تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1397 از 4105 اولاول ... 39789712971347138713931394139513961397139813991400140114071447149718972397 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,961 به 13,970 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز hessam_sz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

توی پادگان ما همون هفته اول گفتن دیگه تک پسری ملاک نیست و فقط تک فرزندی قابل قبوله. بنظرت به مام دروغ گفتن؟ من اگه جای دور افتادم مدارکمو ببرم تهران؟ مدرکم همون گواهی ثبت احواله دیگه؟
    بله کاملا بهشما دروغ گفتن و مطئن باش چون همچین حرفی زدن 100٪ نمیخوان مدارکتون را ثبت کنن.اگر استان محل سکونتتون نیفتادید حتما برید تهران و همون گواهی ثبت احوال را ثبت کنید تا بیفتی استان خودت و اگر نیروی انتظامی و مرزبانی و اینا نیستی احتمال زیاد شهر خودت میفتی

2. 2 کاربر از hessam_sz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

واقعا خیلی لطف کردی

فقط روز اول رو یه توضیح بدی ممنون میشم
    لباس میدن؟ چجوریاست؟ کفش؟ لباس زیر؟
    یا خودم بگیرم؟
    روز اول میگن 6 صبح اونجا باشی(درب ملاقات) من 5.30 اونجا بودم و تا 7 اینا اونجا الاف بودیم چون کادری ها باید بیان تا کارو راه بندازن. بعد میبرن تو که کاره امار گیری و تقسیم تو گردان و گروهان انجام بدن.تقسیمم تو گردانا رندمیه(30 40 نفر میبرن میدون شرقی بعد یه نفر وایساده بدونه قاعده خاصی میگه تو برو اونور تو اونور)
    بعد میرین تو محوطه گردان خودت اونجا میبرن بهتون لباس میدن(چیزایی که به ما دادن: یه لباس یه شلوار یه جفت جوراب یه کمربند و پوتین همین نه کلاه نه اورکت نه کلاه کشی نه دست کش لباس زیر که دیگه هیچی به ما هفته دوم کلاه هفته سوم اورکت و هفته چهارم دست کش و کلاه و من دیروز صبح پادگان بودم دیدم پولیورا رو اوردن ) بعد فرستادن مرخصی شانس ما یه هفته به ما دادن ما روز نهم اولین روزمون بود.
    حالا یه نکته ها روز اول: اونجا میگن همه به هم از در پادگان میرین بیرون ولی صفای اول 12 1 رفتن من خودم 4.30 اینا پس سعی کن صفای اول باشی.به مو گیر نمیدن روز اول. روز اول الافی زیاد داره.بعضی ها 10 11 اومدن حتی .یه فرم باید پر کنی خوذکار ببر.پوتینتم عوض کن(بچه های ما هرکی عوض نکرد ناراضی بود جنسش خوب نیس مثلا حسن اباد 3 هزار تومن پوتینو ور میداره خوبش پوتین 30 35 تومنه)
    خمیر دنون مسواک صابون (مایع بهتره) بیار فکر کنم 2 هفته پیش بود که مسواک پودر شامپو دادن.روزه اول بعد مرخصی پتو ملافه قران دمپایی حوله 2تا میدن.و دو روز اول سخته چون بچه ها اعصابشون خورده ناراحتن و نمیدونن که چه خبره بعدش خوب میشه . دیگه تقریبا یه نمای کلی بهت دادم چه خبره اونجا بازم سوال داشتی بپرس من تا شب هستم.

4. این کاربر از arianam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه rezsna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

شما که پدرت ارتشی بود میتونستی از طریقش اقدام کنی بیفتی ارتش. خدمت خیلی سختی رو در ناجا پیش رو داری
    قصد همين كارم داشتم بابام باز نشستس تو كانون بازنشستگان ارتش گفتن اول بايد رفت آموزشي بعد كه آمارت واسه اونجا رد شد نامه ميدن كه فلاني باباش ارتشيه تقاضاي انتقالشو به اونجا ميدن، واسمم عجيب بود كه بعد آموزشي چرا ولي همينو ميگه!!!
    شما ميگي چه جوري بايد اقدام ميكردم دوست من؟
    آره واسه همين اعصام خورده همه جاش بده؟

در آغاز فعالیت hothatan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام بر دوستان گرامی

چند تا سوال داشتم اگه راهنماییم کنید خیلی ممنون میشم .

مهلت یک ساله فراغت از تحصیل بنده 11/30 تموم میشه .

1.کی باید دفترچه رو ارسال کنم ؟ تاریخ اعزامم حدودا کی می شه؟
    2.آزمون ارشد آزاد خرداد ماهه و نتایجش شهریور ماه اعلام میشه . با این تفاسیر ( تاریخ فراغت از تحصیل و ....) میتونم شرکت کنم ؟ میتونم تا اعلام نتایج اعزامم رو به تعویق بندازم (با یه ترفندی ، راهکاری ، چیزی)؟

تشکر از زحماتتون

اگه نباشه جاش خالی می مونه pedromi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

قصد همين كارم داشتم بابام باز نشستس تو كانون بازنشستگان ارتش گفتن اول بايد رفت آموزشي بعد كه آمارت واسه اونجا رد شد نامه ميدن كه فلاني باباش ارتشيه تقاضاي انتقالشو به اونجا ميدن، واسمم عجيب بود كه بعد آموزشي چرا ولي همينو ميگه!!!
    شما ميگي چه جوري بايد اقدام ميكردم دوست من؟
    آره واسه همين اعصام خورده همه جاش بده؟
    عجب آدمهای بی وجدانی بودن که بد راهنماییت کردن. باید قبل از فرستادن دفترچه و معلوم شدن ارگان(ناجا،ارتش،سپاه و....) این کار رو انجام میدادی. آموزشی بیفتی هر ارگانی باید حیمن خدمت همون ارگان باشی.مثلاً اگر آموزشی ناجا باشی حین خدمت هم باید ناجا خدمت کنی و نمیتونی بری ارتش مگر اینکه پارتی گردن کلفتی در حد سردار گردن کلفت نیروهای مسلح داشته باشی.

8. 4 کاربر از pedromi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behrang_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عجب آدمهای بی وجدانی بودن که بد راهنماییت کردن. باید قبل از فرستادن دفترچه و معلوم شدن ارگان(ناجا،ارتش،سپاه و....) این کار رو انجام میدادی. آموزشی بیفتی هر ارگانی باید حیمن خدمت همون ارگان باشی.مثلاً اگر آموزشی ناجا باشی حین خدمت هم باید ناجا خدمت کنی و نمیتونی بری ارتش مگر اینکه پارتی گردن کلفتی در حد سردار گردن کلفت نیروهای مسلح داشته باشی.
    pedromi جان منم پدرم بازنشسته یکی از ارگانهای وابسته به نیروهای مسلحه ، قبل گرفتن دفترچه از طریق هرکدومشون اقدام کردیم همین حرف رو زدن ( ارتش نیرو هوایی - زمینی - دریایی - ستاد مشترک - وزارت دفاع )
    واقعا بی وجدان تشریف دارن

10. 3 کاربر از Behrang_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه chubin009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین دور و ور

پيش فرض

سلام
    من دیروز رفتم برای معاینه پزشکی اولیه برای اعزام به خدمت . دکتره نظامی بود بعد گفت میخوای بری خدمت یا میخوای معاف شی ؟ گفتم میخوام برم . یه نگاه بهم کرد گفت نه تو نمیتونی بری خدمت . خیلی لاغری و تپش قلب داری و دفورمیتی قفسه سینه . ورداشت تو دفترچه نوشت باید بره کمیسیون . بهم گفت 90 درصد معافی . من نمیخام معاف شم به نظرتون کاری میتونم بکنم ؟ 4 سال درس نخوندم که معافیت پزشکی بگیرم که . دنیا رو میبینی یکی حاضره خودش ناقص کنه نره خدمت بعد یکی میخواد بره ولی نمیزارن .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

فدات هم وطن.......
    هر روز ساعت 4 که ولتون کردن..یا فردا صبح قبل 6.30 باید پادگان باشی یا اینکه اگه خواستی شب برگردی باید ساعت 10 شب برگردی..یعنی قبل از خاموشی باید تو پادگان باشی...
    خودشون یه فرنچ گرم میدن که گرمت میکنه و نیازی به لباس نیست ولی زیره فرنچ هم میتونی بپوشی به شرطی که معلوم نشه..هد بند و کلاه هم در طول روز نمیشه..البته نه که نشه ولی بعضیها عقده ای هستن اگه ببیند گیر میدن ولی شب هر چی دلت خواست بپوش..خودشون کلاه و دستکش بهت میدن...فرمانده ما که نمیذاشت از 5 صبح تا 4 غروب از کلا استفاده کنیم..حتی موقع صبح گاه...(از خصوصیات بد فرمانده ما بود...)
    نگهبانیش هم نوبتیه و از روز اول طبق حروف الفباست..من مثلااا شماره 11 بودم...هر روز 17 تا نگهبان میخواد..من چون جز 17 تای اول بودم ..همون شب اول نگهبان شدم..اونم بیرون اسایشگاه که سرد بود و کلاه سرم بود ولی صبح یه فرمانده ..... بهم گیر داد که کلاتو بردار ..اونم تو بارووووووووووووووووووووون ..
    پول هم ببر به اندازه کافی ولی عابر ببری بهتره...خوده بوفه اونجا کارت خوان داره و میتنی راحت با عابر خرید کنی...
    از نظر رفتار هم لهت بگم که قبل رفتن به اونجا فراموش کن که کی هستی و چی هستی و مدرکت چیه و اصل و نسبت کیه(این مورد رو جدی بگیر از من چون داغون میشی اگه بهشون فکر کنی") هر چی فرمانده و ارشدتون گفت..فقط بگو چشم..حتی اگه اون کارو انجام ندی..هر کاری هم که کردی حتی اگه حق با تو بود..حتی اگه حق با تو بود..حتی اگه حق با تو بگو..فقط بگو ببخشید جناب حق با شماست...(به حرفم گوش کن)...ببخش که راحت حرف میزنم ولی سعی کن گاو پیشونی سفید نشی اونجااااا که اگه تابلو بشی خیلی خیلی خیلی بهت گیر میدن و هر یه روز در میون نگهبان تنبیهی میشی....نگهبانی هم هفته ای یک بار میخوری...
    و در اخر.....هر چی شد فقط دایورتش کن....
    میلاد جان دمت گرم داداش گلم فقط چند تا سوال دیگه کنم اونم اینکه دادا اونجا وضعیت بهداشت و حموم چطوره وضعیت اصلاح موی صورت چطوره مثلا ؟؟ ( من ریش دارم حسابی ) باید چطوری باشم یا چطور مرتبش کنم ؟ بعد داداش گلم لازمه یه دفتر با خودکارم داشته باشم ؟؟ دفترچه مرخصی چی اونم میخوام ؟؟؟ بعد اونجا تو آسایشگاه میشه مطالعه هم کرد ؟؟؟ مرسی بازم از اینکه این همه کمکم کردی داداش گلم

اگه نباشه جاش خالی می مونه pedromi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    من دیروز رفتم برای معاینه پزشکی اولیه برای اعزام به خدمت . دکتره نظامی بود بعد گفت میخوای بری خدمت یا میخوای معاف شی ؟ گفتم میخوام برم . یه نگاه بهم کرد گفت نه تو نمیتونی بری خدمت . خیلی لاغری و تپش قلب داری و دفورمیتی قفسه سینه . ورداشت تو دفترچه نوشت باید بره کمیسیون . بهم گفت 90 درصد معافی . من نمیخام معاف شم به نظرتون کاری میتونم بکنم ؟ 4 سال درس نخوندم که معافیت پزشکی بگیرم که . دنیا رو میبینی یکی حاضره خودش ناقص کنه نره خدمت بعد یکی میخواد بره ولی نمیزارن .
    ان شا الله معاف نشی و بری خدمت.اون هم منطقه صفر مرزی. ایران به جونهایی مثل تو افتخار میکنه. منم برات دعا میکنم تا معاف نشی و به آرزوت برسی.

14. 10 کاربر از pedromi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام به هادی و میلاد و همه 02 ای ها، منم اعزام از اصفهان 1 اسفنده،
    یه سوالی داشتم، ظاهرا این پادگان قبلا فوق نمی گرفته ، کسی اطلاعی داره که تفاوتی هم واسه مدرک تحصیلی الان قائل میشن یا نه؟
    ممنون
    داداش گلم سلام خوبی عزیزم ؟؟ آقا من راجع به این موضوع اطلاع خاصی ندارم اما بیا اگه دوس داری با هم آشنا شیم که تو خدمت تنها نباشیم داداش گلم !! اسمت چیه ؟؟؟ یه جایی ادرسس بده تا بتونیم با هم صمیمی تر حرف بزنیم !! شما هم فوق لیسانس هستی ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 28 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 28 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •