خواهش می کنم
این حداقل کاری بود که از دستم برمی اومد
با تجربه بدی که از بای وب داشتم (و این تجربه مال همین چند وقت اخیر بود) سعی کردم شفاف و ساده بهتون توضیح بدم تا مثل من که بای وب 6 ماه هم هزینه و هم عمرم رو تلف کرد نشید
موفق و پیروز باشید
خواهش می کنم
این حداقل کاری بود که از دستم برمی اومد
با تجربه بدی که از بای وب داشتم (و این تجربه مال همین چند وقت اخیر بود) سعی کردم شفاف و ساده بهتون توضیح بدم تا مثل من که بای وب 6 ماه هم هزینه و هم عمرم رو تلف کرد نشید
موفق و پیروز باشید
اگر منطقتون شلوغه یک معیار خوب برای فهمیدن اینکه کدوم شرکت بهتره اینه که زنگ بزنید تک تک ببینید کدوما پورت خالی دارناینطوری اونایی که پورت خالی ندارن همون خوبان ! ولی اگر منطقتون خلوته اونوقت پیشنهاد من صبانت و بعدش پارس آنلاین و بعدش شاتل هست.
من هم تهران، های وب دارم
به این افتضاحی که شما میگی هم نیست.
کجا ساعت 11 تا 6 همش قطعی؟!
البته منطقه به منطقه فرق میکنه ولی من که مرکز تهران هستم این مشکل را ندارم.
حالا منطقه ی شما کجاست را نمیدانم.
دقیقا همینطوره
حتی من یه بار قطعی زیاد داشتم با پارس یعنی به مدت چند ساعت قطع بود
روز بعدش پشتیبانش گفت متاسفانه پهنا کم اوردیم و به خاطر همین قطعی صورت گرفت
دیگه حسابشو بکنید که یه شرکت اومده کلی مشترک گرفته و باعث شده من بدبخت پهنای باندم کلا قطع بشه
حتی تو تایپیک پارس هم بودند کسانی که ناراضی بودند از پارس
به نظرم نظرسنجی و اظهارنظر درباره isp ها عادلانه نیست در این انجمن چون ممکنه 1000 هزارنفر از بچه های انجمن آسیاتک داشته باشند و 100 نفر پارس
ازون 1000 نفر،500 نفر ناراضی باشند و از 100 نفر پارس هم 50 نفر ناراضی
با این حساب نمیشه نتیجه گرفت پارس بهتر از آسیاتک است
دوست عزیز تهران از ایران جدا هستش همیشه تو همه مسائل .همیشه تهران همه چیش اوکیه
نه عزیز من. کجا تهران از ایران جداست.
خود من میخواستم از های وب برم سراغ شاتل یا پارس آنلاین. ولی در همین تهران، آن هم در مرکزش، هیچکدام پورت خالی نداشتند.
خب ناچارم همان های وب را با آن قیمتهای گرانش دوباره تمدید کنم.
- - - Updated - - -
نه عزیز من. کجا تهران از ایران جداست.
خود من میخواستم از های وب برم سراغ شاتل یا پارس آنلاین. ولی در همین تهران، آن هم در مرکزش، هیچکدام پورت خالی نداشتند.
خب ناچارم همان های وب را با آن قیمتهای گرانش دوباره تمدید کنم.
منظورم این بود که زمان هایی که اختلال داره این اتفاق به تناوب میفته (قطعی های چند دقیقه ای و پی در پی) ولی خب معمولا (حداقل تجربه من تو 6 ماه اخیر این بود) که تو هر ماه 2-3 هفته اش اختلال (قطعی و نه پکت لاست و... که همیشه وجود دارن) وجود داره
بعد هم فقط حرف من که ملاک نیست و من منظورم این بود که تجربه ای که خودم داشتم (در رابطه با اختلال و قطعی ها) با کامنت هایی که تو این انجمن یا اینستاگرام مطابقت داشت و متوجه شدم که مشکل سراسری از های وبه حالا اون محله شما استثنا هست رو من نمیدونم ولی خب اینو میدونم که کلا مشکلات های وب خیلی جدی و فراگیره
کافیه یه سری به کامنت های مردم تو اینستاگرام های وب و همچنین صفحات قبلی همین تاپیک بزنید خواهید دید که از هر 10 کامنت 7-8 تا در مورد قطعی، اختلال، پکت لاست، بازنکردن سایت ها، تفاوت فاخش سرعت صبح با شب و سرعت اینترنت با اینترانت، سرعت تک کانکشن کم و... است و جدیدا هم که هم از نظر کیفیت و همه از نظر قیمت افتضاح تر از قبل شده اکثرا مشترکین کامنت هاشون درباره تخلیه است تازه اگه با 1565 تماس بگیرید 90 درصد مواقع پیغام "مشترک گرامی در حال حاضر سرویس شما در حال اختلال است و کارشناسان تیم فنی در حال پیگیری هستند" وجود داره و 40-50 نفر هم تو صف انتظارن بعد هم با کلی هزینه و معطلی وقتی وصل میشه به پشتیبانی کلا حرفشون یه جمله است "یه اختلال فقط تو مرکز مخابراتی شما وجود داره!!" من تو این 6 ماهی که های وب بودم و انواع و اقسام اختلال و قطعی ها رو تجربه کردم غیر از این یه جمله ندیدم دلیل دیگه ای بیارن، این به نظر شما معناش چیه؟!!
این حرف شما منو یاد حرف اون آدمی میندازه که میگفت "میوه سر کوچه ما ارزونه مردم واسه چی میگن گرونی هست؟!!" تو این وضعی که همه دارن از های وب مینالن الان این حرف شما هم مفهومش همینه
خب الان میتونم بپرسم مشکل خودتون با های وب چی بود که میخواستید تخلیه کنید؟!
بعد به نظر شما چرا پارس و شاتل پورت خالی ندارن ولی من تا الان ندیدم کسی بیاد بگه میخوام بیام های وب پورت گیرم نیومده؟ این به نظرتون دلیلش چی میتونه باشه که های وب همیشه پورت داره ولی شاتل و پارس اکثرا پورت ندارن؟
Last edited by broosli; 22-08-2016 at 12:45.
دوستان بعد از ۳ روز از شنبه تا الان هنوز ک هنوزه سرویس منو جمع و اوری نکردن چیکار کنم شکایت کنمم دوباره ؟؟؟
با پشتیبانی شونم حرف زدم گفت که یکی دو روز دیگه چه کنم به نظرتون؟؟
اگه تو 195 شکایت کنید که فوری بهتون زنگ میزنن و یه روزه سرویستون جمع آوری و درخواست تخلیه میره مخابرات
شما از های وب سوال کنید ببینید درخواست تخلیه تون رو فرستادن مخابرات یا نه؟
اگه درخواست رو فرستاده باشن مخابرات دیگه دست های وب نیست و مربوط میشه به مخابرات
مخابرات هم معمولا تخلیه رو 2-3 روز طولش میده
توهینی که کردی محفوظ دوست عزیز. خوب نیست اینطوری صحبت کردن. من وضع خودم را گفتم. حالا شما ناراضی هستی، کسی مجبورت نکرده در های وب بمانی. برو دنبال یه اینترنت دیگه. نه نفعش به من میرسه و نه ضررش.
اما مشکل من با های وب قیمتشه. و اینکه هیچ جشنواره و ... نداره. شاتل و پارس آنلاین و آسیاتک حداقل یک جشنواره تابستانی ای چیزی دارند.
همین شاتل را یک روز زنگ زدم و گفت پورت خالی داریم و بعد فردایش که رفتم در سایت رزرو کنم، کارشناسش زنگ زد و گفت جای خالی نداریم.
گفتم دیروز زنگ زدم و گفتید جای خالی دارید و گفت اون دیروز بود و حالا منتظر باشید خبرتان میکنم.
Last edited by amir_t6262; 22-08-2016 at 13:13.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)