1818 زنگ بزنید
آخرین قبض رو میگه چقدر هست
1818 زنگ بزنید
آخرین قبض رو میگه چقدر هست
الان شما سرویس کمپین تابستانت چی هست و تو تایم 1 تا 7 با چه سرعتی دانلود میکنی؟
فقط قیمت مکالمه رو میگه
2 مگ ماهی 3 گیگ که مودم نخواستم شد ماهی 5 گیگ مشکلی از لحاظ سرعت من نداشتم شب و روز یکی هست افت سرعت هم من نداشتم در کل سرعت حدود 265 کیلو بایت هست
ولی من احساس میکنم حجم رو منصفانه حساب نمیکنن
سلام
من با کارت دانشجوئی از مرکز لطیفی 10 مگ گرفتم. ولی اصلا راضی نیستم. رسما اینترانته............. البته اونم که انگار بعضی وقتها قاطی میکنه........
داداش خدا رفتگانت رو بیامرزه بالاخره یکی جواب داد
اونوقت تو حساب کاربریتون میتونین ببینین چقد دانلود رایگان داشتین و چقد از حجم روزانتون مونده؟
اگه یه عکس از حساب کاربریتون بگیگیرین که عالی میشه![]()
دوستان من قبلاً هم چند بار این سوال را مطرح کردم ولی هنوز به جواب نرسیدم. آیا مخابرات در اشتراکهای محدود، 25% از حجم دانلود را به عنوان حجم مجاز آپلود محاسبه میکند یا خیر؟
قربونت
قسمت پروفایلش خیلی پیچیده و چرت و پرت هست تمام دانلود ها رو با هم میزنه (شبانه + روزانه ) اونجاهایی که مودم از صبح روشن هست و 1 تا 7 شب هم دانلود میکنی اون موقع حساب کردن شبانه خیلی سخت میشه بعد حجم مونده اصلا نمیزنه اون حجم اولیه که
تموم بشه اتوماتیک برات حجم میندازه و بعد پولش رو قبض میاد............. اینم عکس پروفایل من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه بیش از اون چیزی که فکرشو می کنم عقب افتاده است. امروز زنگ زدم قسمت بازاریابی دفتر بیدخام میگم آقا من از کجا بدونم چقدر از حجمم مونده میگه توی صورت حساب حجم مصرفیتو نوشته میگم خودکار وردارم در شبانه روز لیست رایگان رو خودم در بیارم شما نمی تونید قسمت حجم مصرفی رایگان و غیر رایگان بزارید میگه عجیب به چه نکته ی ظریفی اشاره کردید حتما به آقای بید خام میگم...... واقعا که اف لهم و لما یقولون
این شمارش شما هم زنگ بزنید.
معاونت
88294100
شکایات ADSL 8787 داخلیهای 3114 3115
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)