های وب مشکلش چیه؟ چرا پیشنهاد نمیکنی؟
های وب مشکلش چیه؟ چرا پیشنهاد نمیکنی؟
های وب حجم دزدی داره.برو تو تاپیکش میبینی.و ساعات رایگانش هم کلا 3 ساعته.
من هم با توجه به این محدودیت سرعت شبانه صبانت، می خوام تعویضش کنم.
این درست نیست وسط قرار داد ما بیان تغییر در اون ایجاد کنند.
اقا رسمش این بود بگن مشترکین جدیدی که میان وضعیت اینطوره نه برا همه و اونایی که قرار داد 1 ساله بستن.
دوستان یه راهنمایی کنید
بنده 128 صبانت دارم در حال حاضر تا چند وقت پیش خوب و کافی بود برا من
شبی 1.5 گیگ هم دان میکردم
ماهی 5 6 گیگ هم تقریبا روزانه مصرفم بود
ولی حالا با این وضع شرکت میخواستم ببینم چه شرکتی پیشنهاد میدید؟
ماهی 30 35 هم بیشتر نشه بودجه نیست
ایرانسل تری جی هم منطقمون پوشش میده سرعت 3مگ هم گرفتم یه بار ازش(در حال حاضرش رو نمیدونم)
Last edited by mohammadjavdan; 19-09-2014 at 03:06.
برای دانلود شبانه دور این سه تا شرکت رو خط بکشید ( آسیاتک-صبانت-شاتل ) به همین سادگی
امشب با اینکه ترافیک نیم بهاشون برام فعاله ولی سرعت خط 6 مگ زیر 128 هست . باز لابد اینم یک تبصره و قانون جدیده
ضمنا
اگه حجم دوره تون در حال اتمامه و بدلیل دانلود شبانه محدود شدین، با خرید حجم اضافی محدودیت شبانه ی شما رفع نمیشه!!
پس بجای خرید حجم اضافی باید رفت سراغ خرید بسته
جدیدترین تحقیقات علمی نشون داده صبانت رو اگر خالی کنی بین 15 تا 20 سال به عمرت اضافه میشه چون %60 کمتر دچار فشار خون، خودزنی، دیگرزنی، زخم معده و سایر بیماری های روان تنی میشی
+
برای دانلود بهتره بسته ی 24 گیگ یک ماهه ی ایرانسل رو بگیری بقیمت فقط 10 ت از 2 تا 8 صبح .
دوستان عزیز پیشنهاد میگم همگی ثبت شکایت کنید در 195. اگر مردود شد با کد پیگیری توی پیج وزیر بذارید شکایتو. ظاهرا خود وزیز پیگیرش شده.
مثل اینکه یکی از دوستان تونسته یکم حقش بگیره
از ده رسیده به 50 و به نظر میرسه مطابق لیست سرعت کاوش نماینده صبانت شیراز شده باشهسلام آقای وزیر
حدود 8.9 روزی میشد که از ارسال ایمیلم به 195 گذشته بود و هیچ تماسی با من نگرفتند اما دقیقن بعد از پاسختون بمن ( بنده پیگیری خواهم کرد و ... ) از 195 با من تماس گرفتند , بابت پیگیری فوق العادتون ممنونم . 2 روز از تماس 195 میگذره که سرعتم از 16KB به 128KB افزایش یافت البته 50KB حداکثرش هست اونم بعد از مدت 27 روز دقیق . در حالیکه سرویسم 1 مگ هست و باید 128KB باشه
Last edited by sleeplessness; 19-09-2014 at 10:10.
منم به 195 شکایت کردم ، البته سرعتو برگردونن یا نه فرقی نداره چون از جای دیگه سرویس گرفتم !!
دوستان شما هم ، هم شکایت کنین و هم تخلیه !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)