Avril lavigne the best
برین اینجا نظر سنجی شرکت کنید! برای بهترین خواننده خارجی
Kylie Minogue
خواننده ی پاپ استرالیایی .
28 مه روز تولد 40 سالگیش بود .
20 ساله که بی وقفه داره تو موسیقی پاپ فعالیت بسیار ارزشمند ، زیبا و بسیار شایان تقدیری می کنه .
من هنوز به دنیا نیومده بودم ایشون کارش رو شروع کرد
بسیاری از جوایز فوق العاده ارزشمند رو در زمینه ی موسیقی تا بحال نصیب خودش کرده .
حاصل این 20 سال فعالیت ، 10 آلبوم موسیقی ، ویدئو های فراوان و " شو تور " (کنسرت زنده) های بسیار زیباست .
آخرین آلبوم این خواننده با نام " X " می باشد که پارسال بیرون اومد و هم اکنون این خواننده داره " شو تور " های این آلبوم رو در بسیاری از کشور های اروپایی و همچنین کشور های آسیایی مانند ترکیه و روسیه و... ، اجرا می کنه .
از دوستان اگه کسی دوست داشت بیشتر راجع به این خواننده بدونه یا چند تا از آهنگ هاش رو بشنوه می تونه به من اطلاع بده من در خدمتش هستم .
صدای fredy mercury خواننده گروه queen فوق العاده است....![]()
فك نكنم آماري باشه خواننده ها بسيار متعدد ميباشن هركي هركي رو دوست داره ميگه Nickelback صداش عاليه
50 cent
dr dre
2 pac
Last edited by shahab47; 30-06-2008 at 01:18.
آخه لطف کنید بگید چه معیارهایی رو برای انتخاب بهترین خواننده مورد نظرتون مدنظر قرار دادین؟! مثلا میشه لطف کنید بگید که 50 cent یا مثلا کایلی یا دیگر عزیزان رو چجوری بهترین انتخاب کردین؟!! همش که سلیقه نمیشه! من یه لحظه اینجا رو با تاپیک بدترین خواننده ها اشتباه گرفتم!!
خوب انتخاب من ( Kylie Minogue ) رو حساب همون چیزایی بود که تو اون پست قبلیم ذکر کردم .
ببینید اینجا همه طبق سلیقه ف علاقه و تعصب خودشون رأی می دن . من هم همین طور .
عنوان تاپیک هم اینه : " به نظرتون ..."
این یعنی هر کس فقط نظر خودش رو گفته . نظرش هم رو حساب سلیقه ، علاقه و یا تعصبش به یه خواننده گفته . و فقط از نظر خودش این خواننده رو "بهترین خواننده ی خارجی" می دونه .
دلیل انتخاب من نیز ، هم سلیقه و علاقه است ، هم همون چیزایی که تو پست قبلیم توضیح دادم .
چون گفتید خواننده من هم جواب میدم Andrea Bocceli
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)