جشنوراه رو نمیشه یک ماهه ثبت نام کرد؟ من که شانس ندارم دیدی ISP رو مخابرات کردم سرعتم از اینم بدتر شد!
اینجا کسی مخابرات از مرکز شهید مدنی نداره؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
جشنوراه رو نمیشه یک ماهه ثبت نام کرد؟ من که شانس ندارم دیدی ISP رو مخابرات کردم سرعتم از اینم بدتر شد!
اینجا کسی مخابرات از مرکز شهید مدنی نداره؟
@MaFia_King
البته دیشب سرور 8 سایت منم مشکل داشت واسه همین تو ساعت اول همونطور که رو تصویر مشخصه میانگینم 425 شد ولی چون بیدار بودم فورا دست به کار شدم و دوباره مخابراتو ترکوندم.
واسه همین احتمال داره دیشب این مشکل برا خیلیا بوده باشه. شما نا امید نشو و همت مضاعف کن.
![]()
نه فکر نکنم بدن. من که بهشون گفتم، گفتن کلا هیچ سرویسی رو موقع ثبت نام یه ماهه نمیدن.
نه آقا، منم اولش مثل شما بودم ولی مخابرات یه عالم دیگست، فقط موقع ثبت نام تاکید کن آی اس پی من مخابرات باشه.
من که مرکز فهمیده ام بقیه اگه مدنی هستن پاسخ بدن.
چه میشه کرد! تازه ما سه نفره دانلود می کنیم وگرنه ماهی 300 گیگ من میشه نهایت 20 تا فیلم.
مهم اینه که از یه دقیقه ساعت رایگان هم کار بکشی که اینطور که می بینم شما کار نکشیدی!![]()
نه آقا جشنواره رو روی 2 مگ میبندن یعنی همون سرویس اولترا 2مگ-4مگه که سرعتش حدودا 450 کیلو میشه و 2 گیگ هم واسه 3 ماه حجم میدن و.
حسین دیگه تو هیچی نگو که کفرمو بالا آوردی .....![]()
حسین شور دانلودو درآوردی گردش!
تو دانلود نمیکنی از اینترنت ....، سن اینترنتی ســــ........ــسن...
از فیلم دهه ی هشتاد میلادی بگیر تا 2013 کیفیت پرده! بابا گردش نه خبرین دی؟!
یه سوال فنی ..... وقت کردی همه شو ببینی عایا؟!یا وقت کردی بازی ها رو بازی کنی عـــــــــــــــــایا؟!![]()
Last edited by Altairezio; 02-09-2013 at 10:24.
سرویس های محدود رو نمیشه 1 ماهه گرفت ، فقط نامحدود رو میشه 1 ماهه گرفت
اره دیشب مال منم مشکل داشته (البته خودمم یادم رفته بود بذارم روی 16 کانکشن و مونده بود روی 2 کانکشن ) ولی از 7 به بعد درست کردم که سرعت به 500 رسید
ولی در کل 8 گیگ دان کرده بودم![]()
حدود 150 گیگ فیلم دانلود کرده بودم که از قدیمیترینش فکر کنم مال 1950باشه و جدید ترین هم 2013
کم کیفیت ترین هم 720
و پر کیفیت ترین هم 1080 که حجم یه فیلم به تنهایی با کیفیت 1080 حدود 8.5 گیگ هست
اکثر فیلم هارو نگاه کردم ، فقط مونده کارتونها ، ولی خیلی از گیم هایی رو که دانلود کردم رو بازی نکردم چون جا برای نصب ندارم![]()
نه حسین کی گفته نمیشه میشه یه ماهه ام کرد!
ولی اون طرح جشنواره فرق داره اون خودکار سه ماهس!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)