دیشب ریست کردم رو بریدج تنظیم کردم فایده نداره![]()
دیشب ریست کردم رو بریدج تنظیم کردم فایده نداره![]()
تنکابن هم 80 دوستان خواهشا بیخیال اعتراض نشید دمتون گرم
همش تقصیر این وزیر بیشرفه تا دستور کاهش قیمت و ترادبر رو داد مخابرات هار شد
من تا هفته قبل میتونستم شبی 18 گیگ دان کنم 15 کاهش قیمت حجمی به چه درد من میخوره اگه حجم روزانه اینقدر مهم بود که ملت کمپین نمیگرفتن
الان با ده لینک همزمان از سرور داخل با نرمافزار IDM
هر لینک با ۱۶ کانکشن، مجموعا ۱۶۰ کانشکشن امتحان کردم، فایده نداره، مجموع همچنان زیر ۱۰۰
برای من دیشب سرعت رو 50 بود :( وعده ای که داده بودن این بود که دانلود از سرورهای داخلی رایگان باشه چقدر شما پست فطرت هستین
ی مشت الاقه دروغگو
ی جوون اوردن جای این وزیر البته تازه وارده حالا حالاها دستمال میکشه
وضعیت رو هر روز خرابتر میکنه
این همه خود شیرینی برای چیه
اگه خوشت میاد بچها جمع بشن همه رو ی سره دستمال بکش
Last edited by bahman_0121; 02-08-2016 at 10:43.
راستی دوستای عزیز کسایی که کمپین بودن و گول این نامردا رو خوردن زحمت بکشن تا ماه دیگه اگه درست نشد تخلیه کنن تا دستشون بیاد که مردم هلو نیستن
سلام دوستان
بازم زنگ زدم ۲۰۲۰
مشکل شبانو رو گفتم
طرف خیلی واضح گفت مخابرات برای کسانی که دانلود شبانه دارن، سرعتها رو شبا پایین آورده
گفت به ما گفتن که به مشترکین بگیم:
چون اونها قبلا پهنای باند داشتن، به مشترکین میدادن استفاده کنن، الان تصمیم گرفتن شبا سرعت رو واقعی یعنی همون ۱ به ۸ کنن
من گفتم تو متن قرارداد که دو سال پیش امضا کردم، همچین بندی نبود، منظورم ۱ به ۸ ، آره شرکتهای دیگه مثل شاتل و پارس از همون اول هم همچین بندی داشتن، اما تو قرارداد شما نبود! من شکایت میکنم این بیانصافیه و شما دارین حق مشترکین رو تضییع میکنین
حالا من قپی اومدم اما دوستانی که یادشونه آیا همچین بندی بود تو قرارداد؟
بعدش گفت چون شما سرعتتون ۵ مگه باید شبا سرعتتون ۸۰ باشه، من گفتم مگه میشه، تو این دو سال این ۷ نفر اضافی نبودن بعد الان تو این یه هفتهای شروع به دانلود کردن، گفتم این قضیه ۱ به ۸ همش بهونست و شما با اکاتینگ رو سیستم دارین از عمد کاربرای کمپین رو از حق واقعیشون محروم میکنین
من تو سایت وزارت ارتباطات شکایت میکنم، گفت آفرین شما همین کار رو بکن!
گفتم پس شما هم این اعتراض ما رو به بالاییها برسونین، گفت ما هر مشکلی که کاربرا داشته باشن رو به بالا گزارش میدیم، حالا دیگه راست و دروغش با خودش
با پشتیبانی ADSL منطقه هم تماس گرفتم گفت مشکل از طرف ما نیست و این موضوع رو به استان گزارش کردم دارن بررسی میکنن
داداش من که کمپین بودم ، یه هفته مهلت دادم بهشون درست نشد ، درخواست تخلیه دادم و خلااااااااااااااااااااااا اص ! اون روز هم خیلیا مثل من درخواست دادن !امیدوارم دوستان دیگه هم یکم جرات به خرج بدن حداقل برن حضوری اعتراض کنن مثل ما
بهمن جان زیاد به این موضوع خوشبین نباش چون بیشتر مشترکین مخابرات مثل من تو روستان پس اونا زیاد نگران این موضوع نیستن البته وزیر بیشرف دستور دادن امتیاد تلفن ثابت به شرکتهای دیگه روداده و چند شرکت مثل ایرانسل مجوز رو گرفتن ولی مخابرات سنگ جلو پاشون میندازه امیدوارم هرچه زودتر کارشون شروع بشه شاید فرجی شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)