تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: شما کدوم رو خریدی؟؟؟

راي دهنده
266. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • NOKIA

88 33.08%
  • SONY ERICSSON

169 63.53%
  • SAMSUNG

18 6.77%
  • MOTOROLA

12 4.51%
  • SIEMENS

0 0%
  • PANTECH

0 0%
  • SAGEM

0 0%
  • PANASONIC

0 0%
  • LG

1 0.38%
  • PHILIPS

0 0%
  • I-MATE

1 0.38%
  • HAIER

0 0%
  • Qtek

0 0%
  • I-TEQ

0 0%
  • O2

0 0%
  • Eten

0 0%
  • HP

1 0.38%
  • GIGABYTE

0 0%
  • Palm

0 0%
Multiple Choice Poll.
صفحه 14 از 17 اولاول ... 41011121314151617 آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 165

نام تاپيک: حتما کسانی که از تاریخ 85/01/01 گوشی نو خریده تو این نظر سنجی شرکت کنه.

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

مهمترین علت، میانگین سنی بچه های این فروم هست. و اینکه اینجا بیشتر از یه قشر (محصل) جمع شدن و این قشر هم بیشتر به سونی اریکسون علاقه دارن تا باهاش بازی کنن.

منظور بدی نداشتم. با فرد خاصی هم نبودم. نیاید دعوا کنید ها.
    اینو راست میگی واقعا موبایل شده بچه بازی این جا تو محله ما بچه زیر 12 سال بیشتریا موبایل (مدل بالا) دارن و جالبه یا سیم کارت سوخه رو گوشیشونه یا مال کس دیگه ای تو خانوادس و همچنین کلا رو هم 100 تا هم عکس
    نگرفتن تنها استفادشون اینه که یا بازی میکنن یا کلیپ صوتی تصویری به هم میدن ولی دلیلش مصلما این نیست
    که چون میخان بازی کنن سونی اریکسون میخرن آخه نوکیا که بازی های سیمبین و بهتری داره ! من توکفم چرا
    سونی اریکسشون رو انتخاب میکنن

آخر فروم باز Mehdi_Full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    تــهرانـــ

پيش فرض

دوستان مهترین دلیلی که سونی اریکسون رو تو ایران و تو بیشتر کشورهای مختلف پر طرفدار کرده اینکه سونی اریکسون تا اون موقعیکه نیومده بود نوکیا یکه طرفدار بازار بود و مسلم بود که همه نوکیا میخرن
    اما با اومدن سونی اریکسون به بازار موقعیت عوض شد و مردم دوست داشتن که تنوع رو تو تمام زمینه ها داشته باشن که همینطور هم شد
    الآن هم سونی اریکسون با اینکه به اندازه نوکیا قدمت نداره اما یواش یواش داره بازار رو میگیره تو دستش و یواش یواش رتبه رو داره میاره بالا
    با اینحال شما میتونید هر برندی رو برای خودتون انتخاب کنین و بگین که همون بهتره
    هیچ اجبار و تعریف و تمجیدی هم در کار نیست
    به نظر من تا 5 سال دیگه مشخص میشه که برند برتر چیه از همه لحاظ
    موفق باشید

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

به نظر من نوکیا همیشه یه چیزی واسه رو کردن داره.... فعلا هم نفرات دوم و سوم پرفروش ترین ها یعنی سامسونگ و موتورولا رو بزنی رو هم جمعا به نوکیا نمی رسن سونی اریکسون که اصلا عددی نیست.

آخر فروم باز ShahabSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    پایتخت -> تهران بزرگ

پيش فرض

اینو راست میگی واقعا موبایل شده بچه بازی این جا تو محله ما بچه زیر 12 سال بیشتریا موبایل (مدل بالا) دارن و جالبه یا سیم کارت سوخه رو گوشیشونه یا مال کس دیگه ای تو خانوادس و همچنین کلا رو هم 100 تا هم عکس
    نگرفتن تنها استفادشون اینه که یا بازی میکنن یا کلیپ صوتی تصویری به هم میدن ولی دلیلش مصلما این نیست
    که چون میخان بازی کنن سونی اریکسون میخرن آخه نوکیا که بازی های سیمبین و بهتری داره ! من توکفم چرا
    سونی اریکسشون رو انتخاب میکنن
    خب الان یه جورایی سونی اریکسون مد شده. مخصوصاً برای این بچه مدرسه ای ها که به هم پز بدن (عین این دختر بچه ها دلت بسوزه مال من فلان مدله!!!)
    مطمئن باش اینطور هم نمی مونه. چیزی که زود داغ میشه، زود هم سرد میشه.

مورد دیگه هم اسم سونی هست که برای ملت جا افتاده سونی مارک توپیه. در صورتی که انصافاً همهء لوازم سونی هم خوب نیست.

به نظر من نوکیا همیشه یه چیزی واسه رو کردن داره.... فعلا هم نفرات دوم و سوم پرفروش ترین ها یعنی سامسونگ و موتورولا رو بزنی رو هم جمعا به نوکیا نمی رسن سونی اریکسون که اصلا عددی نیست.
    اینو خوب اومدی

پروفشنال RedDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    همه جا و هیچ جا

پيش فرض

مهمترین علت، میانگین سنی بچه های این فروم هست. و اینکه اینجا بیشتر از یه قشر (محصل) جمع شدن و این قشر هم بیشتر به سونی اریکسون علاقه دارن تا باهاش بازی کنن.

منظور بدی نداشتم. با فرد خاصی هم نبودم. نیاید دعوا کنید ها.
    شهاب جان داري کم لطفي ميکنيها
    مگه شما محصلي

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

سوني اريكسون توي ايران فقط رشد كرد توي اينجاست كه فقط گوشي بايد صداي بلند داشته باشه!دوربين 5مگاپيكسلي بايد داشته باشه!در هر صورت بعضي ها به خاطر جلب توجه يه گوشيه پرسروصدارو برمي دارن! گفتم بعضي ها كسي ناراحت نشه!
    در كل كه نگاه كني نوكيا باصرفه تر و قابل قبولتر گوشي ميزنه وبايد قبول كنيد از همه مارك ها برتر
    موفق باشيد

در آغاز فعالیت shiny star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

به نظر من دلیل فروش و عدم فروش نوکیا یکیه بیشتر توضیح میدم ; ببینید من تاحالا هر کی رو دیدم که میخواسته
    نوکیا بخره گفته دلیلش داشتن سیمبینه هر کی رو هم دیدم از از خرید نوکیا صرف نظر کرده بازم گفته دلیلش
    سیمبینه فکر کنم خودتون بدونید چرا و نیازی به توضیح بیشتر نداشته باشه با این حال اگه خاستید بیشتر توضیح میدم
    دلیل فروش زیاد سونی اریکسون هم به نظر من قیمت مناسب با امکانات بالا هست مثلا شما کدم گوشی 250
    تومنی نوکیا رو سراغ دارید که در حد و اندازه های w810 باشه ؟ دلیل اینه که (حداقل تو اهواز) سونی اریکسون گارانتی نداره و نوکیا داره داشتن گارانتی باعث افزایش قیمت میشه
    کاملا درسته سیمبین خوبیش باعث فروش نوکیا و بدیش باعث میشه فروشش کمتر بشه DARK FEAR کاملا
    درست و واضح گفته

اگه نباشه جاش خالی می مونه wantonboy13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

خب الان یه جورایی سونی اریکسون مد شده. مخصوصاً برای این بچه مدرسه ای ها که به هم پز بدن (عین این دختر بچه ها دلت بسوزه مال من فلان مدله!!!)
    مطمئن باش اینطور هم نمی مونه. چیزی که زود داغ میشه، زود هم سرد میشه.

مورد دیگه هم اسم سونی هست که برای ملت جا افتاده سونی مارک توپیه. در صورتی که انصافاً همهء لوازم سونی هم خوب نیست.

اینو خوب اومدی
    چیزی که زود داغ میشه ، زود هم سرد میشه... این حرفتو قبول دارم، ولی باید قبول کنی که از اواخر سال 2006 سونی اریکسون بازار رو به تسخیر درآورده و همه جور گوشی برای همه جور سلیقه ای وارد بازار کرده.
    قیمت ها به تناسب امکانات گوشی بالا رفته ... مثله بعضی گوشیهای سامسونگ نیست که هیچی ندارند اما 500 تومن قیمت دارند. اون مدل هایی که من از سامسونگ دیدم حالا حالا ها کار دارند تا به سلیقه ی ما ایرانی ها جواب بدند... از طرفی با اینکه من خودم از طرفدار های پر پراقرص سونی اریکسون هستم ولی معتقدم این شرکت حداکثر تا آخر سال 2007 میتونه خودشو نگه داره ، و مطمئنم که شرکتی مثل سامسونگ یا نوکیا یا... جاشو دوباره میگیره. راستی اگه تونستی لینک بیوگرافی چند تا گوشی برتر سامسونگ رو برام بذار. بای!

آخر فروم باز ShahabSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    پایتخت -> تهران بزرگ

پيش فرض

راستی اگه تونستی لینک بیوگرافی چند تا گوشی برتر سامسونگ رو برام بذار. بای!
    اگه تو انجمن سامسونگ بیای، بهترین و کاملترین بیوگرافی دی820 رو خودم نوشتم.
    برای دی900 هم یه مطلب عالی دارم. اگه خواستی، پیغام خصوصی کن.

پروفشنال stam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من فکر میکنم بحث کمی به تعصب کشیده شده
    همتون خوب میدونید که توی انتخاب گوشی بحث مدل باید مطرح باشه نه مارک چون اگه بخواهید اینجوری حساب کنیم شک نکنید که شرکت سونی یا نوکیا یا حتی سامسونگ و موتورولا از بزرگترین و برترین سازنده ها هستند مقایسه کردن اینها باهم کار منو شما نیست ما باید توی مدلهای اونا با هم تبادل نظر کنیم چون خیلی از مدلهای سونی هست که خیلی بهتر از نوکیاست و خیلی هم از مدلهای نوکیاست که بر تر از سونی اریکسونه
    من خودم اول سامسونگ d500 داشتم چون فکر میکنم به نظر من به زمانه خودش گوشی با کلاس و قشنگی بود
    اما بعد از او نوکیا 6630 گرفتم و حالا هم کا 750 دارم و فکر میکنم ای 3 گوشی که من گرفتم واقعا هر کدوم تو رنج خودشون بهترینند ...اما بحث اینکه دوستان گفتند سونی اریکسون بچه بازی شدرو من قبول ندارم چون اگه راستشو بخوای به نظر من اصلا گوشی بچه بازی شده من خودم دست یه بچه 14 15 ساله یه ان 91 دیدم پس دلیلش اینه که نوکیا هم بچه بازیه نه .البته حرف ShahabSAMSUNG عزیز رو قبول دارم ولی فکر میکنم زیاد بودن سونی اریکسون تو دست بچه ها به خاطر ارزونتر بودن اوناست نه چیز دیگری شما خودتون مقایسه کنید ببینید وقتی الان آقای ایکس میخاد یه گوشی بخره که همه چیز داشته باشه جمو جورم باشه تقریبا آپتودیت هم باشه و میره سراغ نوکیا میبینه یه همچین گو شیی تو نوکیا مثلا اسمش 6630 هستش و قیمتش تقریبا 2200000 وحتی بالاتره و میاد میره سراغ سونی و میبینه یه همچین گو شی تازه با دوربین قویتر و بهتر به نام کا750 رو میتونه با 170000 تومن بخره خوب اگه شما باشید بدون رودروایستی کدومو میخرید؟
    مسلما سونی اریکسونو
    فکر نمیکنم تعصب بیخود به یه گوشی باعث بشه آدم پول زیادی بخواد بده
    ولی در کل میگم و گفتم که در حال حاظر و فعلی در کشور ما سونی اریکسون هم به صرفه تره هم بهتره
    واصلا شاید تا هفته دیگه نوکیا یه مدل داد بیرون که هم خوب بود هم هم یه قیمتش می ارزید اون موقع نوکیا بهتر خواهد بود و همینطور َسامسونگ و موتورولا
    مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •