تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1396 از 1849 اولاول ... 396896129613461386139213931394139513961397139813991400140614461496 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,951 به 13,960 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوست عزیز سلام.منم یه سرویس 16 مگ از پیشگامان گرفتم روزای اول به زور تا 2 می رسید با پیگیری های لازم و چ کردن سیمهای تلفن به این نتیجه رسیدم که باید از سر سیم ورودی سیم بکشم بیارم تا مودم .این کار رو انجام دادم و سرعت دانلودم تا 3/5 رسید اما تا 16 مگ خیلی مونده بود .دوباره پیگیر شدم متوجه نویز شدم که مشکل از ارتباط تلفن بیسیم تو خونه بود .تلفن رو عوض کردم و با سیم گذاشتم سرعتم به حدود 4 رسید.قدم بعدی وجود اسپلیتر بود که تو مسیر بود .قانونن مدار اسپلیتر به این صورته که مودم مستقیم به خط تلفن وصل میشه و یه فیلتر میان گذر بین خط تلفن و گوشی قرار داره که همین مورد هم اگه اسپلیتر نامرغوب باشهش باعث نویز میشه با یکم تحقیق نوع اسپلیتر رو عوض کردم و اسپلیتر مارک هواویی v7700 رو خریدم و نصب کردم و در کمال تعجب سرعتم به حدود 6 رسید .تنها گزینه که میموند برند مودمم بود که در ابتدا مارک مودمم تندا 330 بود که اتفاقا مودم خیلی خوبیم بود .منتهی رو خط من جواب نمیداد.از دوستانم چند مدل مودم گرفتم و امتحان کردم و تنها مودمی که خیلی خوب جواب داد و سرعتم رو تا 12 مگ در روز و 16 مگ در شب فیکس بهم داد dlink 2750u بود
    یه موردی هم به تازگی متوجه شدم که اگه فریمور مودم به روز نباشه امکان داره مشگل ساز بشه .
    این که این کارها برای شما هم جواب بده یا نه رو نمیدونم ولی به امتحان کردنش می ارزه.
    دوست عزیز سلام مودم تندا تون رو جعبه اش نوشته برودکام یا نه؟

Sent from my NX403A using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza R"ch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان
    پس شکایات همه ساعته کاربرا در مورد شبانه بالاخره دهن باز کردن و جواب دادن! حالا باید صبر کنیم ببینم قضیه چقدر جدیه! حیف سه روز بیشتر از سرویسم نمونده خدا کنه سریع مشخص بشه :|

3. این کاربر از Reza R"ch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

دوستان قبلا وقتی وارد پنل کاربری های وب میشدیم مقدار حجم باقیمونده مشخص بود در قسمت بالای بخش خرید حجم و فشفشه. اما الان بعد از تغییرات تو قسمت خرید که طرح ها و فشفشه ها و همه چیزا رو با هم جمع کرده، حجم باقیمانده مشخص نیست. این خیلی بده. الان چجوری بفهمیم چقدر حجم مونده. میدونم ربات های وب هست و اینا اما خب دسترسی سریع به مقدار باقیمانده حجم تو کنترل پنل خیلی مهمه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

نه دیگه نمیشه تمدیدش کرد
    در سرویس های جدید شبانه رایگان حذف شده و فقط میتونید فشفشه بخرید 4 گیگ 1 روزه 2200 تومان
    علت اون پیام ابطال سرویس فعلی و انتخاب بسته ی جدید هم به علت اینه که سرویستون قدیمیه
    هنوز تا ۱۸ مهر سرویس دارم. عمدا اون پیام رو آورده گه بیخیال شبانه بشم ولی کور خونده

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

هنوز تا ۱۸ مهر سرویس دارم. عمدا اون پیام رو آورده گه بیخیال شبانه بشم ولی کور خونده
    بله درسته در سرویس قدیمی شما یه بازی 40 گیگی رو در دانلود شبانه رایگان دانلود میکنین ولی در سرویس های جدید برای همون بازی 40 گیگی باید 22000 تومان پول بدین

7. 2 کاربر از EhsanCPU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه viking_vp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا!!!

پيش فرض

دوستان قبلا وقتی وارد پنل کاربری های وب میشدیم مقدار حجم باقیمونده مشخص بود در قسمت بالای بخش خرید حجم و فشفشه. اما الان بعد از تغییرات تو قسمت خرید که طرح ها و فشفشه ها و همه چیزا رو با هم جمع کرده، حجم باقیمانده مشخص نیست. این خیلی بده. الان چجوری بفهمیم چقدر حجم مونده. میدونم ربات های وب هست و اینا اما خب دسترسی سریع به مقدار باقیمانده حجم تو کنترل پنل خیلی مهمه.
    در حالت کلی بالا قسمتی که اسمت رو نوشته و شماره کاربری موس رو بدون کلیک نگه داری روز و حجم رو میزنه
    بعد برو اطلاعات شما بعد بخش اطلاعات اکانتینگ اونجا همه چی رو کامل زده

پروفشنال mehryar1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام
    من که راستش امید ندارم شبانه برگرده قبلا هم رو تعداد کمی از سرویس ها بود،از 1 مگ به بالا که اصلا نداشت،1مگ 6 ماهه یه مدلش اصلا نداشت(فکر کنم اونی که ترافیک دوره 12 گیگ بود)
    زیر 1 مگ هم باز شبانه رایگان دار ها خیلی متنوع نبودن و اینم توجه کنید که کلا 3 ساعت بود بنظرم قبل ازین به اصطلاح ارزون کردن اینترنت(بخونید گرون کردن)بعضی شرکت های دیگه خیلی قویتر عمل
    کرده بودن در اینمورد بازم به اینم توجه کنید که قیمت های وب اصلا ارزون نبود مثلا سرویس 6 ماهه 1 مگ بالای ماهی وبیست وخورده ای تموم میشد

10. 2 کاربر از mehryar1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

سلام
    از دوستان کسی موفق به دریافت فشفشه مدال نقره کمیل قاسمی شد ؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

سلام
    اره من گرفتم بی مشکل

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    برای مدالهای جدید مگه اصلا فشفشه داد؟
    من آخرین فشفه ای که گرفتم، برای مدال برنز کیمیا علیزاده بود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •