تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1399 از 4105 اولاول ... 39989912991349138913951396139713981399140014011402140314091449149918992399 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,981 به 13,990 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه ar.tmu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

سلام.من که افتادم 01 و تو برگ سفیدم نوشته باید یکم تبریز برم.به نظرتون همون روز میفرستن بریم پادگان یا نه؟کچل کنم؟

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

پایین برگه معاینه 3 تا مشکل رو نوشته . جلوی معافیت نوشته شده که نام بیماری قید شود . میشه هر 3 تا شون رو بنویسم یا فقط باید یکیش رو نوشت ؟
    با سلام

تکمیل بخش معاینه پزشکی بر عهده پزشک هست نه شما.

شما همه مشکلاتتون رو به پزشک بگید تا براتون تیک مشکل رو بزنه و بنویسه به کمیسیون معرفی گردد .
    هر چی هم مدارک مربوط به تپش قلب و ... دارید همراتون ببرید.
    و در آخر امیدوارم که معاف بشید. .. من که هر کاری کردم نتونستم برم کمیسیون .. اگر نه فکر جملاتی رو هم که به دکتر ها بگم کرده بودم. حالا که شما این موقعیت براتون پیش اومده از دست ندید. ( در مورد بیماری مورد نظر هم توی اینترنت سرچ کنید و تمام علائم وخیم اون رو مد نظر داشته باشید و همراه با ارائه مدارک به کمیسیون تمامی حالاتی رو هم که از توی نت پیدا کردین ارایه بدین )

3. 3 کاربر از urcu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

دوستان گرامی من که قراره ارتش خدمت کنم کسی راجع به حقوق فوق لیسانسا میدونه تو آموزشی و بعدش چقدره و چجوری پرداخت میکنن ؟؟؟ از کی میدن حقوقا رو ؟

آخر فروم باز Sha7ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

سلام
    من دیروز رفتم برای معاینه پزشکی اولیه برای اعزام به خدمت . دکتره نظامی بود بعد گفت میخوای بری خدمت یا میخوای معاف شی ؟ گفتم میخوام برم . یه نگاه بهم کرد گفت نه تو نمیتونی بری خدمت . خیلی لاغری و تپش قلب داری و دفورمیتی قفسه سینه . ورداشت تو دفترچه نوشت باید بره کمیسیون . بهم گفت 90 درصد معافی . من نمیخام معاف شم به نظرتون کاری میتونم بکنم ؟ 4 سال درس نخوندم که معافیت پزشکی بگیرم که . دنیا رو میبینی یکی حاضره خودش ناقص کنه نره خدمت بعد یکی میخواد بره ولی نمیزارن .
    آقا راه نداره من جای شما معاف پزشکی شم و شما جای من برید یکی از مرز های آذربایجان - کردستان و کرمانشاه؟به خدا جدی میگم
    بله کاملا بهشما دروغ گفتن و مطئن باش چون همچین حرفی زدن 100٪ نمیخوان مدارکتون را ثبت کنن.اگر استان محل سکونتتون نیفتادید حتما برید تهران و همون گواهی ثبت احوال را ثبت کنید تا بیفتی استان خودت و اگر نیروی انتظامی و مرزبانی و اینا نیستی احتمال زیاد شهر خودت میفتی
    بله.طبق دفترچه تک فرزند ذکور مهمه.

خوش خبر باشید! ممنون
    Last edited by Sha7ab; 10-02-2013 at 20:00.

6. 4 کاربر از Sha7ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

یه سوال مهم
    من اعزامی 6 /91 بودم امریه گرفتم برای شهر کرد.. خودم ساکن تهران بودمو و تهران پست کردم و اموزشیمم تهران بود بنا به دلایلی امریه گرفتم برای اونجا...طرفم بنیاد مسکنه..حالا سوال اینه با توجه به یه سری مشکل ک برام پیش اومده میخوام برم بنیاد امریمو کنسل کنم.... اصلا شدنی بگی کنسل؟؟؟ اگه اره میوفتم تهران؟؟

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان گرامی من که قراره ارتش خدمت کنم کسی راجع به حقوق فوق لیسانسا میدونه تو آموزشی و بعدش چقدره و چجوری پرداخت میکنن ؟؟؟ از کی میدن حقوقا رو ؟
    70 و خرده ای هست که ازش حق بیمه و چندتا چیز دیگه کم میشه خالص پرداختی تون فک کنم 64 تومن باشه
    تو آموزشی حقوقی بهتون نمیدن البته دارین ولی اون موقع نمیدن ، رفتین تو یگان معمولا روی اولین فیش یا دومی معوقه پرداخت میکنن
    چجوری اش هم اون حساب سپهی که باز کردی برای حقوقه

9. 3 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اعزامی 1 اسفند 03 عجبشیر کسی نیست ؟؟؟
    یه نفر میگه چه جور جاییه ؟؟؟؟؟

آخر فروم باز Sha7ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

یه سوال. من الان مرزبانی هستم و اگه خدمتم ایست بخوره بعدا دوباره دفترچه بفرستم و از شهر دیگه ای مثل تهران بفرستم ممکنه بازم همین مرزبانی کرمانشاه بیفتم؟ یا ممکنه مالک اشتر اراک بیفتم؟

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

یه سوال. من الان مرزبانی هستم و اگه خدمتم ایست بخوره بعدا دوباره دفترچه بفرستم و از شهر دیگه ای مثل تهران بفرستم ممکنه بازم همین مرزبانی کرمانشاه بیفتم؟ یا ممکنه مالک اشتر اراک بیفتم؟
    ممکنه تغیر کنه حتمی نیست

tapatalk

13. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

من بچه تهران هستم امیریه ام قرار بود بیفتم تهران یعنی اشنام میگفت من همه چیشو ردیف کردم ولی الان افتادم خرم اباد

بخوام انتقالی بگیرم حداقل چند رور باید برم خرم اباد بمونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •