تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1399 از 1849 اولاول ... 399899129913491389139513961397139813991400140114021403140914491499 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,981 به 13,990 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

مشکل من با های وب قیمتشه. و اینکه هیچ جشنواره و ... نداره. شاتل و پارس آنلاین و آسیاتک حداقل یک جشنواره تابستانی ای چیزی دارند.

همین شاتل را یک روز زنگ زدم و گفت پورت خالی داریم و بعد فردایش که رفتم در سایت رزرو کنم، کارشناسش زنگ زد و گفت جای خالی نداریم.
    گفتم دیروز زنگ زدم و گفتید جای خالی دارید و گفت اون دیروز بود و حالا منتظر باشید خبرتان میکنم.
    های وب الان هم قیمت و هم کیفیتش از اون چیزی که 6 ماه پیش بود (اون موقع هم جالب نبود) خیلی بدتر شده
    ولی خب قبلش هم که تنوع سرویس هاش خوب بود از نظر قطعی و وصلی و کیفیت (نه سرعت دانلود 32 کانکشنه!) خیلی بد بود و روز به روز هم بدتر میشد
    به نظر من کلا مشکل های وب بیشتر بحث کیفیت و پایداریشه تا قیمت هاش (برعکس پارس که کیفیتش خیلی خوبه (گاهی هم مشکل داره ولی مشکلش شاید 1 درصد های وبه) ولی خب از نظر جشنواره و تخفیفات و ... هیچ آپشنی نداره)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

توهینی که کردی محفوظ دوست عزیز. خوب نیست اینطوری صحبت کردن. من وضع خودم را گفتم. حالا شما ناراضی هستی، کسی مجبورت نکرده در های وب بمانی. برو دنبال یه اینترنت دیگه. نه نفعش به من میرسه و نه ضررش.

اما مشکل من با های وب قیمتشه. و اینکه هیچ جشنواره و ... نداره. شاتل و پارس آنلاین و آسیاتک حداقل یک جشنواره تابستانی ای چیزی دارند.

همین شاتل را یک روز زنگ زدم و گفت پورت خالی داریم و بعد فردایش که رفتم در سایت رزرو کنم، کارشناسش زنگ زد و گفت جای خالی نداریم.
    گفتم دیروز زنگ زدم و گفتید جای خالی دارید و گفت اون دیروز بود و حالا منتظر باشید خبرتان میکنم.
    عزیر من اولش هم گفتم تجربه شخصی خودم رو گفته بودم ولی شما اومدی گفتی اصلا این طوری نیست
    بعد هم من قصد توهین به شما نداشتم حرف من این بود که الان اکثریت میگن های وب مشکل داره حالا خوش به حال شما که باهاش مشکل ندارید
    و اینم بگم که من الان حدودا 1 ماهه های وب رو تخلیه کردم و از شرش خلاص شدم منتها کسی میاد سوال میکنه که چه طوریه؟ من نظر و تجربه شخصی خودم (و همچنین کاربرای این انجمن و اینستاگرام های وب) رو منتقل می کنم حالا شما هم نظرتون چیز دیگه ای من که نیومدم بگم شما الکی میگید گفتم براساس تجربه ام های وب برای بازی آنلاین، اینستا، تلگرام، یوتیوب و حتی پرداخت آنلاین و (کلا هر کاری به غیر از دانلود 32 کانکشنه!! که اگه یه وقت وسطش های وب قطع و وصل شد قابلیت ادامه دادن داشته باشه!!) به درد نمیخوره
    Last edited by broosli; 22-08-2016 at 13:26.

3. این کاربر از broosli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

دوست عزیز تهران از ایران جدا هستش همیشه تو همه مسائل .همیشه تهران همه چیش اوکیه
    والا من که تهرانم و های وب همون افتضاحیه که برای همه هست. اتفاقا های وب تنها شرکتیه که منطقه به منطقه فرقی از لحاظ سرعت نمیکنه و همه جا با هم افتضاحه ! فقط قطعی مطلقش ممکنه بسته به منطقه فرق کنه وگرنه قطعی نسبیش (سرعت زیر ۳۰) برای همه یکیه !

5. این کاربر از alireza20202003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه signinfo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام دوستان
    به نظر من این مشکل ناراضی بودن کاربران فقط مختص به های وب نیست. توی هر تاپیکی که می رم، اغلب کاربرا از سرویس دهنده خودشون ناراضی هستند. به این دلیل که کاربری که از سرویسش راضی باشه، خیلی کم پیش میاد که بیاد توی انجمن های مختلف در مورد سرویس دهنده اش بچرخه و اطلاعات بگیره یا بذاره. اغلب وقتی به مشکل بر می خوریم، به دنبال علت و نحوه حل مشکلمون اینترنت و انجمن ها رو جستجو می کنیم.
    در آخر من می خواستم بدونم اگر کسی از دوستان در منطقه مخابراتی شهید صدوقی کرج زندگی می کنه (فردیس کرج) منو راهنمایی کنه که توی اون منطقه کدوم سرویس دهنده بهتر سرویس می ده. متاسفانه شاتل منطقه ما سرویس دهی نداره و باید از سرویس دهنده های دیگه اسنفاده کنم مثل های وب یا پارس آنلاین. نظرم روی های وب هست. خوشحال می شم اگر کسی از دوستان در این منطقه تجربه داره راهنماییم کنه. ممنونم

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

سلام دوستان
    به نظر من این مشکل ناراضی بودن کاربران فقط مختص به های وب نیست. توی هر تاپیکی که می رم، اغلب کاربرا از سرویس دهنده خودشون ناراضی هستند. به این دلیل که کاربری که از سرویسش راضی باشه، خیلی کم پیش میاد که بیاد توی انجمن های مختلف در مورد سرویس دهنده اش بچرخه و اطلاعات بگیره یا بذاره. اغلب وقتی به مشکل بر می خوریم، به دنبال علت و نحوه حل مشکلمون اینترنت و انجمن ها رو جستجو می کنیم.
    در آخر من می خواستم بدونم اگر کسی از دوستان در منطقه مخابراتی شهید صدوقی کرج زندگی می کنه (فردیس کرج) منو راهنمایی کنه که توی اون منطقه کدوم سرویس دهنده بهتر سرویس می ده. متاسفانه شاتل منطقه ما سرویس دهی نداره و باید از سرویس دهنده های دیگه اسنفاده کنم مثل های وب یا پارس آنلاین. نظرم روی های وب هست. خوشحال می شم اگر کسی از دوستان در این منطقه تجربه داره راهنماییم کنه. ممنونم
    همچنان تکرار می کنم :‌ آیا دوست داری از ساعت ۱۸ تا ۱ شب با تلگرام، واتس اپ، اینستا، یوتیوب، بازی أنلاین و ... کار کنی ؟ اگر جواب بله هست که اگه نزدیک های وب هم بیای اشتباهه و اگر نه هست می تونی بیای.

این مورد بالا ربطی به منظقه مخابراتی نداره و خیالت راحت که تضمینی همینطوره.

در مورد نارضایتی هم جنس نارضایتی خیلی مهمه ! الان تمام نارضایتی پارس آنلاینی ها از حذف ۱۲۸ نامحدود هست و لا غیر. تاپیک شاتلی ها هم تا اونجا که من بررسی کردم نارضایتی نداره. تاپیک صبانت هم همین طور پس این قضیه که شما تو هر تاپیکی میری ملت ناراضی هستن غلطه.

و در آخر هیچ ارزونی بی دلیل نیست. گیگ ۶۰۰ تومنی میخواید بقیه داستانشم باید تحمل کنید وگرنه باقی شرکت ها ورشکست میشدن در حالیکه نه تنها اینطور نیست بلکه پورت خالی پارس و شاتل و صبانت اصلا گیر نمیاد.

8. این کاربر از alireza20202003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

الان رفتم تو سایت پیشگامان جنوب . همونی که قرار بود بعد از خلاص شدن از شر های وب برم دوباره سراغش( گفته بودم سه سال از پیشگامان استفاده می کردم ) تا چند روز قبل قیمت تعرفه هر گیگش رو نگذاشته بود . فقط تعرفه جشنواره هاش و کل اینترنت پرسرعتش با سرعت های مختلف گذاشته بود.

امروز که رفتم توسایتش تعرفه هر گیگ رو گذاشته . خیلی بالاست !! ( البته اینم بگم از همون اول هم خیلی بالا بود تعرفه های اینترنتش.ولی چون اینترنت با سرعت بالای 2 مگ نداشت اون زمان من ازش کوچ کردم به های وب . الان تا 16 مگ هم داره )

البته از قدیم گفتن که : هر ارزانی بی حکمت نیست. هیچ گرانی هم بی علت نیست.( دقیقا جریان اینترنت های وب نماد عینی همین ضرب المثل هست)

قیمت هر گیگ های وب 600 تومن و قیمت هر گیگ پیشگامان جنوب 3270 تومان

های وب 50 گیگ= 30 هزار تومن یعنی باز همون هر گیگ 600 تومن عینهو قبل این تعرفه ها

پیشگامان 40 گیگ= 82.186 تومان ( هشتاد و دو هزار و صدو هشتاد وشش تومان )

دوستان به نظرتون می ارزه بگیرم ؟ به خدا های وب به خاطر نوسانات سرعتش و قطعی وصلی های مکررش داغونم کرده دیگه . نظر شما چیه؟

این روزا دیگه های وب یه شاهکار دیگه هم ازش سر زده. وقتی حجم نتم تموم میشه تا ده دقیقه از طریق کامپیوتر هر کاری می کنم که شارژ کنم نمی تونم . اصلا هیچ صفحه ای حتی خود سایت های وب باز نمیشه . بعضی وقتا دیگه کلا چراغ اینترنت مودم قرمز هم میشه . باید فقط و فقط از گوشی موبایلم برم تو سایت های وب تا اینترنتمو شارژ کنم .
    Last edited by hmz2016; 23-08-2016 at 13:57.

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

عزیر من اولش هم گفتم تجربه شخصی خودم رو گفته بودم ولی شما اومدی گفتی اصلا این طوری نیست
    بعد هم من قصد توهین به شما نداشتم حرف من این بود که الان اکثریت میگن های وب مشکل داره حالا خوش به حال شما که باهاش مشکل ندارید
    و اینم بگم که من الان حدودا 1 ماهه های وب رو تخلیه کردم و از شرش خلاص شدم منتها کسی میاد سوال میکنه که چه طوریه؟ من نظر و تجربه شخصی خودم (و همچنین کاربرای این انجمن و اینستاگرام های وب) رو منتقل می کنم حالا شما هم نظرتون چیز دیگه ای من که نیومدم بگم شما الکی میگید گفتم براساس تجربه ام های وب برای بازی آنلاین، اینستا، تلگرام، یوتیوب و حتی پرداخت آنلاین و (کلا هر کاری به غیر از دانلود 32 کانکشنه!! که اگه یه وقت وسطش های وب قطع و وصل شد قابلیت ادامه دادن داشته باشه!!) به درد نمیخوره
    100% حرف ایشون رو من هم تائید میکنم های وب فقط و فقط به درد دانلود از لینک های مستقیم میخوره و به هیچ عنوان برای گیم مخصوصا گیم وب گردی تلگرام و ... به درد نمیخوره تجربه من و 100 ها نفر دیگه در همین وب سایت هست حالا اگه یه نفر بیاد بگه های وب عالی هست دلیل نمیشه همه باهاش موافق باشن در ضمن چیزی که من میدونم های وب در هیچ شهر و مرکز مخابراتی تفاوت نداره و همه جا قطع وصلی و کندی سرعت رایج هست حالا هم که داره به روستا ها 4G میده خدا به داد برسه 4 روز دیگه همین دوستان که میگن خیلی خوبه میان اینجا فوش میدن.
    پینگ بنده 150 به فرانکفورت دی سی های مکرر در بازی لگ دیلی اصلا یه وضعیت که با پینگ 1000 هم نمیشه مقایسش کرد.
    حرف اخر از این 3 تا شرکت نگیرین
    بای وب پارس افلاین اسیا شت.

11. 2 کاربر از sima_6600 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان من میخوام فشفشه 50 گیگ رو بگیرم ولی روز کم دارم نیترو هم که نیست چطوری باید بگیرم پس؟

Sent from my SM-N910H using Tapatalk

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

دوستان من میخوام فشفشه 50 گیگ رو بگیرم ولی روز کم دارم نیترو هم که نیست چطوری باید بگیرم پس؟

Sent from my SM-N910H using Tapatalk
    نیترو حذف شده باید سرویس 3 ماهه بخرید
    و از دکمه ابطال سرویس فعلی و انتخاب بسته جدید استفاده کنید

14. این کاربر از EhsanCPU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

نیترو حذف شده باید سرویس 3 ماهه بخرید
    و از دکمه ابطال سرویس فعلی و انتخاب بسته جدید استفاده کنید
    ممنون ولی این گزینه ابطال و تغییر رو پیدا نمیکنم کجاست؟

..............

روششو پیدا کردم
    Last edited by Memonex; 23-08-2016 at 16:06.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •