سرویس 12 مگ قطعا باید 190 تا رو شب بده (حتی با 1 به 8 ) پس راه قانونی داریم شکایت شکایت تا پیروزی![]()
سرویس 12 مگ قطعا باید 190 تا رو شب بده (حتی با 1 به 8 ) پس راه قانونی داریم شکایت شکایت تا پیروزی![]()
هیچ را قانونی نداره هر کسی شکایت کرده 195 رد کرده چونکه تو قرارداد نوشته صبانت نسبت به شبانه هیچ تضمینی نمیده
سلام
دوستان الان با سیم کارت ایرانسل سرعت رو تست کردم. فوق العاده بود. 3G فعال است ...
وسوسه شدم برم 30 روزه شبانش رو که از 2 تا 8 صبح هست و تو یک ماه 24 گیک می شه دانلود کرد رو بگیرم. برای دانلود شبانه
قیمتش هم 10 هزار تومان است !
این هم سرعت دانلود فایل با ایرانسل 3G
فوق العادست ... فکر نمی کردم سرعت سیم کارت ایرانسل بالا باشه !
Last edited by payampop; 19-09-2014 at 13:23.
روابط عمومی صبانت در خصوص اینترنت شبانه پیغامی داده : (بخش کامنت ها)
دوستان صبانتی خواهشمندیم با صبوری همراه ما باشید. برای دوستانی که دانلودر هستند طرح ویژه ای در راه هست که به زودی اعلام میشه و امیدواریم بتونیم رضایت خاطر شما مشترکین رو جلب کنیم ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (بخش کامنت ها)
Last edited by payampop; 19-09-2014 at 14:36.
fu^ off u thief.
اینا شاه دزدن. صبر؟ اینجوری مب
ملتو گول میزنین میگین صبر کنید؟
من که رفتم مث شما 3g بزنم. الهی 100 تا پورتم ملت نگه ندارن![]()
سلام
داداش من صبانتمرو تخلیه کردم.چون واقعا بدم اومد از توهینی که به کاربراش کرد. الان هم دنبال اینترنت هستم.
میشه توضیح بدید این 3 جی که دارید چی هست؟
حتما باید تو گوشی تون اینترنت رو استفاده کنید؟ یعنی آیا امکانش هست با این چیزی که میفرمائید(3 جی ایرانسل) بشه تو کامپیوتر هم اینترنت داشت یا خیر؟
ممنونم![]()
وای بر من !
من 3 روز مسافرت بودم رفتنی 2 گیگ داشتم الانم که اومدم 400 مگ ! دزد ها
سلام
دوست عزیز من یک سیم کارت اعتباری ایرانسل دارم که با یک USB Adapter که سیم کارت داخلش قرار می گیره به لپ تاپ یا کامپیوتر وصل می کنم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت تعرفه های بسته های ایرانسل هم اینجاست : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط یک نکته باید منطقه شما 3G رو ساپورت کنه. اگر ساپورت کنه سرعت بالایی خواهید داشت و می تونید شبانه هم با این بسته دانلود کنید : ۳۰ روز (۲ تا ۸ بامداد) - ۲۴ گیگابایت ۱۰۰,۰۰۰ ریال
Last edited by payampop; 19-09-2014 at 15:49.
بله.راحت ترین راه اینه بلوتوث گوشی رو روشن کنید و مثل وایرلس از اون اینترنت در لبتاب استفاده کنید![]()
برای کامپیوترباید کابل یه سیستم بچسبونید و گوشی رو رو حالت موبایل بگذارید (که فک کنم اتومات بشه)
باید کانکشن دستی بسازید.رمز هم فک کنم*99# هستش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)