دقیقا از صبح یکشنبه هفته قبل یعنی ساعت 2 همارا سرعت زمان رایگان رو روی 100-110 لیمیت کرد و بنده هم مجبور به کوچ به مخابرات شدم.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دقیقا از صبح یکشنبه هفته قبل یعنی ساعت 2 همارا سرعت زمان رایگان رو روی 100-110 لیمیت کرد و بنده هم مجبور به کوچ به مخابرات شدم.
مدیا فایر یا پوت لاکر؟؟
ولی هر 2 هم سرعت فوق العاده زیاد دارن وهم قابلیت ریزوم![]()
سلام
من میخوام ispم رو عوض کنم بنظرتون از کدوم شرکت بگیرم بهتره؟
الانم از همارا استفاده میکنم
به قول دوستمون از سورس های معتبر دانلود کن یا اگه نمی کنی تعداد لینک رو ببر بالا.
شبایی شده که بنده تا 10 لینک همزمان گذاشتم که البته کار زیاد معقولی نیستو برای همه سایتا هم جواب نمیده.
بیا شما هم مخابرات بگیر
چقدر هزینه میخوای بکنی؟
با چند کیلو کارت راه میفته؟![]()
سلام
تو این انجمن فکر کنم اکثرا به مخابرات رای میدن. البته بستگی به کار و مورد شما داره ولی خود من 4شنبه هفته قبل از همارا به مخابرات اومدم.
دوستان دیگه هم نظرشون رو بگن.
خوب مخابرات الان بهترین گزینه ممکنه !! چون سرعت سرویسهاش بیشتره !! شب خیلی زیاد میشه دانلود کرد !! هزینش کمتره و مهمتر از همه کیفیتش خوبه از نظر پینگ
پی نوشت
از ساعت 9 داشتم فایلهایی رو که تلنبار شده بودن روی هم رو کسترکت میکردم که الان با همت مضاعف خودم تموم شدولی پدر این کامی جونم رو در اوردم
![]()
حرفتون کاملا درسته. من با اینکه هزینه زیادی دادم ولی خیلی خیلی راضیم. مهمترین استفاده من از اینترنت دانلود فیلم های حجیمه که الحمدالله با مشورت های شما و سایر دوستان اومدیم مخابرات و شبی 9.1 گیگ میزنیم به رگ!
طبق محاسباتی که کردم حجمی که تو این 4 سال دانلود و یا از وب خرید کردم رو با این سرویس 1 سال و نیمه می تونستم دانلود کنم. یعنی برای بارها تو این تاپیک گفتم، اتلاف عمر.![]()
هر دن بیر بوجور فول اولور ،و اللا که خیلی بده سرعتش!
بله دارن ولی بعد هر ایستی که میدیو به مدت 5 ساعت صبر میکنی باید لینک جدید برا ادامه بگیری!
Last edited by fanoostalaei; 02-09-2013 at 06:58.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)