ببخشید گارانتی محصولات کنون چیه؟
سلام.منم دوربین دیجیتال واسه مصرف خانگی میخوام تا 500 تومن,
Last edited by shadmehrshadow1; 15-12-2012 at 18:44.
لطفا راهنمایی کنید
کامپکت میخوام که هم تو محیط بیرون عکسهای خوب بگیره و هم تو محیط کم نور مثلا تو خونه عکسهای بدون نویز و با کیفیت بگیره
فیلمبرداریش هم اگر full hd و ۶۰ فریم باشه بهتره ولی اگر نبود هم خیلی مهم نیس
تا ۱ تومن هم میتونم هزینه کنم ولی اگر کمتر باشه چه بهتر
منم میخوام تا 500 اما اگه کانن باشه معرفی کنید ممنون میشم
سلام دوستان نظرتون در مورد این دورین رو بگید
Canon EOS 6D Kit 24-105mm f/4 L IS USM
دوربین خوبی هست ! (این نظر من)
این دوربین یکی از مدل های حرفه ای و سط حبالای کانن هست !
امکانات خوب مانند سنسور فوب فریم و البته 20 مگاپیکسلی !!!!
و اضافه کردن تکنولوژی وای فای برای تبادل اطلاعات با سیستم های کامپیوتری !
در کل دوربین خوبی هست !
قیمتش توی ایران لان حذئذا 6.600.00 تومان است ! (فقط بدنه !!!)
لنز جای کار داره و اگه با یه چیز توی مایعه های 18-200 تعویض شه خیلی بهتره ! (البته لنز 18-200 برای دوربین هایی با سنسور APS-C موجود هست که دارای بزرگنمایی 1.5 برابر هستن !) شاید یه لنز زوم تر با دیافراگم بهتر مناسب تره باشه !
که خود این هم حدودا 1 میلیون در میاد !
ولی دوربین خوبی هست !
با این شرایطی که فرمودید دوربین جیدید کانن G15 خیلیمناسب هست ! ولی خوب 1.500.000 تومان قیمت داره !
اگه تا 1 تومن می خوایی باید کمی نویز در نور های کم رو قبول کنی و به سراغ دوربین های با کیفیتی کمتر بری !
این مقاله رو یه مطالعه بکن ضرر نداره !
----------------------------------------------------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم یه مقاله ی جدید در همین باره : مطالعه کن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hadi h; 19-12-2012 at 11:31.
بنده مدتی فقط تلاش می کردم تفکری القا و استفاده بشه که سرسری کسی رو هدایت به امری که خودمون آگاهی کاملی نداریم نکنیم .لنز جای کار داره و اگه با یه چیز توی مایعه های 18-200 تعویض شه خیلی بهتره ! (البته لنز 18-200 برای دوربین هایی با سنسورAPS-C موجود هست که دارای بزرگنمایی 1.5 برابر هستن !) شاید یه لنز زوم تر با دیافراگم بهتر مناسب تره باشه !
که خود این هم حدودا 1 میلیون در میاد !
اما خوب همیشه یادآوری لازمه ظاهرا .
دوست گرامی ، جناب هادی عزیز و سایر دوستان علاقمند ؛
لطفا در صورتی که قصد راهنمایی و مشاوره دیگران رو دارید ؛ الف - اگر آگاهی کامل یا مناسبی دارید ، اقدام به پاسخگویی کنید . ب - حتما نیاز ، کاربرد و سطح آگاهی فرد سوال کننده رو جویا بشید لطفا . ج - چندین گزینه معقول در بازه های قیمتی مختلف با توجه به کارکرد مورد نیاز سوال کننده پیشنهاد بدید .
پ.ن :
مایعه ها : مایه ها
18-200 ؟ طبق چه تعریفی 18-200 از 24-105 بهتره ؟!؟؟
سایت dxo رو مطالعه بفرمایید لطفا .
بزرگنمایی 1.5 اشتباه هستش دوست گرامی ، کراپ فاکتور 1.5 و 1.6 و غیره ...
لنز زوم تر یعنی لنز واید تر یا لنز تله تر ؟ طبق فوکال اینها رو باید بیان کرد ( خارج از موضوع پارامترهای دیگه لنز )
دیافراگم بهتر یعنی چی دقیقا ؟ بازتر ؟ فیکس در طول رنج ؟ بسته تر ؟ ... ؟
و ...
در صورت امکان و صلاحدید ، با موافقت مدیران محترم بخش ، جمله رنگی در تاپیکی مهم شده قرار بگیره برای اطلاع دوستان گرامی .
پیروز باشید .
برعکس فروم همسایه این شیوه راهنمایی در اینجا اصلا جوابگو نیست چون سریعا باید منتظر حملات دوستان به ظاهر دارای اطلاع باشید
کاش اینجا هم هر کی میخواست نظری بده با دلیل و مدرک می بود!
بنده که دستم رو داغ کردم دیگه تو قسمت عکاسی اینجا فعالیتی نکنم چون گویا مزاحم عده ای از دوستان میشیم و بیشتر دلم برای کسانی میسوزه که برای خرید دوریین چند میلیونی بعضا از افرادی راهنمایی میگیرن که حتی DSLR رو دستشون هم نگرفتن تاحالا
آف تاپیک شد شرمنده
کاملا موافقم بعضی دوستان واقعا فقط از روی مطالبی که درست یا غلط از توی اینترنت خوندن اینجا نظر می دن من با اینکه خودم با dslr کار کردم کلی آموزش دیدم، ریویو خوندم و دیدم، نمونه عکس و فیلم و ... فقط در بعضی زمینه ها می تونم راهنمایی بکنم که ترجیح می دم نکنم ولی من اینجا از کاربر فعال عکاسی خوندم که "کامپکت ها فاقد شاتر هستند"!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)