تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1398 از 4105 اولاول ... 39889812981348138813941395139613971398139914001401140214081448149818982398 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,971 به 13,980 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه chubin009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین دور و ور

پيش فرض

ان شا الله معاف نشی و بری خدمت.اون هم منطقه صفر مرزی. ایران به جونهایی مثل تو افتخار میکنه. منم برات دعا میکنم تا معاف نشی و به آرزوت برسی.
    منم کشته مرده سربازی نیستم خیلیم دوست داشتم معاف بشم یه جوری البته غیر پزشکی . ولی نشد. کسی که مدرک نداره اره معافیت پزشکی هم براش فوق العاده اس . ولی برای منی که دنبال استخدام تو مراکز دولتی ام با این معافیت بدبخت میشم . هیچکی دوست نداره 21 ماه حمالی کنه و حرف بشنوه .

2. این کاربر از chubin009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام
    من دیروز رفتم برای معاینه پزشکی اولیه برای اعزام به خدمت . دکتره نظامی بود بعد گفت میخوای بری خدمت یا میخوای معاف شی ؟ گفتم میخوام برم . یه نگاه بهم کرد گفت نه تو نمیتونی بری خدمت . خیلی لاغری و تپش قلب داری و دفورمیتی قفسه سینه . ورداشت تو دفترچه نوشت باید بره کمیسیون . بهم گفت 90 درصد معافی . من نمیخام معاف شم به نظرتون کاری میتونم بکنم ؟ 4 سال درس نخوندم که معافیت پزشکی بگیرم که . دنیا رو میبینی یکی حاضره خودش ناقص کنه نره خدمت بعد یکی میخواد بره ولی نمیزارن .
    با سلام

اتفاقا اگر شما مدرک دار بودی و قدر مدرکت رو میدونستی میزدی که اول کفالت بگیری و اگر نشد پزشکی !!
    عزیز دل برادر دیگه گذشت دوره ای که میگفتن فلانی معافیت پزشکی داره! ... ولی هنوز خیلی ها نمیخوان قبول کنن!! شما برو یه سر به تاپیک آموزش عالی بزن بخش آگهی استخدام رو وارد شو در رابطه با نظام وظیفه فقط اینو نوشته : معافیت دائم ( 90 درصد شرکت ها لحاظ نکردن که معافیت پزشکی رو قبول نمیکنیم ) و یا پایان خدمت!
    برای شما که به قول خودتون 4 سال درس خوندین زشته !! ...
    و یه سوال دیگه شما که هم لاغری و هم تپش قلب داری ... چطوری مخیوای بری خدمت ؟؟ اینو به من بگید در صورت امکان! ! ( شخص سالمش به زور تحمل میکنه این رژه و مسخره بازی ها رو ... )
    و اینکه من موقعی که رفتم معاینه حتی یه کلمه هم حرف نزد ... برام نوشت سالمی برو خدمت!... چه دکتر خوبی بوده که شمارو به این دقیقی معاینه کرده و فهمیده که تپش قلب دارید و از لحاظ جسمانی ضعیف هستین و...

4. 7 کاربر از urcu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه pedromi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    یه نگاه بهم کرد گفت نه تو نمیتونی بری خدمت . خیلی لاغری و تپش قلب داری و دفورمیتی قفسه سینه . ورداشت تو دفترچه نوشت باید بره کمیسیون . بهم گفت 90 درصد معافی . من نمیخام معاف شم به نظرتون کاری میتونم بکنم ؟ 4 سال درس نخوندم که معافیت پزشکی بگیرم که .
    البته خیلی نگران نباش. در حال حاضر 90% معافیت های پزشکی رو تبدیل کردن به معاف از رزم. در معاینه اولیه دکترها زیاد از این حرفها میزنن که 99% اشتباهه. خیلی دلت را با این شرایط لاغری و تپش قلب صابون نزن که معافت کنن. نهایتاً معاف از رزمی. تو پاادگان ما یکی بود که هر هفته بیهوش میشد اونم ناراحتی قلبی شدید داشت ولی فقط معاف از رزمش کردن و فرستادنش آشپزخونه تا کار سخت نکنه.

6. 6 کاربر از pedromi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه rezsna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

عجب آدمهای بی وجدانی بودن که بد راهنماییت کردن. باید قبل از فرستادن دفترچه و معلوم شدن ارگان(ناجا،ارتش،سپاه و....) این کار رو انجام میدادی. آموزشی بیفتی هر ارگانی باید حیمن خدمت همون ارگان باشی.مثلاً اگر آموزشی ناجا باشی حین خدمت هم باید ناجا خدمت کنی و نمیتونی بری ارتش مگر اینکه پارتی گردن کلفتی در حد سردار گردن کلفت نیروهای مسلح داشته باشی.
    من از پليس +10 پرسيدم چيزي نگفت آخه تو دفترچه هم چيزي ننوشته بود كهشانس نداريم كه!!!!نيرو انتظامي آخه چرا؟؟!!!!

داره خودمونی میشه rezsna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

pedromi جان منم پدرم بازنشسته یکی از ارگانهای وابسته به نیروهای مسلحه ، قبل گرفتن دفترچه از طریق هرکدومشون اقدام کردیم همین حرف رو زدن ( ارتش نیرو هوایی - زمینی - دریایی - ستاد مشترک - وزارت دفاع )
    واقعا بی وجدان تشریف دارن

دوست من بعدش پس درست نميكنن؟ همونجا كه رفتي منتقل نكردنت؟

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

سلام
    من دیروز رفتم برای معاینه پزشکی اولیه برای اعزام به خدمت . دکتره نظامی بود بعد گفت میخوای بری خدمت یا میخوای معاف شی ؟ گفتم میخوام برم . یه نگاه بهم کرد گفت نه تو نمیتونی بری خدمت . خیلی لاغری و تپش قلب داری و دفورمیتی قفسه سینه . ورداشت تو دفترچه نوشت باید بره کمیسیون . بهم گفت 90 درصد معافی . من نمیخام معاف شم به نظرتون کاری میتونم بکنم ؟ 4 سال درس نخوندم که معافیت پزشکی بگیرم که . دنیا رو میبینی یکی حاضره خودش ناقص کنه نره خدمت بعد یکی میخواد بره ولی نمیزارن .
    روز اعزام ما یه بند خدایی بود نمیتونست حرف بزنه مشکل مغزی هم داشت در حدی بود که مامورای اعزام عجیب مونده بودن که معاف نشده گفتن بفرستیمش کمیسیون که خلاصه تحقیق کردن دیدن رفته معاف نشده آخرشم فرستادنش کهریزک

10. 4 کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behrang_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست من بعدش پس درست نميكنن؟ همونجا كه رفتي منتقل نكردنت؟
    دوست گلم اصولا بعد اینکه کد ارگان یگان خدمتی شما مشخص میشه تو حالت عادی نمیشه عوضش کرد و به قول دوست خوبمون pedromi باید پارتی گردن کلفتی در حد سردار نیروهای مسلح داشته باشی تا بشه این کار رو انجام داد
    در ضمن منم مثل شما 1/12 اعزامم
    موفق باشید

12. 2 کاربر از Behrang_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین دور و ور

پيش فرض

حالا من باید تیک معافیت رو بزنم یا اعزام به خدمت یا فرقی نداره ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه pedromi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

حالا من باید تیک معافیت رو بزنم یا اعزام به خدمت یا فرقی نداره ؟
    تیک معافیت رو بزنی بهتره شاید ان شا الله معاف شدی. اگر هم نشدی معاف از رزم داری که برخی از ارگانها خیلی بدردت میخوره.
    اگر معاف نشی اتوماتیک وار اعزامت میکنن. مگر اینکه بخوای اعتراض بدی برای بار دوم معاینت کنن که اصلاً من بهت پیشنهاد نمی کنم همچین کاری بکنی چو وقتت تلف میشه. با این اوضاع مملکت هر چی زودتر بری خدمت بهتره.

15. 4 کاربر از pedromi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین دور و ور

پيش فرض

پایین برگه معاینه 3 تا مشکل رو نوشته . جلوی معافیت نوشته شده که نام بیماری قید شود . میشه هر 3 تا شون رو بنویسم یا فقط باید یکیش رو نوشت ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •