی خب اگه یه نگاهی بهشون بندازی میشه دید که بازیکنهای مختلفی از گروههای مختلف توشون بازی میکنن ، لیست مأموریتهای فریدوم بیشتر از دیوتیها هستش ، شاید بشه بعد از یه مدت عضو فریدومها شدش ، شاید !!! اگرم نشه که همه حرفهای من کشششششششششششک از آب در میادش و دماغمون میسوزه که چرا به حرفهای شما گوش نکردیم و همشونو درو نکردیم بریزیم زمین .

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

من فکر کردم شما باید بدونید که کدوم چاه رو میگم . مگه چندتا چاه توی این بازی هست . همون که یه یارو هم بغل ایستاده بعد وقتی توی اون چاه میزی و چندتا آدم میکشی یه موجود عجیب غریبی هم بهت حمله میکنه بعد وقتی میری جلوتر جایی که میخوای از چاه بیرون بیای یکی دیگه بهت حمله میکنه ولی زیاد کاری بهت نداره فقط هی دوربین روش زوم میشه و اون یکاری میکنه و صدای صوت آزار دهنده میشنوی که خونت هم کم میشه خلاصصه بی خیالش ردش کردم . آقا یکی بگه جریانش چیه ما که نفهمیدیم . اصلا باید توی نقشه کجا بریرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!! 100 تا توی نقشه زده . الان رفتم توی منطقه ای که یه ساختموم 3 4 طبقه داشت که به یه زوری رفتم تا طبقه آخر و یه کیف بود نمیدونم یه ساک بود یه هم چین چیزایی . برداشتم الان دوباه رنمیدونم کجا برم .
    به نظر شما نباید برگردم اول بازی ؟؟؟ پیش همون یارو که بهم مامرویت داده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!
    یه سوال اون خط آبی چیه بالای خون که اصلا ازش کم نمیشه و همش ثابت مونده ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    دانمارك

پيش فرض

من فکر کردم شما باید بدونید که کدوم چاه رو میگم . مگه چندتا چاه توی این بازی هست . همون که یه یارو هم بغل ایستاده بعد وقتی توی اون چاه میزی و چندتا آدم میکشی یه موجود عجیب غریبی هم بهت حمله میکنه بعد وقتی میری جلوتر جایی که میخوای از چاه بیرون بیای یکی دیگه بهت حمله میکنه ولی زیاد کاری بهت نداره فقط هی دوربین روش زوم میشه و اون یکاری میکنه و صدای صوت آزار دهنده میشنوی که خونت هم کم میشه خلاصصه بی خیالش ردش کردم . آقا یکی بگه جریانش چیه ما که نفهمیدیم . اصلا باید توی نقشه کجا بریرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!! 100 تا توی نقشه زده . الان رفتم توی منطقه ای که یه ساختموم 3 4 طبقه داشت که به یه زوری رفتم تا طبقه آخر و یه کیف بود نمیدونم یه ساک بود یه هم چین چیزایی . برداشتم الان دوباه رنمیدونم کجا برم .
    به نظر شما نباید برگردم اول بازی ؟؟؟ پیش همون یارو که بهم مامرویت داده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!

ببین خوش تیپ جون ، در طول بازی شما چندتا از این چاهها داری که باید بری توش ، فهمیدم کجا رو میگی ، آره باید بری پیش همون دلاله و کیفو بدی و پول بگیری ، دقیقا" یادم نیستش که همون دلاله هستش که اول بازیه یا اونیکی دلاله که تو منطقه فریدومها هستش ، ... راستی سعی کن واسه اینکه بازیت خیلی درهم و برهم نشه در آن واحد بیشتر از یکی دوتا مأموریت رو قبول نکنی چون نمیتونی به همش برسی ، اونوقت یه Mission failed میگیری واسه هر مأموریتی که نتونی انجامش بدی ، ... اون جونوره رو هم باید بهش نزدیک بشی و سعی کنی تو سرش شلیک کنی که زودتر بمیره وگرنه انقدر خونریزی مغزی میکنی که از بین بری ، .. اون خط آبیه هم مربوطه به جلیقه هایی که تنته .

آخر فروم باز MAXXX's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

مکسی جون من یجورایی ازت خوشم میادش چون مثل خودم شیطونی
    آقا جون اطلا" من یه پیشنهادی دارم ، میتونیم یواشی بریم تو کمپ فریدومها و یکی از تک تیر اندازهاشو بکشیم و تفنگشو بر داریم و بزنیم بریم پی کارمون ، نه دیوتی هارو لو دادیم و نه اینکه فریدومها رو نابود کردیم ، ... البته میدونی که یکی از باگهای این بازی "Rank" هامون هستش که آپدیت نمیشه ولی خب اگه یه نگاهی بهشون بندازی میشه دید که بازیکنهای مختلفی از گروههای مختلف توشون بازی میکنن ، لیست مأموریتهای فریدوم بیشتر از دیوتیها هستش ، شاید بشه بعد از یه مدت عضو فریدومها شدش ، شاید !!! اگرم نشه که همه حرفهای من کشششششششششششک از آب در میادش و دماغمون میسوزه که چرا به حرفهای شما گوش نکردیم و همشونو درو نکردیم بریزیم زمین .
    کوچیکتم اینکاره جون البته رنک من هم آپدیت میشه هم بازیکن هایی که توشن آپدیت میشن به طوری که یادمه اول هایه بازی صدر جدول در اختیار گروه دیوتی بود ولی الان تا رده 16 همه فریدوم هستن رده منم 17 هست که انشا الله با قتل و کشتار و بازی جوانمردانه به صدر جدول میرسم و میرم جام جهانی .... درمورد عضویت در فریدوم فکر نمیکنم کار زیاد مشکلی باشه میگم اگه دوست داری برو تو گروهشون منم میرم تو دیوتی ببینیم آخرش چی میشه بالاخره یکیمون اخرش رو میبینه .... شایدم بعدش فرماندهامون رو کشتیم و رییس دوتا گروه شدیم بعد با هم صلح میکنیم و میریم تو چرنوبیل قلیون میکشم افراد گروه همامون هم با هم فوتبال بازی میکنن ای بابا اینکه sims شد

sumsung جان من اون چاهه رو یادمه البته راجب اون کیفه باید بگم که فکر کنم این ماموریت وقت نداره و هروقت خواستی میتونی برگردی و جایزه بگیری ولی حالا که شما این همه راه اومدی بهتره به جلو حرکت کنی و بعدا وقتی یه ماموریت اون نزدیک ها گرفتی برگردی و جایزه خودتو بگیری

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    دانمارك

پيش فرض

کوچیکتم اینکاره جون البته رنک من هم آپدیت میشه هم بازیکن هایی که توشن آپدیت میشن به طوری که یادمه اول هایه بازی صدر جدول در اختیار گروه دیوتی بود ولی الان تا رده 16 همه فریدوم هستن رده منم 17 هست که انشا الله با قتل و کشتار و بازی جوانمردانه به صدر جدول میرسم و میرم جام جهانی .... درمورد عضویت در فریدوم فکر نمیکنم کار زیاد مشکلی باشه میگم اگه دوست داری برو تو گروهشون منم میرم تو دیوتی ببینیم آخرش چی میشه بالاخره یکیمون اخرش رو میبینه .... شایدم بعدش فرماندهامون رو کشتیم و رییس دوتا گروه شدیم بعد با هم صلح میکنیم و میریم تو چرنوبیل قلیون میکشم افراد گروه همامون هم با هم فوتبال بازی میکنن ای بابا اینکه sims شد
    چه زوذ رنکت رفت بالا ... میبینم که تو هم مثل من خواب و زندگی نداری که نصفه شبی جوابمو دادی
    از اونجایی که من با دیوتی ها یه خورده مشکل دارم و فریدومها هم اسلحه هاشون جدیدتره و بهتره تصمیم گرفتم یجورایی خودمو بچپونم تو فریدومها تا ببینم چی میشه ... جالبیش اینه که دیوتیها تبلیغ میکنن واسه اینکه عضوشون بشیم ولی فریدومها نه ... منهم هنوز دارم فکر میکنم که چی کار کنم و تا الان شوصمد بار اون مرحله رو هی از اول بازی کردم و آخرشم تو شک افتادم و بازم از اول بازی کردم ... حالا به فال حافظی که گرفتی عمل میکنم تا ببینم چی میشه

آخر فروم باز @R3Z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی نمیدونه چی جوری میشه ازاین بازی عکس گرفت ما که هر چی تلاش کردیم نتونستیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •