چرا دیگه کسی فعال نیست؟؟؟؟؟
چرا دیگه کسی فعال نیست؟؟؟؟؟
لطف كنيد و قيمت گوشي هاي p900-p910-p990 رو بدين
![]()
ممنون
سلام دوستان
سوالی که داشتم آیا حتما قبل از انتقال فایل های MP3 باید Tag های اونها رو ویرایش کرد که بشه تو
قسمت Music گوشی P990 اونها رو دسته بندی کرد؟
هیچ راهی نداره که خودمون تو کامپیوتر فولدر درست کنیم و فایلهامونو مرتب بچینیم بعد که به گوشی
انتقال دادیم بصورت دسته بندی شده ببینیم؟
ممنون از راهنمایی دوستان
سلام
حتما شما هم رو گوشی P990 این تجربه رو دارید که وقتی به افرادی SMS میزنید اسامی و یا شماره های اونها وقتی دارید
SMS جدیدی میزنید همیشه در قسمت Select Contact موجود می مونه.
آیا راهی هست که بشه این اسامی رو پاک کرد؟
با تشکر
P990
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
P910
P900
نو پیدا نمیشه. دست دومش ولی هست. قیمتشو ندارم.
شما وقتی میخوای فایل MP3 تو گوشیت بریزی، اگه میخوای توی گوشی اونا مرتب و با نام Artist و سایر مشخصات باشن، باید توی کامپیوتر مشخصات رو در قسمت مربوطه وارد کنید و بعد بریزی روی گوشی. چون توی گوشی نمیشه اونارو ادیت کرد. مثلا شما اگه چند آهنگ از یه Artist داشته باشی و اسم اون Artist در تمام آهنگها یکسان وارد شده باشه، خود گوشی همه رو تحت نام اون Artist توی یه فلدر قرار میده، البته توی Music Player، نه File Manager. دقیقا مثل ipod میمونه.
متاسفانه خیر.![]()
البته اگه Master Reset کنی، پاک میشن![]()
آخه این P990 گوش شیطون کر، مشکل و مسئله ای نداره که برای کسی سوال پیش بیاد.
و مطلب دیگه اینکه اکثر کسایی که این گوشیو میخرن، به واسطه تحقیقاتی که در موردش انجام دادن، به شناخت نسبتا کاملی رسیدن و کمتر به مشکل یا سوالی برمیخورن که نتونن حلش کنن![]()
می خواستم پیشنهاد بدم هر کدوم از دوستانی که P990 دارند لطف کنند
و طی چند خط بنویسند که با این گوشی علاوه بر امور عادی مثل زنگ زدن
و SMS دیگه چه کارهایی رو انجام میدند.
منظورم از این پیشنهاد اینه که معلوم بشه مایی که بین 500 تا 600 هزار تومان
پول دادیم این گوشی برامون چه کارارییی هایی داره.
من خودم اکثرا از تقویم این گوشی استفاده میکنم و تمام کارهامو بصورتreminder
تو تقویم گوشی ثبت میکنم.
همچنین از امکانات نگارش و ویرایش فایل های مجموعه Office مثل Work و Excel
استفاده میکنم.
همچنین از امکان دیدن PDF استفاده میکنم و تقریبا اطلاعاتمو (حتی متون فارسی)
بصورت pdf درمی آرم و با این گوشی مرور میکنم. همچنین کاتالوگهامو می بینم.
اصولا اهل game نیستم و تقریبا هیچ بازی رو گوشی ندارم و نمی ریزم.
با بعضی برنامه های کاربردی مثل HandyClock ساعت کشورهای مختلف رو
متوجه میشم که الان فلان طرف تجاری ساعتش چنده و کی باید باهاش تماس بگیرم.
با برنامه HandyExpense بعضی وقتها حساب و کتابهامو save میکنم که این کار بخصوص
تو مسافرت خیلی به درد میخوره.
خیلی دنبال برنامه مناسب قران گشتم اما حتی Pocket Quran UIQ درست نصب نشد
و متاسفانه نمی تونم یه وقتهایی قران بخونم.
با برنامه bestconverter خیلی وقتها واحدهایی رو که نیاز دارم تبدیل میکنم و خیلی به دردم میخوره.
یه وقتهایی موزیک گوش میدم و یه وقتهایی ویدئو نگاه میکنم که البته ویدئو خیلی کمتر از موزیکه . . .
از امکانات خود گوشی مثل business card scanner خیلی وقتها استفاده میکنم.
بعضی وقتها با گوشی عکاسی میکنم که اونم در نبود دوربین عکاسیمه و گرنه زیاد اعتقادی
به عکاسی و فیلمبرداری با موبایل ندارم.
از برنامه Note خیلی خیلی استفاده میبرم و اکثر یادداشتهامو تو کامپیوتر مینویسم و اونجا ذخیره میکنم.
خلاصه اگه شما هم بیایید و تجربیاتتونو به اشتراک بگذارید شاید از همدیگه خیلی چیزا یاد بگیریم.
الان یه مدتیه که Firm Ware جدید برای P990 بیرون اومده و من خودم هم حدود 4-5 روزه که آپدیت کردم. دلیل اینکه چرا زودتر خبرشو ندادم، این بود که میخواستم ببینم مشکل خاصی نداره و ارزش آپگرید رو داره یا نه.
حالا میخوام بگم که با این Firm Ware، گوشی P990 شما تبدیل به یکی از بهترین و سریعترین اسمارت فونهایی میشه که تا حالا تولید شده.
اصلاحات و پیشرفتهایی که صورت گرفته، به این ترتیبه:
1- در قسمت CPanel>Device یه آپشن اضافه شده به نام Transition که اگه off باشه انیمیشنهایی که موقع باز شدن منوها وجود داره رو غیر فعال میکنه. نتیجه؟ به طرز قابل توجهی سرعت باز شدن و عکس العمل اکثر منوها زیاد میشه.
2- برنامه ها حافظه کمتری اشغال میکنن که باعث میشه multi tasking به معنای واقعی انجام بشه و دیگه گوشی به خاطر آزاد کردن حافظه restart نمیشه.
3- موقع روشن شدن گوشی، یه بار نشون داده میشه که روند بالا اومدن رو نشون میده.
4- سرعت اجرای برنامه های تحت جاوا، به طور متوسط 3 برابر شده.
5- کیفیت عکسها بهتر شده و عکسهای واضحتر و شارپ تری میگیره.
خوب، فکر کنم این دلایل کافی باشن تا شاید شما رو هم تشویق کنه تا گوشیتونو آپدیت کنید. اگه راهنمایی خواستین، اینجا رو ببینید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته یه سری موارد تغییر کرده، مثلا ورژن جدیدتر برنامه update service اومده و شکل ظاهری برنامه عوض شده. اگه ورژن قبلیو دارید، که وقتی بازش کنید، خودش آپدیت میشه و اگه ندارید، از همون لینک پست بالایی دانلود کنید. مطلب بعدی اینکه دیگه نباید نوع connector گوشیو انتخاب کنید، بلکه باید خود گوشیو انتخاب کنید. دیگه اینکه مورد 17 همون لینک بالا، دیگه اون شکلی نیست، فقط پیغام میده که آپدیت انجام شد. یه تغییر دیگه ای هم که کرده اینه که موقع آپدیت نیازی نیست سیمکارتو در بیارید.
در آخر هم تصویری از صفحه System Information گوشی خودم:
امیدوارم این مطالب مفید بوده باشه.
موفق باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)