سلام
اين كركي است كه سودا جان ساخته و هنوز هم كار مي كند:
سلام
اين كركي است كه سودا جان ساخته و هنوز هم كار مي كند:
سلام
خدمت دوستاني كه ميفرمايند كرك براشون كار نميكنه
بايد بگم كه من همچين مشكلي ندارم و پيدا كردن راه حل زماني كه من مشكل ندارم خيلي سخت تر هم ميشه
در هر حال من يه تغييري دادم
ببينيد كار ميكنه
سودا جان با تشكر از زحمات شما اين اولين بار است كه ميبينم كرك هاي كم حجم و محكم شما بر برنامه اي بي اثر شده....
متاسفانه تغير شما در كرك همچنان بر ورژن 5 اين نرم افزار حداقل براي من بي تاثير است و همچنان برنامه از من KEY تقاضا مي كند...
![]()
اره سودا جون من هم به نوبه خودم كمال تشكر را از شما دارم ولي اين كرك روي ورژن 5 هيچ اثري ندارد...![]()
سلام
متاسفام
آخه من هيچ مشكلي ندارم باهاش
نميدونم بايد چه كار كنم
كسي از دوستان كه كار با رجيستري رو بلده ميتونه اين كليد رجيستري رو برام اكسپورت كنه و آپلود كنه
البته اونايي كه ميگن كرك كار نميكنه
نه بقيه دوستان
HKEY_CURRENT_USER\Software\2VG\Internet Download Accelerator
Last edited by soda; 07-04-2006 at 22:38.
شهباب جان سلام
اين كار را هم امتحان كن
ابتدا برنامه را آنيستال كن. بعد پوشه آن را هم حذف كن. از رجيستري هم هر چه مربوط به آن است حذف كن. بعد دوباره نصب كن و از كرك سودا جان استفاده كن.
من همين الان هم مشكلي ندارم با كرك سودا. نمي دونم چرا براي شما به مشكل برخورده.
سلام
نسخه جديد هم اومده
Internet Download Accelerator 5.0.5.1010
كركش رو هم يه تغيير دادمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببينيد كار ميكنه
Last edited by soda; 10-04-2006 at 21:06.
دوستان اگر اين برنامه بعد از يك ماه يه پيغام ميده و ديگه باز نميشه يه راه حل دارم براي دور زدنش
اگه مشكل شما اينه بگين تا بنويسم
من خودم از ورزن Internet Download Accelerator 4.2.1 براي شركت پرند (كينگ) استفاده ميكنم يه كرك هم داره اما كركش هم بعد از يه ماه از كار ميفته و يه پيغام ميده كه بايد بري تو ساتش و برنامه رو Update كني كه تو ساتش هم قسمتي براي Update نداره فقط برا دانلود و خريد داره
در كل من اين مشكل برنامه رو حل كردم و بعد از يك ماه بازم ميتونم مثل روز اولش از اين برنامه استفاده كنم
بازم ميگم اگه مشكل شما اينه بگيد تا كملا شرح بدم
در ضمن من 5 6 تا پست قبلي رو فقط خوندم و اينا رو نوشتم فردا ديگه كسي گير نده به من
مرسي از همه
سلام دوستان
مطمئن نيستم رو ورژن های دیگه کارکنه من رو ورژن Internet Download Accelerator 4.2.1 براي شركت پرند (كينگ) تست كردم و جواب گرفتم. البته همراه برنامه كرك هم گذاشتن اما اگه كرك هم اجرا كني بعد از يه مدت يه پيغام ميده كه بعد از اون ديگه نميشه برنامه رو اجرا كرد
حالا اگه خواستين بگين تا اون كرك هم اپلود كنم
اين روش كه نوشتم يه راه حل من درآوردي هست كه خودم پيداش كردم به همين علت هست كه ازش خيلي مطمئن نيستم چون رو هيچ سيستم ديگه اي غير از سيستم خودم و هيچ ورژن ديگه اي غير از اين ورژن برنامه تست نشده(اميد وارم جواب بده)
اما بریم سر اصل مطلب
اول از همه برنامه را از Startup بيرون بياوريد
LogoKey+R ==> Msconfig ==> Tab Startup ==> Unchecked ida
بعد از اون هم برنامه را از اجرا (Windows Task Manager) بيرون بياريد
CTRL+ALT+DEL ==> Tab Processes ==>Select ida.exe ==> Click End Process
و بعد به آدرس زیر بروید
C:\Documents and Settings\Morteza\Application Data
دقت کنید که Morteza نام كاربري ويندوز هست و C:\ آدرس درايو ويندوز هست (گفتم كه گفته باشم).
يه پوشه در اين مسير هست به نام Internet Download Accelerator كه براي اطمينان از اون يه جاي ديگه از هارد يه بك آپ بگيريد و بعد باز به اين مسير بياييد و اين پوشه را پاك كنيد(Internet Download Accelerator) بعد هم يه Reset كنيد و بعد از بالا اومدن ويندوز برنامه Internet Download Accelerator را اجرا كنيد و ...
من همين كارا رو ميكنم و جواب ميده
هر يه ماه وبعضي اوقات يه هفته اي يه بار برنامه ناز ميكنه و بايد همين كارا رو انجام بدم
بازم ميگم نميدونم كار كنه يا نه اما اگر ورژن برنامه شما همينه كه نوشتم بايد كار كنه
با اين كار History فايل هايي كه دانلود كرديد پاك ميشه اگر حالا با اين روش جواب گرفتين برا اينكه اون History را برگردونيد اون پوشه Internet Download Accelerator كه ازش كپي گرفتين رو باز كنيد
درونش يه پوشه ديگه به نام lists هست اون رو كپي كنيد در آدرس C:\Documents and Settings\Morteza\Application Data\Internet Download Accelerator
با اين كار History شما برگشت پيدا ميكنه
Finish
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)