آقا رضا از تجهیز نسل چهار ایرانسل و همراه اول بجنورد چه خبر ؟
فرستاده شده از D2403ِ من با Tapatalk
آقا رضا از تجهیز نسل چهار ایرانسل و همراه اول بجنورد چه خبر ؟
فرستاده شده از D2403ِ من با Tapatalk
سلام آقا رضا، امکانش هست به دست اندر کارا بفرمایید که وضع اینترنت ایرانسل و همراه اول تو خلیل آباد فاجعس، حالا کاشمر که فرمودین که بزودی تحت پوشش نسل سوم میره، ولی تکلیف این خلیل آباد باز روشن نمیشه و قضیه فراموش میشه، لطفا یکم پیگیر مناطق دیگه هم باشین
دوست عزیز من هر چه در پ.خ از شما خواستم اطلاعاتی ازخودتون مبنی بر اعتماد سازی بدید ندادید!
در اینجا میگید مکانتجاری _اداری در محدوده نزدیک به.محل سکونتتون وجود داره براتون بفرستم, در پ.خ میگید محدوده شما نیازی،به نصب سایت نیست...
اقا رضا دوس داشتنی سلام
ی سوال از خدمتتون داشتم
امروز پیمانکار همراه اول در شهرستان ما (نایین استان اصفهان) شروع به نصب اولین دکل نصب سوم کردم و تا غروب سکتور ها رو نصب کردن
می خواستم بدونم چه مدت طول میکشه نصب به پایان برسه و سایت به بهره برداری برسه ؟؟؟
پیمانکار می گفت تمام سایت های نسل سوم و چهارم همراه اول به فیبر نوری متصل شدن می خواستم بدونم این قضیه صحت داره ؟؟
با تشکر از جنابعالی
اقا رضا اقا تبریز ایران اینترنت شهر سماله کلا قطعه نسل دو هست یه کاریش بکنید همه شاکی شدن استان خوزستان.
اکسپریا زد3+ از آخرین نسل ارتباطات بهره می برد، سرعت LTE این دستگاه تا دانلود 300 مگابیت بر ثانیه و آپلود تا 50 مگابیت بر ثانیه میرسه. و سرعت Wifi آن تا 862 مگابیت بر ثانیه است.که از نظر سرعت اینترنت CAT6 حساب شده و از گوشی های گلکسی6 و اج 6 سرعت بالاتری دریافت میکنه.
قابل توجه کسانیکه آینده نزدیک رو میبینن.
XPERIA Z3
آینده نزدیک !!!!؟
شاید تا 500 سال دیگه این سرعت بیاد ، تازه اونم حجمیش![]()
سلام اقا رضا جواب مارو هم لطف میکنید بدید
سلام مراغه و میانه تا اواخر آبان ماه تحت پوشش نسل چهارم قرار میگیرند
جناب شما چرا پست منو حذف کردیید بی ادبی کردم عایا؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)