بری تو سایت redeem کنی سریع میدن همینجوری 2-3 روز بعد میدن
بری تو سایت redeem کنی سریع میدن همینجوری 2-3 روز بعد میدن
باید از تو سایت Redem کنید ؛ من کلا 1 بار بردم ؛ بعد اون یارام همشون یه دنبال کیل بودن اونا Xerath رو میزدن و Relic می گرفتن و یارای من دنبال کیل3 4 تا باختم و کلا 1 بازی بردم و آیکونش رو گرفتم.
راستی یک آیکون هم تو Store هست.
دیگه باید تا الان Available ، Azir میشد پس چرا نشده ! ...
منم دقیقا یک ماهه همین مشکلو دارم، پینگ بین 300 تا 350 در نوسانه
شما هم از مخابرات سرویس میگیری؟
ببین چطور با این نوبا کنار میای؟
من نمیتونم کنار بیام خوانوادشو به فحش میکشم چرا که یه عالمه زحمت ادمو به باد میدن تو این مپه نه کلا summoner rift
رنک رفته بودم جانگلمون hecarim بود هنوز دارم بهش فحش میدم عوضی اول بازی دو تا باف به adc اونا داد مرد بعد منم کشتن و ساپورت رو هم کشتن میدونید که دوتا باف رو گرفتن اول بازی یعنی 100% باخت مخصوصا ADC بگیره بعد من شدم 3/5 هکاریم شد 0/10 همینجوری یکسره میگفت تو نوب lane رو باختی بقیه هم به جز ساپورتم که میگفت hecarim destroys the game بقیه باور نمیکردن همه تقصیر هارو انداختن گردن من و منو ریپورت کردم بن شدم حالا جالبیش اینجاست میگفت بلد نیستی با corki بازی نکن من قبلش 10 تا بازی پشت سره هم بردم با corki من یه عالمه بازی کردم باهاش بیش از 10 تا giud خوندم
برای من hiweb هست سه ماه اول سرویسش عالی بود ...
الان من چطوری redeem کنم ؟ کجای سایت باید برم
خوب من اینقدر Flame کردم اونارو ؛ واسه 280 بازی چت بن شدم
حالا دیگه خیالم راحته و دیگه نمی تونم چت کنم و اعصاب راااااااااااااااححححححححت![]()
یک رفیقی خارجی دارم یک پیشنهادی داد امتحان کردم جواب میده. البته من دوست دارم تو بازی چت کنم ولی اگر همه رو میوت کنید درصد برد شما 50% بیشتر میشه![]()
سلام.
من بازی رو با لانچر خودش دانلود نکردم و فایلهاشو از یه سایت دیگه گرفتم!
الان یه روز در میون داره به من آپدیت میده میخواستم ببینم بازیه من مشکل داره یا این آپدیتها برای همه میاد؟؟ (همین الان دوباره آپدیت داد :|)
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)