سلام.من که افتادم 01 و تو برگ سفیدم نوشته باید یکم تبریز برم.به نظرتون همون روز میفرستن بریم پادگان یا نه؟کچل کنم؟
سلام.من که افتادم 01 و تو برگ سفیدم نوشته باید یکم تبریز برم.به نظرتون همون روز میفرستن بریم پادگان یا نه؟کچل کنم؟
با سلام
تکمیل بخش معاینه پزشکی بر عهده پزشک هست نه شما.
شما همه مشکلاتتون رو به پزشک بگید تا براتون تیک مشکل رو بزنه و بنویسه به کمیسیون معرفی گردد .
هر چی هم مدارک مربوط به تپش قلب و ... دارید همراتون ببرید.
و در آخر امیدوارم که معاف بشید. .. من که هر کاری کردم نتونستم برم کمیسیون .. اگر نه فکر جملاتی رو هم که به دکتر ها بگم کرده بودم. حالا که شما این موقعیت براتون پیش اومده از دست ندید.( در مورد بیماری مورد نظر هم توی اینترنت سرچ کنید و تمام علائم وخیم اون رو مد نظر داشته باشید و همراه با ارائه مدارک به کمیسیون تمامی حالاتی رو هم که از توی نت پیدا کردین ارایه بدین )
دوستان گرامی من که قراره ارتش خدمت کنم کسی راجع به حقوق فوق لیسانسا میدونه تو آموزشی و بعدش چقدره و چجوری پرداخت میکنن ؟؟؟ از کی میدن حقوقا رو ؟
آقا راه نداره من جای شما معاف پزشکی شم و شما جای من برید یکی از مرز های آذربایجان - کردستان و کرمانشاه؟به خدا جدی میگم
بله کاملا بهشما دروغ گفتن و مطئن باش چون همچین حرفی زدن 100٪ نمیخوان مدارکتون را ثبت کنن.اگر استان محل سکونتتون نیفتادید حتما برید تهران و همون گواهی ثبت احوال را ثبت کنید تا بیفتی استان خودت و اگر نیروی انتظامی و مرزبانی و اینا نیستی احتمال زیاد شهر خودت میفتیخوش خبر باشید! ممنونبله.طبق دفترچه تک فرزند ذکور مهمه.
Last edited by Sha7ab; 10-02-2013 at 20:00.
یه سوال مهم
من اعزامی 6 /91 بودم امریه گرفتم برای شهر کرد.. خودم ساکن تهران بودمو و تهران پست کردم و اموزشیمم تهران بود بنا به دلایلی امریه گرفتم برای اونجا...طرفم بنیاد مسکنه..حالا سوال اینه با توجه به یه سری مشکل ک برام پیش اومده میخوام برم بنیاد امریمو کنسل کنم.... اصلا شدنی بگی کنسل؟؟؟ اگه اره میوفتم تهران؟؟
70 و خرده ای هست که ازش حق بیمه و چندتا چیز دیگه کم میشه خالص پرداختی تون فک کنم 64 تومن باشه
تو آموزشی حقوقی بهتون نمیدن البته دارین ولی اون موقع نمیدن ، رفتین تو یگان معمولا روی اولین فیش یا دومی معوقه پرداخت میکنن
چجوری اش هم اون حساب سپهی که باز کردی برای حقوقه
اعزامی 1 اسفند 03 عجبشیر کسی نیست ؟؟؟
یه نفر میگه چه جور جاییه ؟؟؟؟؟
یه سوال. من الان مرزبانی هستم و اگه خدمتم ایست بخوره بعدا دوباره دفترچه بفرستم و از شهر دیگه ای مثل تهران بفرستم ممکنه بازم همین مرزبانی کرمانشاه بیفتم؟ یا ممکنه مالک اشتر اراک بیفتم؟
ممکنه تغیر کنه حتمی نیست
tapatalk
من بچه تهران هستم امیریه ام قرار بود بیفتم تهران یعنی اشنام میگفت من همه چیشو ردیف کردم ولی الان افتادم خرم اباد
بخوام انتقالی بگیرم حداقل چند رور باید برم خرم اباد بمونم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)