متاسفانه برنامه bloover فقط رو بلوتوث های ورژن پایین کار میکنه و رو گوشی های جدید اصلا جواب نمیده...
متاسفانه برنامه bloover فقط رو بلوتوث های ورژن پایین کار میکنه و رو گوشی های جدید اصلا جواب نمیده...
چند تا نکته هست که باید بگم.... اول اینکه مطمئن باشید هیچ برنامه ای نیست که بتونه بدون اجازه کانکت بشه... چون اصلا طراحی بلوتوث های ورژن جدید طوریه که هر نوع اتصالی فقط با اجازه طرفین امکانپذیره... پس دنبال راهی باشید که طرف مقابل رو فریب بدید مثلا من اکه بخوام کسی رو هک کنم تو یه جمع .... اول اسم بلوتوثم رو میزارم عدد یک را وارد کنید.... بعد شروع به سرچ کردن میکنم و باقی ماجرا.... اکثرا جواب میده....و اگه گوشی کسی دستم باشه سریع گوشی خودم رو تو لیست اون auto میکنم و بازم باقی ماجرا .... در ضمن رو سری n شماره گیری جواب میده یعنی دقیقا اون چیزی که به نظر من بهترین امکانشه ....
روي 6630 و 6680 و ان 70 و ان 93 امتحان كردم تقريبا همه گزينه ها جواب داد.روي پي 990 فقط تماس.در ضمن يك نكته اي كه هست اينه كه چون خود برنامه جاوا نوشته شده بنابراين براي جاوا اصلش نوشته شده.ولي خوب روي سيمبين هم بسته به ساختارشون ورژنشون كم و بيش جواب ميده.مثل اين گوشيهائي كه تست كردم و سيمبين هم هستند ولي جواب داد.ولي در كل بايد گفت اين برنامه خيلي توپ نيست ولي از هيچي بهتره.يكي اينكه كمتر گوشيهائي هستند كه بلوتوثشون هميشه روشن بزارن و تازه اگر هم باشه اكثرا مخفي ميزارنش.بعدشم حتما بايد پس كد و اوكي هم داده بشه و اين فقط براي گول زدن اشنا امكان پذيره كه اينم يكجورائي بي ارزشه.ولي بهرحال از هيچي بهتره.از دوستمون كه اين برنامه مفيد رو معرفي كردن تشكر ميكنم.
سلام
با k750
w550i...w700.w800.wk810.k750. همه ی گزینه ها جواب داد
p990.n73.n70.n80.5300 اینا رو فقط میشد زنگ زد و گزینه اول که اطلاعاتی در مورد گوشی میده.
>>>--------------->اقا دست درد نکنه خیلی با این برنامه حال کردم دمت گرم .<----------------<<<
من روی 6600-n90-n71 و 6111 تست کردم.تمام و کمال جواب نداد.البته مشخصا 6111 بهتر بود.
رو این گوشیا کار میکنه خیلیم توپه
M600i
p990
w950
W810I
I-mate jamin
ورودت را به p30world تبریک میگم
عزیزجان تاپیک رو اشتباه اومدی![]()
پس I-mate هم بعله............![]()
![]()
بابا با اين برنامه فقط ميتوني سوني اريكسون رو هك كني حالا با هر گوشي كه شد رو نوكيا فقط information و خاموش كردن گوشي جوهب ميده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)