تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1396 از 4105 اولاول ... 39689612961346138613921393139413951396139713981399140014061446149618962396 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,951 به 13,960 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوستان عزیز

من آموزشی نیروی زمینی ارتش آموزشگاه جواد الائمه افتادم
    کسی اطلاعاتی از اونجا داره؟
    برای اونجا هم همون وسایل رایج دوران آموزشی کافیه یا چیز دیگه ای هم نیاز هست؟
    یکم ازلاعات می خوام
    و اینکه ساکن تهرانم و متاهل پنجشنبه و جمعه خونه هستم یا نه
    کلا اینکه متاهلم و ساکن تهران فرقی میکنه در وضعیتم یا نه؟
    ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
    دمتون گرم
    من خودم الان 06
    اکثر هفته ها متاهلا میرن و علاوه بر اون روز برگ میدن از 25 تا 30 نفر (گروهان حدودا 140 نفره) . از 01 سخت گیر ترن.البته همه چی به فرمانده گروهان بستگی داره.
    اونجا 3 تا گردان جواد یاسین فجر.جواد و یاسین بهتر از فجر. غذاش خوب نیست. 3 4 تا بوفه داره و ساندویچیم داره(تازه باز کرده). سرویس بهداشتیشم بد نیست.سرسبزم هست
    ما خودمون دوشنبه میریم تلو(تیر اندازی) سوال داری بپرس اگه بودم جواب میدم حتما.کلا زیاد نگران نباش.

2. این کاربر از arianam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

ممنونم
    اما منظورت از برگ چیه؟
    اکثر هفته ها پنجشنبه و جمعه یا فقط جمعه؟
    هر روز هم میتونیم عصر بریم 10 شب اونجا باشیم؟( متوجه این هستم که به فرمانده بستگی داره)
    یکم بیشتر درمورد جزییاتش بهم بگی خوشحالم میکنی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

ممنونم
    اما منظورت از برگ چیه؟
    اکثر هفته ها پنجشنبه و جمعه یا فقط جمعه؟
    هر روز هم میتونیم عصر بریم 10 شب اونجا باشیم؟( متوجه این هستم که به فرمانده بستگی داره)
    یکم بیشتر درمورد جزییاتش بهم بگی خوشحالم میکنی
    روز برگ(مرخصی روزانه) از 4 بعد از ظهر تا 6 صبخ فرداش از هفته دوم میدن و گفتم تعدادش محدوده 25 تا خیلی حال بدن 30 نفر.
    مرخصی اخر هفته هم از 12 ظهر تا 4 بعد از ظهر جمعه به جز متاهل و پارتی دارا و .. که تا 6 صبح شنبه می دن (حدودا 50 نفر تا 6 صبح میدن بستگی به فرمانده گردان داره) معمولا هفته اول مرخصی نمیدن ولی دوره ما اولین هفته پنجشنبه تعطیل بود مام تعطیل شدیم.4.20 بیداری بعد صبحانه نماز تا 6 اینا میری منطقه نظافت.7 تا 8 به جز 3شنبه و 5 شنبه ورزش 8 تا 15 کلاس.12 تا 2 نماز و نهار بعد 2 تا 4 یه کلاس دیگه بعد یه بار دیگه منطقه نظافت 7 اینا حدودا شام 9 خواب.(یکسری جزییات هست مثل مطالعه اجباری که بستگی به فرمانده داره که سخت بگیره یا نه)
    کلاسم رزم انفرادی که میدون شرقی فضای باز و یا عقیدتی که تو حسینیه هست هفته 4 5 کلاسای معارف جنگ شروع می شه که 16 ساعت.امتحانات کشکه. و اینکه گفتن اکثر هفته متاهل میرن از نظر قانون خودشون متاهلا نباید پست بخورن تعطیلات ولی بچه های متاهل ما خوردن مخصوصا هفته های اول که منشی پست رو می نویسه سر در نمیاره.(پست خوردی تعطیلات اعتراض کن سریع) دیگه هرچی به فکرم رسید گفتم.بازم سوال داشتی بگو.

5. این کاربر از arianam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام به هادی و میلاد و همه 02 ای ها، منم اعزام از اصفهان 1 اسفنده،
    یه سوالی داشتم، ظاهرا این پادگان قبلا فوق نمی گرفته ، کسی اطلاعی داره که تفاوتی هم واسه مدرک تحصیلی الان قائل میشن یا نه؟
    ممنون
    سلام داداشی...
    نه تو اموزشی هیچ فرقی قائل نمیشن.....ارشد اسایشگاه ما کسی بود که مدرکش فوق لیسانسه.....سه هفته اول هر روز دور اسایشگاه سینه خیز میرفت بخاطر مرتب نبودن اسایشگاه و کسی که مدرکش فوق دیپلم بود بهش زل میزد نگاه میکرد.........تو اموزشی مدرک نداریمممممممممممممممممممم ......

7. 2 کاربر از milad444 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دوست گرامی ......
    طرف 1 فروردین 91 اعزام شده و میگه خدمت 21 ماهه ....
    مگر سردار موسی کمالی و ستاد کل نیرو های مسلح با من یا شما شوخی دارن ؟؟
    حتی به مناسبت 22 بهمن هنوز هیچ امتیازی برای سربازا در نظر نگرفتن ( مثلا بخشش اضافه دفترچه)
    فعلا به دلیل کمبود شدید سرباز خدمت 21 ماه هست! که کمتر هم داره میشه ... پس یه دعایی بکن خدمت نشه 24 ماه نه اینکه بشه 18 ماه...
    کسری مدرک تحصیلی رو هم برداشتن ! شما کسری جبهه میخواید؟؟ ( برادر صدرالسادات اعلام کرده بود کسری جبهه صرفا امتیاز بود نه قانون !... )
    شوخی که دارن..بنظرت ندارن؟؟؟؟؟؟؟همینکه هر ماه هزاران جوون رو میارن بهش بچب چب و به راست راست یاد میدن..به نظرت شوخی و توهین نیست؟؟؟؟همینکه هزاران جوون تحصیل کرده و با سواد رو میارن میگن رژه اینجوریه و پا بکوب محکم...اینا شوخی نیست؟؟؟؟؟؟ همینکه چیزهایی تو اموزشی یادمون میدن و وقتهایی تو 2سال خدمت از ما الاف میکنن که هیچ گونه فایده ای برای ما تو جامعه نداره...ایناااااااا شوخی نیست؟؟؟؟؟؟
    فکر میکنی واسه چی میشه مثلاااا 24 ماه؟؟؟؟؟ بخاطر اینکه من و شما میام اینجا حرف میندازیم و شایعه درست میکنیم و بعد که همه در جان قرار گرفتن ..اونوقته که اقای فلانی میاد میگه 24 ماه میکنیم....
    اون اقای برادر هم که گفته کسری امتیاز بوده نه قانون...بی خود کرده....اگه امتیازه باید شامل همهی جوونا و سربازای مملکت که امتیازشونو هنوز دارن و استفاده نکردن بشه......این قانون بود که یه شب خوابیدن صبح بلند شدن دیدن.........................! و یه شب دیگه خوابیدن صبح بلند شدن دیدن که...................! (خودت گرفتی چی میخواستم بگم دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟)

9. این کاربر از milad444 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

روز برگ(مرخصی روزانه) از 4 بعد از ظهر تا 6 صبخ فرداش از هفته دوم میدن و گفتم تعدادش محدوده 25 تا خیلی حال بدن 30 نفر.
    مرخصی اخر هفته هم از 12 ظهر تا 4 بعد از ظهر جمعه به جز متاهل و پارتی دارا و .. که تا 6 صبح شنبه می دن (حدودا 50 نفر تا 6 صبح میدن بستگی به فرمانده گردان داره) معمولا هفته اول مرخصی نمیدن ولی دوره ما اولین هفته پنجشنبه تعطیل بود مام تعطیل شدیم.4.20 بیداری بعد صبحانه نماز تا 6 اینا میری منطقه نظافت.7 تا 8 به جز 3شنبه و 5 شنبه ورزش 8 تا 15 کلاس.12 تا 2 نماز و نهار بعد 2 تا 4 یه کلاس دیگه بعد یه بار دیگه منطقه نظافت 7 اینا حدودا شام 9 خواب.(یکسری جزییات هست مثل مطالعه اجباری که بستگی به فرمانده داره که سخت بگیره یا نه)
    کلاسم رزم انفرادی که میدون شرقی فضای باز و یا عقیدتی که تو حسینیه هست هفته 4 5 کلاسای معارف جنگ شروع می شه که 16 ساعت.امتحانات کشکه. و اینکه گفتن اکثر هفته متاهل میرن از نظر قانون خودشون متاهلا نباید پست بخورن تعطیلات ولی بچه های متاهل ما خوردن مخصوصا هفته های اول که منشی پست رو می نویسه سر در نمیاره.(پست خوردی تعطیلات اعتراض کن سریع) دیگه هرچی به فکرم رسید گفتم.بازم سوال داشتی بگو.
    واقعا خیلی لطف کردی

فقط روز اول رو یه توضیح بدی ممنون میشم
    لباس میدن؟ چجوریاست؟ کفش؟ لباس زیر؟
    یا خودم بگیرم؟

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

سلام به هادی و میلاد و همه 02 ای ها، منم اعزام از اصفهان 1 اسفنده،
    یه سوالی داشتم، ظاهرا این پادگان قبلا فوق نمی گرفته ، کسی اطلاعی داره که تفاوتی هم واسه مدرک تحصیلی الان قائل میشن یا نه؟
    ممنون
    تا اینجای سربازیم به من این ثابت شده ایشالله شما خودتم میری میبینی...

قدرت پادگان سربازه پایس نه سرباز فوق لیسانس وظیفه

12. این کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

واقعا خیلی لطف کردی

فقط روز اول رو یه توضیح بدی ممنون میشم
    لباس میدن؟ چجوریاست؟ کفش؟ لباس زیر؟
    یا خودم بگیرم؟
    دوست عزیز چیزایی که میگمو نبر:

حوله...مسواک...خمیر دندان...لباس راحتی...ملحفه...جوراب...شرت...ز یر پوش...واکس ...فرچه...قرص اضافه...تیغ...ژیلت {بستگی به پادگانت داره} کلاه...دستکش...

بله دوست عزیز لباس کامل میدن پوتین هم میدن شماره پاتو میگی بهت میدن...

آخر فروم باز Sha7ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

چرا داداش حساب میشه خوبم میشه حد اقل برای استان محل سکونت حساب میشه ولی چون نیرو کم دارن واسه استان های دیگه مدارک شمارو ثبت نمیکنن.من خودم محمد رسول الله بودم مدرک تک پسری هیچ کسی را ثبت نکردن همه افتادن س و ب بعد رفتیم تهران مدرکمون را بردیم اونجا ثبت کردن دوباره همه افتادیم خراسان رضوی
    توی پادگان ما همون هفته اول گفتن دیگه تک پسری ملاک نیست و فقط تک فرزندی قابل قبوله. بنظرت به مام دروغ گفتن؟ من اگه جای دور افتادم مدارکمو ببرم تهران؟ مدرکم همون گواهی ثبت احواله دیگه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه pedromi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بله.طبق دفترچه تک فرزند ذکور مهمه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •