تو اون سایت از دست مخابرات به خودش شکایت میکنی از لینک پایین هم میتونی استفاده کنی مال وزارت ارتباطاته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو اون سایت از دست مخابرات به خودش شکایت میکنی از لینک پایین هم میتونی استفاده کنی مال وزارت ارتباطاته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو یکی از تیکتها هم گفتن که مشکل سراسریه و مثلا داریم حلش میکنیم
سرعت دوستان چطوره
Last edited by siad; 01-08-2016 at 00:19.
1:18 سرعت فیکس شده رو 80![]()
برای منم رو ۸۰ ! یکم بیشتر کردن ملت دلشون خوش شه!!
بهمن سرعت تو چطوره یا دوستانی که دیشب سرعتشون رو 370 بوده
تنکابن هم 80 ولی طرح هایی که رایگان نیست سرعتشون 480 هست مثل این میمونه که پراید 5 میلیونی رو قیمت بزاری 20 تومن بعد دوباره قیمتش رو کم کنی بزاری 18 تومن بگی ارزون شده ملت رو دقیقا همینجور گیر آوردن
بعد دوستان تا میتونید اعتراض کنید چون کار خودشون هست اگه مشکل سراسری هست باید برای طرح های عادی هم باشه ولی خودشون سرعت رو کم کردن انقدر اعتراض میکنیم تا مثل قبل سرعت خوب بشه من که خودم روزی چند بار زنگ میزنم 2020 و تیکت هم فرستادم چند بار
Last edited by 4030saeed; 01-08-2016 at 00:42.
یعنی الان هیچ کس سرعتش 370 نیست تا دلمون کمی خوش باشه
من نمیدونم چه گناهی کردم که تو یه روستا اونم تو ایران بدنیا اومدم تازه بدتر از جاش زمانش هست![]()
سلام دوستان متاسفانه سرعت منم شده ۱۰۰
من سرویس ۵ مگ ۵ گیگ با دانلود شبانه دارم
قبلا سرعت فیکس ۶۴۰ بود
راهی جز اعتراض نمونده
همه دوستان اعتراض کنن به اونایی که میشناسن از دوستان اقوام و فامیل هم بسپرین که اعتراض کنن
کاربر 4030saeed خبر موثق داری که کاربرانی که تایم رایگان ندارن، سرعتشون کم نشده؟ و این موضوع فقط برا ما تایم رایگاندارها اتفاق میوفته؟
دوستانی که طرحهای عادی دارن بیان یه شفاف سازی بکنن لطفا
صدرصد مطمئن هستم چند نوع طرح عادی رو بررسی کردم حتی با خط خودم ست کردم سرعت روی 480 بود. دقیقا رایگان دارها رو سرعتشون رو پایین آوردن.
Last edited by 4030saeed; 01-08-2016 at 02:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)