آره.من هنوز تو شکم که XBOX بخرم یا نه؟
آره.بالاست.GTA IV رو ببین.همه بازیهای XBOX مثل FifaWorld Cup10 گرافیکشون بالاست؟
من تو PC اصلا با AC2 حال نکردم.از نظر گرافیک منظورمهگرافیک AC2 در PC بیشتره یا ایکس باکس؟Modern Warfare 2 چی؟
آره.من هنوز تو شکم که XBOX بخرم یا نه؟
آره.بالاست.GTA IV رو ببین.همه بازیهای XBOX مثل FifaWorld Cup10 گرافیکشون بالاست؟
من تو PC اصلا با AC2 حال نکردم.از نظر گرافیک منظورمهگرافیک AC2 در PC بیشتره یا ایکس باکس؟Modern Warfare 2 چی؟
Last edited by sinak3; 08-05-2010 at 11:39.
به اضافه ی :
Pro Evolution Soccer (PES) 2010
Pro Evolution Soccer (PES) 2011 *
Mafia 2 *
Max Payne 3 *
McRae Rally: Dirt 2
Forza motorsports 3
Call of Duty: Black Ops *
ShellShock 2: Blood trail
*=به زودی میاد.![]()
کسی نیست یه جواب به من بده؟؟
اگه دسته های 360 جعبه داره ... چه طوری ممکنه دست دوم بندازن به آدم؟... منظورم اینه که اگه تو جعبه باشه ...نو هست دیگه؟ ...جعبش پلمپه؟
ممنون
آره . برو فتحی بگیر مطمئنهکسی نیست یه جواب به من بده؟؟
اگه دسته های 360 جعبه داره ... چه طوری ممکنه دست دوم بندازن به آدم؟... منظورم اینه که اگه تو جعبه باشه ...نو هست دیگه؟ ...جعبش پلمپه؟
آخه من شیرازم ، کاکو ...![]()
خوب سفارش بده بیارن. یعنی تو شیراز یه مغازه معتبر نیست؟آخه من شیرازم ، کاکو ...![]()
والا یکیش که خیلی معروفه ...سیروس هستش ... ولی من از کجا بدونم که مطمئنه؟...فکر کنم باید دل بزنم به دریا و بهش اعتماد کنم... به هر حال...خیلی ازت ممنونم سینا جون...
نه بابا.خواهش عزیزم.آخه دسته 360 الکی نیست که آشغال بدن.به طرف بگو ایراد داشته باشه پس میدم.والا یکیش که خیلی معروفه ...سیروس هستش ... ولی من از کجا بدونم که مطمئنه؟...فکر کنم باید دل بزنم به دریا و بهش اعتماد کنم... به هر حال...خیلی ازت ممنونم سینا جون...
بهنام جان دست دوم كه نه(البته اگر در جعبه باشه)، ولي دسته ي تقلبي وجود داره كه از راه زير مي توني اون رو تشخيص بدي، در ضمن مي توني از فتخي هم بخري كه قيمتش 40 تومنه.
اگه در جعبه نباشه و دست دوم باشه كه قيمتش ارزونتره!
راهنمايي===> به جاي ------- از بازيسنتر استفاده كن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
كاملا درسته، فقط شما يادتون رفت كنار بازي Forza motorsports 3 * بزنيد.
همان طوري كه پدرام جان بارها در اين تايپك اشاره كرده، در بازي هاي مشترك، گرافيك 360 برابر يا حتي بعضي وقت ها بالاتر از PS3 هست. پس شما اصلا شك نكن، و( 100%) 360 بگير با توجه به اينكه بازي هاش رو با قيمت كمتري مي توني تهيه كني و با گرافيك بالا بتوني بازي كني و چند وقته ديگه با اومدن ناتال هم برتري 360 نسبت به PS3 دوچندان ميشه!
در ضمن اولش بازي كردن با دسته كمي سخته، با كمي بازي كردن برات راحت ميشه، در ضمن دسته ي 360 براي بازي هاي اكشن اول شخص جزء بهترين دسته هست و شما بعد از مدتي ديگه كار با موس و كيبورد براتون سخت تر از دسته ميشه و ترجيح مي ديد كه با دسته بازي كنيد!![]()
Last edited by 1987msb; 08-05-2010 at 14:50.
فورزا که خیلی وقته اومدهكاملا درسته، فقط شما يادتون رفت كنار بازي Forza motorsports 3 * بزنيد.
این ls دسته من یکم شل شده میشه درستش کرد تا حالا کسی از این مشکلات داشته؟؟؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)