برای منم دیشب سرعتم 60 بود. خیلی افتضاحه
برای منم دیشب سرعتم 60 بود. خیلی افتضاحه
جواب آخرین تیکت من
باز افت سرعت شبانه رایگان \r\n\r\nبا سلام مشترک گرامی طبق قانون سازمان تنظیم ومقررات سرعت دانلود شما درروز\r\n256ودرشبانه رایگان به32 باید برسه .وچون سرعت شبانه شما پایین میباشدبرای مشکل سرویس شما\r\nاعلام خرابی شده ودرحال بررسی میباشد.باتشکر
\r\n\r\n
کپی پیست میکنن ؟؟؟
برای همه همین میاد
من فقط تا اخر همین دوره میمونم درست نشد گور پدر مخابرات هم کردن
جالب اينجاست تمام شركت ها روزانه رو بالاترين سرعت ميبندن براي مصرف ترافيك بيشتر اساتيد مخابرات پيشرفت كردن سرعت سرويس 10مگً كمپين رو هم رسوندن به 370 ...زنگ بزني دقيقا جوابي كه در تيكت بالا هست رو ميگن سرعت شما يك به هشته
دوستان من زنگ زدم ۲۰۲۰ یارو اعصاب نداشت، مثل اینکه خیلیا بهش در این مورد زنگ زده بودن
حسم اینجوری میگه، شایدم درست نباشه، اما تا بهش گفتم مشکل کاهش سرعت تو ساعت شبانه هستش
گفت برای این مشکل باس با مخابرات منطقه خودتون تماس بگیرین
منم با هزار دردسر شماره پشتیبانی مرکز خودمونو گیر آوردم و بهش زنگ زدم
بعد از اینکه کل داستان مشکلم رو بهش گفتم، تازه گفت شمارتو بده، شمارمو دادم گفت قعطی نداری که
اصن گوش نداده بود من چی گفتم!!!!
دوباره بهش گفتم نه مشکل قعطی ندارم و مشکلم اینه (دوباره کل داستان رو براش توضیح دادم)
برگشت گفت این مشکل بزودی حل میشه، همکارا دارن بررسی میکنن، خداحافظ
دوباره زنگ زدم کسی گوشی نگرفت، آخرای ساعت اداری هم بود
اما من بیخیال نمیشم
فردا باز زنگ میزنم پیگیری میکنم
اینم جواب تیکتی که دیشب فرستادم
1# : افت شدید سرعت شبانه سلام الان چند روز هست که سرعت نت شبانه رایگان به شدت کم شده و عملا نمیشه استفاده کرد واقعا این درست نیست و نوعی کم فروشی هست بعد از سه سال مشترک بودن نباید اینطور بی احترامی کرد به مشتری از شما که شرکت دولتی هستید بعیده اینکار امیدوارم مشکل زودتر حل بشه.یا علی پاسخ توسط سعید در تاريخ 1395/05/11 ساعت 01:37
2# : افت شدید سرعت شبانه با سلام این مشکل تحت بررسی از مخابرات استان میباشد پاسخ توسط سعید در تاريخ 1395/05/11 ساعت 07:20
اینم تیکت یکی دیگه از دوستان
1# : سرعت ساعات رایگان سلام الان چند روز میشه که سرعت ساعات رایگان نت خیلی کم شده و نمیشه استفاده کرد که اگه مشکل سراسری باشه که درست میشه ولی اگه مخابرات سرعت رو پایین آورده باشه که کم فروشی هست و بسیار زشت در ضمن من اینترنت 2 مگ دارم که سرعت دانلود هم باید برام در بدترین شرایط 256 باشه که الان عملا روی 30 هست خواهشا رسیدگی کنید پاسخ توسط حسین در تاريخ 1395/05/11 ساعت 02:09
2# : سرعت ساعات رایگان مشکل سرعت از مخابرات استان تحت بررسی میباشد این مشکل سراسری میباشد پاسخ توسط حسین در تاريخ 1395/05/11 ساعت 07:21
ولی برا من ۵ مگ ۵ گیگ با تایم شبانه، سرعت روز فیکس رو ۶۰۰ هستش، تازه با دانلود از سرور ایران تا ۶۸۰ هم به صورت مقطعی میره، علاوه بر اینها الان سرعت باز کردن صفحات به طور محسوسی بالاست، مشکل همون تایم شبانه هستش که مشخصا با شروعش تایم رایگان سرعت میاد زیر ۱۰۰
کاملا مشخص اکانتینگ هستش به نظر من البته، دلایلش هم یکی همهگیر بودن این مشکل و دیگری آغاز فروش حجمهای ۴۰ و ۵۰ و ۶۰ گیگ (گیگی ۱۰۰۰ تومن) هستش تا کاربرا رو به سمت خرید حجم سوق بدن و از دانلود شبانه محروم کنن
که اگه اینجوری باشه و واقعا همچین قصدی داشته باشن، تخلیه بهترین راه حل هستش، چون تنها مزیت مخابرات دانلود شبانشه که اگه اینم بردارن دیگه موندن فایده نداره
واقعا 10 مگ رو 370
پس تا الان
2مگ کمپین روز 370 شب 80 خودم
1مگ 6ماهه روز 370 شب 370 دوستم
5مگ کمپین روز 370 شب 100 پویا
دوستانی هم که گفتن شب رو 60
عجیبش روزانشه که هر طرحی رو 370 تا اونجایی که من فهمیدم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)