پارس انلاین از شاتل بهتره من هر دو سرویس رو داشتم شاتل سرعت دانلود شبانش خیلی پایین پیشنهاد میکنم از پارس انلاین بگیری
پارس انلاین از شاتل بهتره من هر دو سرویس رو داشتم شاتل سرعت دانلود شبانش خیلی پایین پیشنهاد میکنم از پارس انلاین بگیری
خب اینطوری کانفیگش کن :
اول توی مرورگرت 192.168.1.1 رو وارد میکنی بعد توی پنچره ای که باز میشه یوزر و پسورد میخواد ازت : جفتشو admin وارد میکنی
بعد وارد کردن یوزر و پس واردصفحه ستاپ مودمت میشی.
وارد تب quick start میشی و دکمه run wizard رو میزنی
بعد از زدن run wizard ازت میخواد که تاریخ و زمان رو مشخص کنی. اونو همینطوری نکست بزن
تو صفحه دومش میخواد که نوع اتصال به اینترنتتو انتخاب کنی که باید گزینه pppoE/pppoA رو انتخاب کنی و بعدش نکست رو میزنی
توی صفحه بعدی باید یوزر نیم و پسوردی که از شرکت اینترنتت گرفتی رو وارد کنی و همینطور توی قسمت VPI عدد 0 و برای VCI عدد 35 رو قرار میدی. و نکست میزنی
و صفحه اخری که برات میاد بهت میگه که تنظیماتت به پایان رسیده.
دکمه نکست رو رو میزنی و کار تمومه دیگه.
این سریع ترین و راحت ترین مسیر برای کانفیگ مودمت بود.
آقا من 8901 دارم و این کار انجام دادم و رمز هم بهش دادم ولی هنگام اتصال از من رمز نمیخواد اصلا هنگام روشن کردن وایرلس اتوماتیک به اینترنت وصل میشه(البته هنوز خطم رانژه نشده)اول توی مرورگرت 192.168.1.1 رو وارد میکنی بعد توی پنچره ای که باز میشه یوزر و پسورد میخواد ازت : جفتشو admin وارد میکنی
بعد وارد کردن یوزر و پس واردصفحه ستاپ مودمت میشی.
وارد تب quick start میشی و دکمه run wizard رو میزنی
بعد از زدن run wizard ازت میخواد که تاریخ و زمان رو مشخص کنی. اونو همینطوری نکست بزن
تو صفحه دومش میخواد که نوع اتصال به اینترنتتو انتخاب کنی که باید گزینه pppoE/pppoA رو انتخاب کنی و بعدش نکست رو میزنی
توی صفحه بعدی باید یوزر نیم و پسوردی که از شرکت اینترنتت گرفتی رو وارد کنی و همینطور توی قسمت VPI عدد 0 و برای VCI عدد 35 رو قرار میدی. و نکست میزنی
و صفحه اخری که برات میاد بهت میگه که تنظیماتت به پایان رسیده.
دکمه نکست رو رو میزنی و کار تمومه دیگه.
این سریع ترین و راحت ترین مسیر برای کانفیگ مودمت بود.
خب اگه خط شما رانژه نشده که اصلا اینترنت ندارین. پسورد هنگامی درخواست میشه از شما که بخواین به اینترنت وصل بشین. و فقط هم اولین باری که بخواین به اینترنت متصل بشین پسورد میخواد ازتون.
و اینکه سعی کنید حتما برای کانفیگ مودم از کابل لن استفاده کنین و به صورت وایرلس این کارو نکنید.
بعد از رانژه شدن خط دوباره امتحان کنید.
Last edited by mohsen_gh1991; 14-11-2012 at 12:58.
مرسی. ولی مودم فقط 2 تا چراغش روشنه یعنی پاور و لن روشنه ولی چراغ ADSL روشن نمیشه. دیروز از مخابرات سرویس گرفتم، گفتش امروز یا نهایت فردا خط شما رانژه میشه. حالا که چراغ ای دی اس ال خاموشه یعنی ممکنه خط رانژه نشده باشه؟
بله اگه دیروز گرفتی یعنی هنوز رانژه نشده پس.
من از مخابرات که گرفتم گفتن 72 ساعت بعد از ثبت نام سرویست فعال میشه.
یوزرنیم و پسوردت رو هم مطمئن بشو که درست وارد کردی..
امروز یه مشکل عجیب پیدا کرد این مودم
وقتی روی Bridge میذارمش کانکت میکنه ولی کلا قطعه و هیچ جارو باز نمیکنه
ولی روی pppoe مشکلی نداره
کلا هر کانکشنی که کانکت بکنم نتم قطع میشه مثلا روی pppoe هم اگه چیز پی ان کانکت کنم قطع میشه مشکل چیه دوستان؟
سلام
یه مودم D Link - DSL 200 رو گرفتم برای ای دی اس ال از پارس آنلاین
اما تو ویندوز 7 درایورش نصب نمیشه
میشه راهنمایی کنید ...
حتی رو لپ تاپم vmware داشتم توش xp ریخته بودم بازم هر کاری کردم اوکی نشد :(
میشه یه طوری این رو ویندوز 7 اوکی بشه درایورش برای نت که دیگه پول مودم ندم ؟
سلام من میخوام فردا شب مودم وایرلس بگیرم چون تازه 128 شاتل گرفتم میخام از TP - Link باشه ولی شاتل میگه پشتیبانی نمیشه و هر چی شد
پای خودتون !! آدمو میترسونن واقعا راست میگن یا واسه فروختن جنساشون اینو میگن ؟
لطفا راهنمایی بفرمایید
tp link بگیر اصلا مشکلی نداره با هیچ کدومشون الکی میگند بعد با قیمت بیشترم بهت میفروشند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)