من 3 تا یوزر دارم یعنی همش -- شده .واسه همه این پیام رو میده. بعد چطور تو ibs میرم ولی پرتک نمیشه وارد بشم.
من 3 تا یوزر دارم یعنی همش -- شده .واسه همه این پیام رو میده. بعد چطور تو ibs میرم ولی پرتک نمیشه وارد بشم.
این دوستمونم مثل من وارد نمیشه.
برنامه سازمان ملل: تا سال ۲۰۱۵ باید اقلاً ۶۰ درصد جمعیت دنیا به اینترنت وصل بشوند و تجربه پایدار آنلاین بودن با اینترنت پر سرعت بالای ۴ مگابیت داشته باشند.
برنامه ایران: تا سال ۲۰۱۵ باید چنان تجربه ناپایداری از اینترنت ارایه شود که اقلاً ۶۰ درصد کاربران فعلی هم به شکر خوردن بیافتند و چنان کفرشان در بیاید که برای همیشه قید اینترنت را بزنند و آفلاین شوند.
برنامه سازمان ملل: اینترنت پرسرعت یک زیرساخت لازم برای ارتباطات در جامعه مدرن است که برای رشد جامعه حیاتی محسوب می شود و از این رو ارتباطات به عنوان حقوق بشر به حساب می آید و گسترش آن در جهت توسعه کشورها الزامی است.
برنامه ایران: اینترنت پر سرعت یک خطر جدی و برانداز برای جامعه محسوب می شود و در واقع خطری بزرگتر از اینترنت وجود نداشته و ندارد و از این رو جلوگیری از گسترش آن به شدت الزامی است طوری که هیچ بنی بشری به راحتی امکان دسترسی پر سرعت به اینترنت نداشته باشد.
برنامه ایران: قیمت اینترنت پر سرعت باید چنان بالا برود که از 50 درصد حقوق متوسط جامعه هم بیشتر شود تا مطمئن شویم که بخش کمتری به اینترنت دسترسی دارند و اخبار شفاف و بی طرفانه صدا و سیما تنها کانال خبری مردم باشد.
برنامه سازمان ملل: باید فلان و بهمان شود.
برنامه ایران: مبادا فلان و بهمان شود!
Last edited by S.A.M.S.U.N.G; 16-08-2014 at 02:10.
کماکان سیستم قطعه [emoji35]
این چه وضعیه خدایی؟ سیستم (آب) فقط برای ضحی قطعه انگار. یک هفتس زنگ میزنیم چرت و پرت جواب میدن.
Sent from my GT-I9300
دوستان من دیشب با تیم ویور رفتم تو سیستمه رفیقم
گفت از اکسین گرفته ، کیانپارس
خونشون زیتون کارگریه
دیشب پینگش به 8.8.8.8
120 میلی ثانیه بود
به 4.2.2.4 هم 120 بود
حالا یه سوالی این اکسین تا سرعتی رو میتونه بده ؟
شبانه رایگان داره ؟
شانسی پینگش پایین بود یا همیشه اینطوره ؟
ایپیش هم با 95 شروع میشد و نوشته بود TEST ROUT
با فــیلتر شکنا مشکلی نداره مخابرات ؟ مخصوصا اس اس ال تانل
دمتون چیز اگه جواب بدید
Last edited by rar; 16-08-2014 at 13:29.
پینگ مخابرات عالیه کلا. سرویس هم تا 10 مگ میشه خرید ولی مثل اینکه اهواز شبانه نداره یا شانسیه!!! با فیلتر شکنم مشکلی نداره
Sent from my GT-I9300
والا من تاحالا پینگ 120 از مخابرات ندیدم بهترین حالا 170 بوده ولی اکسین چون خلوت تره پینگش پایینتره احتمالا
ماه بعد میرم ماناماد. این نامردا نمیخوان کار منو راه بندازن و پولی هم که دادم حرومشون باشه. یه شکایتم میزنم 195 بابت کم فروشی چون اینا الکی میگن سیستم خرابه.
Sent from my GT-I9300
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)