دوستان یه مقاله ای هست در مورد این مفاهیم عکاسی مثل iso یا مثلا مفهوم اعداد روی لنز دوربین ها؟
دوستان یه مقاله ای هست در مورد این مفاهیم عکاسی مثل iso یا مثلا مفهوم اعداد روی لنز دوربین ها؟
دوستان اگر مطلب یا مطالبی رو خلاف واقع میبینن لطفا به جای زیر سوال بردن طرف مقابل وارد بحث بشن و نظر خودشون رو ابراز و اثبات کنن قبول درست یا غلط بودن مطالب ارائه شده به عهده خوانندگان تاپیک هست.
به هر حال تاپیک محلی برای ارائه و تبادل نظرات هست و نظر هیچ کس در فروم به هیچ عنوان fact محسوب نمیشه و شخصی که داره به نظری استناد میکنه خودش باید مسئولیت انتخابش رو به عهده بگیره.
یعنی شما میگید مثلا دوستان بشینن دونه دونه به کسایی که راهنمایی های اینچنینی میکنن جواب بدن؟ میدونین بنده حداقل برای مقایسه سطحی 2 تا دوربین 1 ساعت مطالب رو بالا پائین میکنم بعد پست میدم؟
شما حاضرین ساعت ها وقت بذارین بعد هم متهم به گزافه گویی بشین؟
کاربران اگه قدرت انتخاب یا قضاوت داشتن که نمیومدن به اصطلاح از دوستان متخصص کمک بگیرن خودشون بررسی و انتخاب میکردن
با کمال احترام حرفتون اصلا منطقی نیست
مقالات سایت عکاسی رو بخونین
سایت اقای بهین ناظم هم واقعا عالی هست آموزش رو از صفر تا حد معقولی گذاشتن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مقاله یا مطالب جسته گریخته تو سایت زیاد هست که دوستان نوشتن ولی باید بگردی پیدا کنی.اگر دوستان لینکی داشتن لطفا ارائه بدن.مثلا مفهوم اعداد روی لنز دوربین ها؟
ولی به صورت خیلی خلاصه که کارت راه بیوفته.مثلا روی لنزی نوشته:
f که بهش f number یا focal ratio یا lens aperture هم میگن نشون دهنده نسبت کانونی هست و عددی هست که از تقسیم فاصله کانونی لنز (Focal Length) به قطر مردمک ورودی به دست میاد , عدد f هر چقدر کوچیکتر باشه دیافراگم لنز گشادتر هست و نور بیشتری به سنسور میرسه مثلا:
اگه فرضا قطر مردمک 12 میلیمتر و فاصله کانونی 24 میلیمتر باشه f یا نسبت کانونی برابر با 2 میشه که به صورت F2.0 نمایش داده میشه اگر میزان F یا نسبت کانونی رو بالا ببریم مثلا F=4 باشه در فاصله کانونی 24 میلیمتر قطر مردمک 6 میلیمتر میشه که تنگتر از 12 میلیمتر هست.
1:2.8-5.2
نشون میده حداکثر مقدار باز شدگی دیافراگم در حالت واید کامل (بدون هیچ زومی) 2.8 و موقع تله کامل (حداکثر زوم اپتیکال) 5.2 هست.
4.5~108mm
نمایش دهنده فاصله کانونی لنز در حالت زوم هست که از محدوده 4.5 میلیمتر شروع میشه و تا 108 میلیمتر ادامه پیدا میکنه.
با تقسیم 108 به 4.5 میتونی زوم اپتیکال لنز رو به دست بیاری مثلا 108/4.5=24 که مساوی میشه با 24X زوم اپتیکال.
روی بعضی لنزها به این شکل هم نوشته میشه 108-4.5
من اصلا منظور شمارو متوجه نمیشم! گزافه گویی چیه؟ لطفا پست من رو کامل و با دقت بخونید.
معادله خیلی راحته.مثلا:
من کسی رو تو تاپیک راهنمایی میکنم (حالا چه برای پستم 10 ثانیه زمان گذاشته باشم چه 10 ساعت) , راهنمایی من یا صحیح هست یا غلط , اگه کسی متوجه غلط بودنش بشه که میتونه بیاد عقیدشو ابراز کنه و دلایلش رو هم بگه حالا یا حرفاش بنیان علمی داره یا اینکه سایت یا منبع معتبری حرفاش رو تائید میکنه اون کسی که خواننده هست خودش باید تصمیم بگیره کدوم طرف داره حرف صحیح ترو میزنه.
به نظر من شما داری خیلی موضع رو پیچیده میکنی و میگید به غیر از شما کسی حق نداره راهنمایی کنه چون حرف شما fact مطلق هست!!! درصورتی که اینجا یک انجمن عمومی هست و همه میتونن ابراز عقیده کنن!حتی حرف اشتباه بزنن!! اگه کاربری روی حرف اشتباه خودش پا فشاری کنه اون وقت از طریق قوانین باهاش برخورد میشه . نه اینکه از اول به هیچ کس اجازه ابراز عقیده ندیم چون ممکنه اطلاعاتش کم باشه!
این قانون انجمن هست:
همیشه قبل از خرید درباره پیشنهادات ارائه شده توسط کاربران تحقیق کنید؛ مسئولیت محصول خریداری شده فقط و فقط به عهده خودتان خواهد بود، در صورت بوجود آمدن هر گونه مشکلی هیچ مسئولیتی متوجه تیم مدیریت و کاربرانی که فعالیت می کنند نخواهد بود.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]پیشنهاد ها و مشاوره های دوستان به هیچ عنوان مورد تایید تیم مدیریت نیست و همانطور که گفته شد مسئولیت استفاده از پیشنهاد ها و مشاوره ها فقط به عهده شخص خریدار خواهد بود.
Last edited by *Alucard*; 20-12-2012 at 15:07.
اتفاقا حرف بنده سر تا پا اشتباهه اصراری هم ندارم حرفم رو کسی قبول کنه بحث هم بحث من نیست اصلا نمیدنم چجوری به این نتیجه رسیدید!
کسی که میدونه اطلاعی از یه موضوعی نداره چرا باید بیاد فقط یه حرفی پرونده باشه که یه عده هم بیفتن ببینن راست میگه یا نه؟
بنده اصلا با کامپکت ها سر و کار نداشتم دیدید کسی رو واسه خرید کامپکت راهنمایی کنم؟در صورتی که اطلاعات اینترنتیم خیلی هم زیاده اما کسی باید راهنمایی کنه که تو اون مورد یکم کار کرده لااقل (شما حاضرین ماشینتونو بدین کسی تعمیر کنه که فقط کتاب تعمیر ماشین خونده؟مطمئنا نه!)
به نظر شما راهنمایی ای مثل اینکه اره خوبه برو بخر شد راهنمایی؟آخه با چه دلیل و مدرکی میگیم خوبه؟برچه اساسی؟ اصلا میدونیم نیاز طرف چیه میگیم خوبه؟شلوار کردی برا تهرانی خوبه به نظرت؟
اینجا اسمش تاپیک راهنمایی خرید دوربین هست یعنی کسایی که اطلاعات دارن میان بقیه رو راهنمایی میکنن اگه تاپیکی ایجاد بشه با عنوان بحث در مورد دوربین عکاسی اونموقع حرف شما درسته کسی که تو تاپیک دومی میره تکلیفشو میدونه
میدونه اون تاپیک مخصوص بحث کردنه!
باز هم بحث داره به حاشیه میره بنده دیگه ادامه نمیدم
موید باشید
دروددوستان اگر مطلب یا مطالبی رو خلاف واقع میبینن لطفا به جای زیر سوال بردن طرف مقابل وارد بحث بشن و نظر خودشون رو ابراز و اثبات کنن قبول درست یا غلط بودن مطالب ارائه شده به عهده خوانندگان تاپیک هست.
به هر حال تاپیک محلی برای ارائه و تبادل نظرات هست و نظر هیچ کس در فروم به هیچ عنوان fact محسوب نمیشه و شخصی که داره به نظری استناد میکنه خودش باید مسئولیت انتخابش رو به عهده بگیره.
اگر با این پیش فکر در این تالار ادامه فعالیت داده بشه ؛ متاسفانه خیلی از دوستان مشتاق و علاقمند دریافت اطلاعات متضرر خواهند شد . لطفا همگی به یاد داشته باشیم که این تالار مربوط به بازی های کامپیوتری یا حتی در مورد تکنیک های عکاسی نیست ! راهنمایی برای خرید وسیله ای هستش که مبلغ بسیار قابل توجهی از چند صد هزار تومن تا چند میلیون رو شامل میشه و افراد غیرحرفه ای و با اهداف غیر تجاری معمولا تا چندین سال دوربین خریداری شده رو تعویض نخواهند کرد .
مطلب که بنده بیان کردم در صفحه قبل و البته پست های ادامه دوست گرامی payma ؛ همگی متذکر نکته ای دوستانه ولی مهم هستن که متاسفانه در موردش کم توجهی دیده میشه . بنده باز هم بخشی از پست قبلم رو قرار میدم :
در پست قبل ، متاسفانه مجبور شدم به بخشی از اطلاعات اشتباهی که یکی از کاربران ارائه کرده بودن اشاره کنم . هرچند دلخواه نبود ... اینکه اشتباهات فاحش و حاکی از ضعف زیاد شناخت دوربین و ... کاربران به ظاهر با معلومات که بعضی مدیران هم طی صدها پست اخیر ، گزینه تشکر رو بدون هیج منطقی برای این پست ها کلیک کرده اند رو تصحیح کنیم ؛ اصلا وجه خوبی نخواهد داشت و کلا فلسفه کاربر فعال بودن رو از بین خواهد برد !!لطفا در صورتی که قصد راهنمایی و مشاوره دیگران رو دارید ؛ الف - اگر آگاهی کامل یا مناسبی دارید ، اقدام به پاسخگویی کنید . ب - حتما نیاز ، کاربرد و سطح آگاهی فرد سوال کننده رو جویا بشید لطفا . ج - چندین گزینه معقول در بازه های قیمتی مختلف با توجه به کارکرد مورد نیاز سوال کننده پیشنهاد بدید .
شاد باشید .
پ.ن :
بسیاری از مردم عادی مثل بنده ؛ همه اتومبیل ها رو می شناسیم ؛ اینکه کدوم سرعت بیشتری داره و قیمت هاشون تا حدی مطلع هستیم . اما اینها ما رو به یک کارشناس اتومبیل تبدیل خواهد کرد ؟ حالا این موضوع رو در مورد دوربین چک کنید ! دوربین مثل ماشینی ست که حتی موتورش ( لنز ) بسادگی ولی با هزینه بسیار زیاد توسط صاحبش تعویض میشه !! پیچیدگی کاربری دوربین بسیار بیشتر از تصور ماست .
فکر میکنم این بحث داره طولانی میشه این آخرین مطلبی هست که من در این مورد مینویسم.
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان عزیز لطفا به این موضوع توجه کنید که اینجا یک فروم عمومی هست و نمیشه به کاربرانی که اطلاعات کافی ندارن اجازه پست زدن نداد این حرفی که شما میزنید فوق العاده خوب و ایده آل هست ولی خواهشا توجه کنید که اینجا سایتی مثل dpreview یا cameralabs نیست که اطلاعات به صورت یک سویه و فقط از طرف افراد حرفه ای که امکانات بالایی هم دارن ارائه بشه.
دوستی در صفحه قبل یکی از کاربران رو راهنمایی کرده و بعضی مطالب در پست ایشون مشکلاتی داشته یا خوب بیان نشده شما میتونید در قالب پست دیگه ای به نکات منفی پست ایشون اشاره کنید و توضیح بدید که به این علت و این علت حرفی که شما میزنید اشتباه هست به این شکل هم کاربری که راهنمایی میخواسته بیشتر روی موضوع تمرکز میکنه هم شخصی که پست اشتباه زده از شما چیزهای جدید یاد میگیره کلا این خاصیت یک انجمن هست که افراد در قالب موضوعات از اطلاعات همدیگه استفاده کنن و مطالب جدید یاد بگیرن.
البته در آینده نزدیک سعی میکنیم با کمک بقیه دوستان و مدیران انجمن تاپیک "مشاوره برای خرید دوربین عکاسی و لوازم جانبی" رو به صورت دو تاپیک مجزا از هم یکی برای دوربینهای کامپکت و Bridge و یکی هم برای دوربینهای حرفه ای تر و لنزها تفکیک کنیم از همه دوستان هم تقاضا میشه برای اداره بهتر فروم نظراتشون رو با تیم مدیریت در میون بزارن.
دوستان میشه یه دوربین خوب معرفی کنید که جزییات رو خوب نشون بده؟ قیمتشم دور و بر 500 600
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)