تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1397 از 2199 اولاول ... 3978971297134713871393139413951396139713981399140014011407144714971897 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,961 به 13,970 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

احتمالا چون قضیه زودتر لو رفته و هنوز قیمت ها رو تغییرندادن این دروغ رو گفتن که مردم هجوم نبرن
    پس چه شانسی اووردم من که زود اقدام به تمدید کردم همون موقع ، خب شما چرا همون موقع که گفتم نرفتی تمدید کنی ؟ الان میدونی چقدر به نفعت بود ...
    ولی خب بالاخره از مبین کوچ کردی به وایرلس دیگه خیالت راحت شد

پروفشنال امیر انصاری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

من طرح 2 مگم ماهیانه ام تا 12/12 بود ولی امروز 2 گیگش تموم شد. الان 17 تمون شارز کردم و زنگ زدم به مبین نت تا طرحم رو کنسل کنه و دوباره از امروز فعال کنه.

طرف گفت طرح های قدیمی همه تموم شدن و دیگه وجود ندارن و هرکس طرحش تموم میشه باید از طرح های جدید برداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!

شما که می گفنبد تاوقتی تغییر طرح ندیم با همون قیمت سابق میشه تمدیدشون کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ای بابا! جداً؟ اگر اینطور باشه که خیلی بد میشه! کلی هزینه هام میره بالا! موعد تمدید من 9 اسفنده! اگر تمدید نشه خیلی بد میشه. با این طرح های گرون و کم حجم نمیدونم چه طرحی رو باید انتخاب کنم! من اون موقه ها که 512 قدیم داشتم مدت ها تمدیدش میکردم، این فاراموبایل دروغ نمیگه. یه آقایی ام که میگفت نمایندگی مبین نت داره، میگفت طبق قانون حداقل تا سه بار قابل تمدیده! اینطور باشه من هنوز فرصت تمدید دارم! حالا باید تا 9 اسفند صبر کنم ببینم چی میشه.

پروفشنال XMAN9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام
    سرویسهای نامحدود مبین نت ارزش گرفتن داره. سرعت دانلودش معمولا در چه حدودی قرار میگیره؟ مثلا سروریس 512.

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

ای بابا! جداً؟ اگر اینطور باشه که خیلی بد میشه! کلی هزینه هام میره بالا! موعد تمدید من 9 اسفنده! اگر تمدید نشه خیلی بد میشه. با این طرح های گرون و کم حجم نمیدونم چه طرحی رو باید انتخاب کنم! من اون موقه ها که 512 قدیم داشتم مدت ها تمدیدش میکردم، این فاراموبایل دروغ نمیگه. یه آقایی ام که میگفت نمایندگی مبین نت داره، میگفت طبق قانون حداقل تا سه بار قابل تمدیده! اینطور باشه من هنوز فرصت تمدید دارم! حالا باید تا 9 اسفند صبر کنم ببینم چی میشه.
    نه عزیز مثل اینکه آرش درست میگه چون منم هنوز به ۳ بار تمدید نرسیدم ولی توی پنل صفحه مشترکین منم طرح ها جدید شدن ، فقط میتونم بگم خیلی شانس اووردم که تمدید کردم تو همون ۱ هفته که گرون کردن
    چون الان دیگه نمیشه و ققط باید از طرح های مضخرف و چرت جدیدشون انتخاب کرد ...
    یعنی عمرا دیگه با این قیمت ها من تمدید بکنم ،حالا فعلا که تا وسطای مرداد ماه سال آینده دارم ، ببینیم تا اون موقع چقدر میشه !!

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

پس چه شانسی اووردم من که زود اقدام به تمدید کردم همون موقع ، خب شما چرا همون موقع که گفتم نرفتی تمدید کنی ؟ الان میدونی چقدر به نفعت بود ...
    ولی خب بالاخره از مبین کوچ کردی به وایرلس دیگه خیالت راحت شد
    وایرلس رو از قدیم دارم ولی بدیش اینه که شبانه داره ولی رایگان نیست

خدا کنه هرچه زودتر این تفکیک حجم و اشتراک اجرا بشه.

سلام
    سرویسهای نامحدود مبین نت ارزش گرفتن داره. سرعت دانلودش معمولا در چه حدودی قرار میگیره؟ مثلا سروریس 512.
    اشغالا به تمام معنی کلمه

مگه اینکه از طرح های 8-8 برداری
    Last edited by arash59b; 15-02-2013 at 08:12.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

کسی نمیدونه مبین نت تا پایان سال پوشش رو بیشتر میکنه یا نه؟ چون بعضی از قسمت های شهر تحت پوشش فضای باز هم نیستند

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

کسی نمیدونه مبین نت تا پایان سال پوشش رو بیشتر میکنه یا نه؟ چون بعضی از قسمت های شهر تحت پوشش فضای باز هم نیستند
    اگه منظورت نقشه های سایت مبین نت هست بهشون اعتنا نکنن این نقشه ها هیچوقت اپدیت نمیشن بهتره خودت با یه مودم منطقه تون رو چک کنی یا بانزدیک ترین عامل فروش به خونتون مشورت کنی

اگه تهرانی 6-7 ماه پیش تو اکثر مناطق تهران دکل اظافه کرد ولی معمولا شهرستان ها رو ادم حساب نمی کنن

8. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه yasaroj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

نه عزیز مثل اینکه آرش درست میگه چون منم هنوز به ۳ بار تمدید نرسیدم ولی توی پنل صفحه مشترکین منم طرح ها جدید شدن ، فقط میتونم بگم خیلی شانس اووردم که تمدید کردم تو همون ۱ هفته که گرون کردن
    چون الان دیگه نمیشه و ققط باید از طرح های مضخرف و چرت جدیدشون انتخاب کرد ...
    یعنی عمرا دیگه با این قیمت ها من تمدید بکنم ،حالا فعلا که تا وسطای مرداد ماه سال آینده دارم ، ببینیم تا اون موقع چقدر میشه !!
    کار مبین نت همیشه همین طوری بوده و کاربر قبلی و جدید براش اهمیتی نداره
    من که از اوایل اومدن مبین نت اینترنتش را داشتم می دونستم وقتی قیمت جدید اعلام شد اگر همون روز اعلام اون قیمت ها را اعمال نکنند نهایتا بعد تا ده روز بعدش اعمال می شه
    شما اگر صفحات قدیم تاپیک را خونده بودید متوجه می شدید

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

معلوم نیست چه غلت دیگه ای میخوان بکنن که صفحه مشترکین رو کامل از سرویس خارج کردن

مردشور اول اخر همشون رو ببره اونم از کیفیت شون حتی حاظر نیستند چندتا دکل اضافه کنن.

میرم سازمان تنظیم شکایت می کنم شاید تاثیری نداشته باشه اما از دست رو دست گزاشتن بهتره

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

رفتم سازمان مقررات شکایت کنم اینم نتیجش

مثل اینکه خیال همه رو راحت کردن صفحه رو برداشتن، چه عیدی بشه امسال

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •