ممنون..ولی من نامحدود میخوام که دانلود زیاد کنم..اینجوری که خیلی بده..همین اندیشه بهترهسرويس نامحدود شاتلو هيچ شركتي بهت نميده فقط نبايد زياد دانلود كني والا محدود ميشي نامحدود هم شامل اين قانون ميشه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
ممنون..ولی من نامحدود میخوام که دانلود زیاد کنم..اینجوری که خیلی بده..همین اندیشه بهترهسرويس نامحدود شاتلو هيچ شركتي بهت نميده فقط نبايد زياد دانلود كني والا محدود ميشي نامحدود هم شامل اين قانون ميشه
قربانت دوست خوب من،شما چطوری؟به این فکر می کنم شما چطوری با این سرعت کار می کنید،من تقرییا" 2 ساله سرعتم 4 مگ بود،الان که شده 512 واقعی حال کار کردن با نت مخابرات و ندارم و روی خط دیگم با آسیاتک کار می کنم،حال مخابرات گفته شنبه سرعتاشو درست می کنه،امیدوارم مثل دفعات قبل با سرعتای بالای 20 مگ شما رو سور پرایز کنیم![]()
توی مازندارن جوابت دادم . از 256 نامحدود فقط سند میکنم نه دانلود
دوستانی که نت مخابرات دارن ، الان حدود 3 هفته هست که کلا نمی تونم برم یو*تیوب. چیز پی ان عوض کردم و حتی از روی سیستم دیگه هم تست کردم.مرورگر های ختلف.اما همش ارور میده.قبلا با همین نت راحت میرفتم و ویدئو میگرفتم اما الان صفحه ی اصلی رو هم نمی تونم باز کنم. شما هم این مشکل رو دارین؟چطور میشه برطرفش کرد؟![]()
دوست گلم بر عکس الان با htpps راحت هم فیس میره هم یو تو ب میره عالی بدون چیز پی ان .
فیس رو مشکل ندارم. باز میکنه . فقط یو*تیوب. مشکلی که برای پورتای سا*کس به وجود اومده بود برطرف شده ؟
ساک س نمیدونم ؟ ولی v p n مشکلی نداره .
دووووستاااانلطفا راهنمایی کنید!من از اندیشه سرویس 128 میگرفتم سرعت دانلودم 100kb/s بود (خط 7 بلوار گیلان)از دوستان شندیم شاتل سرعتش خیلی بهتر هست و شبا هم سرعتش از اندیشه اونجوری که تعریف میکردن بهتر بود!منم اندیشرو گفتن جمع کنن رفتم شاتل ثبت نام کردم!امروز وصل شد دانلود کردم دییییییییییدم سرعت 60kb/s هست!نه تنها از اندیشه بیشتر نیست بلکه کمتر هم هست !:( من شنیده از رفیقام که 128 شاتل داشتن سرعت دانلودشون 200 250 اینطورا هست!چرا پس واسه من انقدر پایین هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)