سلام..
من بازی فیفا 11 رو نصب کردم و مراحل نصب رو هم گذاروندم و وقتی رو فایل بازی کلیک می کنم می ره داخل بازی و بعد عکس کاکا می اد و بعد ارور donot send رو می ده و بیرون میاد از بازی!!
کسی می دونه مشکل از کجاست؟
سلام..
من بازی فیفا 11 رو نصب کردم و مراحل نصب رو هم گذاروندم و وقتی رو فایل بازی کلیک می کنم می ره داخل بازی و بعد عکس کاکا می اد و بعد ارور donot send رو می ده و بیرون میاد از بازی!!
کسی می دونه مشکل از کجاست؟
منم وقتی کال اف رو اجرا میکنم این پیغام رو میده.directX هم نصبه.
لطفا راهنمایی کنید.
سلام
این پیغام مربوط به نصب نبودن directX خود بازی هستش پس باید از توی dvd بازی اونو نصب کنید ربطی هم نداره که آیا قبلا رو سیستمتون نصب بوده یا نه؟
---------- Post added at 01:24 PM ---------- Previous post was at 01:19 PM ----------
از این کرک استفاده کن حل میشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حذف شود........
Last edited by Ali_Best; 03-02-2011 at 15:36.
خوب یعنی چی...دقیقا چه اخطاری میده؟؟
از اجرا شدن که اجرا میشه (هم توی ویندوز XP SP3 هم توی VISTA SP1 هم توی 7) مشکل شما چی هست
بگید تا راهنمایی کنیم
این DLL رو دانلود و در SYSTEM 32 ویندوز بریزید:
پایین نوشته FREE DOWNLOAD
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
دوستان من موقعی که می خوام بازیThe Settlers 7 - Paths to a Kingdom رو اجرا کنم این اخطار رو میده:
an update this game has been released. this update must be installed to run the game. press OK to go to the game,s webpage where you con download the patch
چیکار کنم این مشکل حل بشه؟
سلاممن فيفا 10 رو نصب كردم كرك رو هم تو محل نصب كپي كردم حالا وقتي ميخوام اجرا كنم اين خطا رو ميده Wrong disc inserted.Please insert the original "FIFA 10" CD/DVD.بدجوري تو كف يه دست بازي هستم خواهشا هرچه زودتر كمكم كنين!
سلام
من فيفا 10 رو نصب كردم كرك رو هم تو محل نصب كپي كردم حالا وقتي ميخوام بازي رو اجرا كنم اين خطا رو ميده
Wrong disc inserted.
Please insert the original "FIFA 10" CD/DVD.
بدجوري تو كف يه دست بازي هستم خواهشا هرچه زودتر كمكم كنين!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)