تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1398 از 1849 اولاول ... 398898129813481388139413951396139713981399140014011402140814481498 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,971 به 13,980 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوست عزیز ممنون بابت وقتی که گذاشتی و توضیحات کاملت... حیفم اومد با یه تشکر ساده از این تاپیک خداحافظی کنم! از شما و بقیه دوستان که خیلی شفاف در مورد های وب ( به قول شما بای وب لول ) صحبت و راهنمایی کردن تشکر میکنم به امید روزی که پیش پا افتاده ترین امکانات این دوره از زندگی نشه دغدغه ذهنی مردم و جوانهای این مرز و بوم... شاد باشید.
    خواهش می کنم
    این حداقل کاری بود که از دستم برمی اومد
    با تجربه بدی که از بای وب داشتم (و این تجربه مال همین چند وقت اخیر بود) سعی کردم شفاف و ساده بهتون توضیح بدم تا مثل من که بای وب 6 ماه هم هزینه و هم عمرم رو تلف کرد نشید
    موفق و پیروز باشید

2. این کاربر از broosli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

باید از این فروم و دوستان سپاسگذار باشم... و خوشحالم یادم افتاد بیام اینجا و نظرات دوستان رو جویا بشم وگرنه از چاله آسیاتک (ظاهرا) قرار بود تو چاه های وب بیافتم...! اون هم با قرار داد یک ساله.. از شاتل هم خاطره خوبی ندارم با اون قوانین مسخره اش!... دوستان چه خاکی ( شرکتی ) رو در حال حاضر پیشنهاد میکنید به سر بگیریم؟
    اگر منطقتون شلوغه یک معیار خوب برای فهمیدن اینکه کدوم شرکت بهتره اینه که زنگ بزنید تک تک ببینید کدوما پورت خالی دارن اینطوری اونایی که پورت خالی ندارن همون خوبان ! ولی اگر منطقتون خلوته اونوقت پیشنهاد من صبانت و بعدش پارس آنلاین و بعدش شاتل هست.

4. 2 کاربر از alireza20202003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بله
    چون کلا قطع میشه و نتی وجود نداره که بخوای باهاش کار کنی (حتی دانلود!!)
    البته قطعی های بای وب محدود به این ساعت ها نیست و حتی بین ساعات 11 صبح تا همون 6 بعد از طهر هم همش قطعی (روزی 10-15 بار و به مدت 10 دقیقه تا نیم ساعت) داره
    دقیقا مثل برق خونه ها تو زمان قدیمه که ظرفیت به اندازه مصرف نبود و برای جبران کمبود برق مناطق مختلف رو هر روز و به دفعات مختلف قطع میکردن
    وضع نت های وب هم اینجوریه تازه موقعی هم که وصله تو ساعات بعد از ظهر و سرشب انقد سرعت تک کانکشنش کمه (در حد 20-30 کیلوبایت) و آپلودش هم که الان دو سه ماهی هست در حد صفره و عملا اون مواردی که دوستمون گفتن اصلا نمیتونید استفاده کنید
    یعنی همون مقدار پولی هم که میدید فشفشه میخرید عملا از بین رفته و غیر قابل استفاده است که واقعا حیف پوله که بدی بجاش آشغال تحویل بگیری!!!
    من هم تهران، های وب دارم
    به این افتضاحی که شما میگی هم نیست.
    کجا ساعت 11 تا 6 همش قطعی؟!
    البته منطقه به منطقه فرق میکنه ولی من که مرکز تهران هستم این مشکل را ندارم.
    حالا منطقه ی شما کجاست را نمیدانم.

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

من هم تهران، های وب دارم
    دقیقا همینطوره

حتی من یه بار قطعی زیاد داشتم با پارس یعنی به مدت چند ساعت قطع بود

روز بعدش پشتیبانش گفت متاسفانه پهنا کم اوردیم و به خاطر همین قطعی صورت گرفت

دیگه حسابشو بکنید که یه شرکت اومده کلی مشترک گرفته و باعث شده من بدبخت پهنای باندم کلا قطع بشه

حتی تو تایپیک پارس هم بودند کسانی که ناراضی بودند از پارس

به نظرم نظرسنجی و اظهارنظر درباره isp ها عادلانه نیست در این انجمن چون ممکنه 1000 هزارنفر از بچه های انجمن آسیاتک داشته باشند و 100 نفر پارس

ازون 1000 نفر،500 نفر ناراضی باشند و از 100 نفر پارس هم 50 نفر ناراضی

با این حساب نمیشه نتیجه گرفت پارس بهتر از آسیاتک است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

من هم تهران، های وب دارم
    دوست عزیز تهران از ایران جدا هستش همیشه تو همه مسائل .همیشه تهران همه چیش اوکیه

8. این کاربر از maniya12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

نه عزیز من. کجا تهران از ایران جداست.
    خود من میخواستم از های وب برم سراغ شاتل یا پارس آنلاین. ولی در همین تهران، آن هم در مرکزش، هیچکدام پورت خالی نداشتند.
    خب ناچارم همان های وب را با آن قیمتهای گرانش دوباره تمدید کنم.

- - - Updated - - -

خود من میخواستم از های وب برم سراغ شاتل یا پارس آنلاین. ولی در همین تهران، آن هم در مرکزش، هیچکدام پورت خالی نداشتند.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

من هم تهران، های وب دارم
    منظورم این بود که زمان هایی که اختلال داره این اتفاق به تناوب میفته (قطعی های چند دقیقه ای و پی در پی) ولی خب معمولا (حداقل تجربه من تو 6 ماه اخیر این بود) که تو هر ماه 2-3 هفته اش اختلال (قطعی و نه پکت لاست و... که همیشه وجود دارن) وجود داره
    بعد هم فقط حرف من که ملاک نیست و من منظورم این بود که تجربه ای که خودم داشتم (در رابطه با اختلال و قطعی ها) با کامنت هایی که تو این انجمن یا اینستاگرام مطابقت داشت و متوجه شدم که مشکل سراسری از های وبه حالا اون محله شما استثنا هست رو من نمیدونم ولی خب اینو میدونم که کلا مشکلات های وب خیلی جدی و فراگیره
    کافیه یه سری به کامنت های مردم تو اینستاگرام های وب و همچنین صفحات قبلی همین تاپیک بزنید خواهید دید که از هر 10 کامنت 7-8 تا در مورد قطعی، اختلال، پکت لاست، بازنکردن سایت ها، تفاوت فاخش سرعت صبح با شب و سرعت اینترنت با اینترانت، سرعت تک کانکشن کم و... است و جدیدا هم که هم از نظر کیفیت و همه از نظر قیمت افتضاح تر از قبل شده اکثرا مشترکین کامنت هاشون درباره تخلیه است تازه اگه با 1565 تماس بگیرید 90 درصد مواقع پیغام "مشترک گرامی در حال حاضر سرویس شما در حال اختلال است و کارشناسان تیم فنی در حال پیگیری هستند" وجود داره و 40-50 نفر هم تو صف انتظارن بعد هم با کلی هزینه و معطلی وقتی وصل میشه به پشتیبانی کلا حرفشون یه جمله است "یه اختلال فقط تو مرکز مخابراتی شما وجود داره!!" من تو این 6 ماهی که های وب بودم و انواع و اقسام اختلال و قطعی ها رو تجربه کردم غیر از این یه جمله ندیدم دلیل دیگه ای بیارن، این به نظر شما معناش چیه؟!!
    این حرف شما منو یاد حرف اون آدمی میندازه که میگفت "میوه سر کوچه ما ارزونه مردم واسه چی میگن گرونی هست؟!!" تو این وضعی که همه دارن از های وب مینالن الان این حرف شما هم مفهومش همینه
    خب الان میتونم بپرسم مشکل خودتون با های وب چی بود که میخواستید تخلیه کنید؟!
    بعد به نظر شما چرا پارس و شاتل پورت خالی ندارن ولی من تا الان ندیدم کسی بیاد بگه میخوام بیام های وب پورت گیرم نیومده؟ این به نظرتون دلیلش چی میتونه باشه که های وب همیشه پورت داره ولی شاتل و پارس اکثرا پورت ندارن؟
    Last edited by broosli; 22-08-2016 at 12:45.

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان بعد از ۳ روز از شنبه تا الان هنوز ک هنوزه سرویس منو جمع و اوری نکردن چیکار کنم شکایت کنمم دوباره ؟؟؟
    با پشتیبانی شونم حرف زدم گفت که یکی دو روز دیگه چه کنم به نظرتون؟؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوستان بعد از ۳ روز از شنبه تا الان هنوز ک هنوزه سرویس منو جمع و اوری نکردن چیکار کنم شکایت کنمم دوباره ؟؟؟
    با پشتیبانی شونم حرف زدم گفت که یکی دو روز دیگه چه کنم به نظرتون؟؟
    اگه تو 195 شکایت کنید که فوری بهتون زنگ میزنن و یه روزه سرویستون جمع آوری و درخواست تخلیه میره مخابرات
    شما از های وب سوال کنید ببینید درخواست تخلیه تون رو فرستادن مخابرات یا نه؟
    اگه درخواست رو فرستاده باشن مخابرات دیگه دست های وب نیست و مربوط میشه به مخابرات
    مخابرات هم معمولا تخلیه رو 2-3 روز طولش میده

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

منظورم این بود که زمان هایی که اختلال داره این اتفاق به تناوب میفته (قطعی های چند دقیقه ای و پی در پی) ولی خب معمولا (حداقل تجربه من تو 6 ماه اخیر این بود) که تو هر ماه 2-3 هفته اش اختلال (قطعی و نه پکت لاست و... که همیشه وجود دارن) وجود داره
    بعد هم فقط حرف من که ملاک نیست و من منظورم این بود که تجربه ای که خودم داشتم (در رابطه با اختلال و قطعی ها) با کامنت هایی که تو این انجمن یا اینستاگرام مطابقت داشت و متوجه شدم که مشکل سراسری از های وبه حالا اون محله شما استثنا هست رو من نمیدونم ولی خب اینو میدونم که کلا مشکلات های وب خیلی جدی و فراگیره
    کافیه یه سری به کامنت های مردم تو اینستاگرام های وب و همچنین صفحات قبلی همین تاپیک بزنید خواهید دید که از هر 10 کامنت 7-8 تا در مورد قطعی، اختلال، پکت لاست، بازنکردن سایت ها، تفاوت فاخش سرعت صبح با شب و سرعت اینترنت با اینترانت، سرعت تک کانکشن کم و... است و جدیدا هم که هم از نظر کیفیت و همه از نظر قیمت افتضاح تر از قبل شده اکثرا مشترکین کامنت هاشون درباره تخلیه است تازه اگه با 1565 تماس بگیرید 90 درصد مواقع پیغام "مشترک گرامی در حال حاضر سرویس شما در حال اختلال است و کارشناسان تیم فنی در حال پیگیری هستند" وجود داره و 40-50 نفر هم تو صف انتظارن بعد هم با کلی هزینه و معطلی وقتی وصل میشه به پشتیبانی کلا حرفشون یه جمله است "یه اختلال فقط تو مرکز مخابراتی شما وجود داره!!" من تو این 6 ماهی که های وب بودم و انواع و اقسام اختلال و قطعی ها رو تجربه کردم غیر از این یه جمله ندیدم دلیل دیگه ای بیارن، این به نظر شما معناش چیه؟!!
    این حرف شما منو یاد حرف اون آدمی میندازه که میگفت "میوه سر کوچه ما ارزونه مردم واسه چی میگن گرونی هست؟!!" تو این وضعی که همه دارن از های وب مینالن الان این حرف شما هم مفهومش همینه

خب الان میتونم بپرسم مشکل خودتون با های وب چی بود که میخواستید تخلیه کنید؟!
    بعد به نظر شما چرا پارس و شاتل پورت خالی ندارن ولی من تا الان ندیدم کسی بیاد بگه میخوام بیام های وب پورت گیرم نیومده؟ این به نظرتون دلیلش چی میتونه باشه که های وب همیشه پورت داره ولی شاتل و پارس اکثرا پورت ندارن؟
    توهینی که کردی محفوظ دوست عزیز. خوب نیست اینطوری صحبت کردن. من وضع خودم را گفتم. حالا شما ناراضی هستی، کسی مجبورت نکرده در های وب بمانی. برو دنبال یه اینترنت دیگه. نه نفعش به من میرسه و نه ضررش.

اما مشکل من با های وب قیمتشه. و اینکه هیچ جشنواره و ... نداره. شاتل و پارس آنلاین و آسیاتک حداقل یک جشنواره تابستانی ای چیزی دارند.

همین شاتل را یک روز زنگ زدم و گفت پورت خالی داریم و بعد فردایش که رفتم در سایت رزرو کنم، کارشناسش زنگ زد و گفت جای خالی نداریم.
    گفتم دیروز زنگ زدم و گفتید جای خالی دارید و گفت اون دیروز بود و حالا منتظر باشید خبرتان میکنم.
    Last edited by amir_t6262; 22-08-2016 at 13:13.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •