تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1396 از 1783 اولاول ... 396896129613461386139213931394139513961397139813991400140614461496 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,951 به 13,960 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

اگه نباشه جاش خالی می مونه payampop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شرایطی که میخواهید خیلی ایده ال فک نکنم جایی پیدا بشه کل شرکت های اینترنتی مثل پراید میمونند هر مدلی باشند سرو ته یه کرباسند
    اینکه شبانه رایگان و بدون محدودیت باشه علاوه بر سیاست شرکت نیاز به مرکز مخابراتی خلوت و با تجهیزات خوب نیاز داره که همه جا پیدا نمیشه ممکن در یه شهر یه مرکز شلو باشه یه مرکز خلوت
    هر شرکتی هم به نوعی محدودیت اعمال میکنه برای مثال پارس از سرورهای معروف تک فایل با هر تعداد کانکشن به زحمت به 100 میرسه و همینطور سرویسی که من دارم در ساعات روزانه سرعت 300 یا 400 داره با اینکه روی 9 مگ بسته شده پس خواسته اول تقریبا غیر ممکنه مگه واقعا شانس بیارید
    گزینه دوم زیاد اشنایی ندارم چون فقط از صبا و پارس داشتم اما جشنواره صبانت واقعا خوب بود زمان خودش 6 ماه 50 هزارتومن و سرعت روزانه 300 شبانه 200 بود که الا نابود شده
    قطع وصلی صبانت رکوددار خراب بودن چه اون زمانی که شبانه خوبی داشت
    پشتیبانی هم که وجود خارجی نداره فقط یه سری نوار ضبط شده است و اگه ادمی پیدا بشه فقط قصد سر دوندن دارند
    هیچ پشتیبانی که بیاد و دلیل واقعی توضیح بده فک نکنم وجود داشته باشه
    در کل از نمایندگی ها دوستان اشنایانی که در منطقه خودتون دارید بپرسید در این تاپیک از شهر های مختلف و مناطق مختلف هستند و شما باید از افرادی که در منطقه مخابراتی یکسانی با شما هستند سوال کنید
    ممنون از پاسختون دوست عزیز
    من خودم 8 ساله صبانت دارم ولی از موقعی که شبانه اون بلا رو سرش اورده و نمی تونم شب ها دانلود کنم می خوام شرکتم رو عوض کنم.
    من تهران هستم و مرکز سعادتمند ... حال با توجه به تجربیات شما توی این تاپیک کاربرها از کدوم شرکت بیشتر راضی هستند بخصوص شب ها که رایگان باشه و محدودیت هم زیاد نداشته باشه ؟ حداقل 2، 3 گیگ رو بشه شبها دانلود کرد ؟
    سپاس

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

ممنون بابت پاسخ
    من الان نیاز به اینترنت با شرایط ذیل دارم. از کدوم شرکت بگیرم :

- اینترنت شبانه رایگان بدون محدودیت دانلود و با همون سرعت روزانه باشه
    - اینترنت حجمی اون هزینه مناسبی داشته باشه (برای سرعت بالای 2 مگ)
    - قطع و وصلی کمی داشته باشه
    - پشتیبانی اون خوب باشه

سپاس
    صبانت و شاتل را کلا کنار بزار بقیه شرکتهای که در منطقه شما سرویس میدن سرویس یکماهه بگیر تست کن
    این سرویسهای 12 ماهه و 15 ماهه با مودم رایگان و گیگ بالا اکثرا وضعیت خوبی نداره شرکت پولش را گرفته بعد از چند هفته هم سرعت را پایین میاره و شبانه را محدود میکنه مشتری بدبخت هم با کلی ضرر مجبوره جمع اوری کنه همین سرویس 15 ماهه صبانت سر خیلیا کلاه رفت

3. 3 کاربر از naasr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

صبانت و شاتل را کلا کنار بزار بقیه شرکتهای که در منطقه شما سرویس میدن سرویس یکماهه بگیر تست کن
    این سرویسهای 12 ماهه و 15 ماهه با مودم رایگان و گیگ بالا اکثرا وضعیت خوبی نداره شرکت پولش را گرفته بعد از چند هفته هم سرعت را پایین میاره و شبانه را محدود میکنه مشتری بدبخت هم با کلی ضرر مجبوره جمع اوری کنه همین سرویس 15 ماهه صبانت سر خیلیا کلاه رفت
    سپاس
    خودم نظرم روی پارس انلاین هست ولی نمی دونم دقیقا سرعت شبانش چجوریه ؟ اگر شب ها تا 2، 3 گیگ دانلود بده خوبه کارم راه می افته.
    صبانت که بدجور حالمون رو گرفت با این سرعت شبانش ...
    درسته باید یک ماهه بگیرم تست کنم.

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شرایطی که میخواهید خیلی ایده ال فک نکنم جایی پیدا بشه کل شرکت های اینترنتی مثل پراید میمونند هر مدلی باشند سرو ته یه کرباسند (جوابی که از کافی نت نزدیک خونمون شنیدم)
    اینکه شبانه رایگان و بدون محدودیت باشه علاوه بر سیاست شرکت نیاز به مرکز مخابراتی خلوت و با تجهیزات خوب نیاز داره که همه جا پیدا نمیشه ممکن در یه شهر یه مرکز شلو باشه یه مرکز خلوت
    هر شرکتی هم به نوعی محدودیت اعمال میکنه برای مثال پارس از سرورهای معروف تک فایل با هر تعداد کانکشن به زحمت به 100 میرسه و همینطور سرویسی که من دارم در ساعات روزانه سرعت 300 یا 400 داره با اینکه روی 9 مگ بسته شده پس خواسته اول تقریبا غیر ممکنه مگه واقعا شانس بیارید
    گزینه دوم زیاد اشنایی ندارم چون فقط از صبا و پارس داشتم اما جشنواره صبانت واقعا خوب بود زمان خودش 6 ماه 50 هزارتومن و سرعت روزانه 300 شبانه 200 بود که الا نابود شده
    قطع وصلی صبانت رکوددار خراب بودن چه اون زمانی که شبانه خوبی داشت
    پشتیبانی هم که وجود خارجی نداره فقط یه سری نوار ضبط شده است و اگه ادمی پیدا بشه فقط قصد سر دوندن دارند
    هیچ پشتیبانی که بیاد و دلیل واقعی توضیح بده فک نکنم وجود داشته باشه
    در کل از نمایندگی ها دوستان اشنایانی که در منطقه خودتون دارید بپرسید در این تاپیک از شهر های مختلف و مناطق مختلف هستند و شما باید از افرادی که در منطقه مخابراتی یکسانی با شما هستند سوال کنید
    کافی نت ها ، محل های فروش که نماینده چند شرکت هستند ، همسایه ها و نمایندگی هر شرکت

صبانت: قطع و وصل زیاد حجم خوری دانلود شبانه محدود به ده کیلوبایت پشتیبانی نامناسب اما پینگ خوب فعلا!
    پارس: پینگ یکم خرابتر نسبت به صبا محدودیت هر فایل 100 کیلو پشتیبانی متوسط اما با قطع و وصلی کم
    مخابرات:ارزان بودن پشتیبانی خراب قطع و وصل و گاهی بالارفتن پینگ اما شرف داشتن و تقریبا سرعت نزدیک به هم در ساعات روزانه و شبانه
    فن اوا: ارزانی ، طرح فشفشه،
    اینها حاکی از شنیده های من ممکن اشتباه باشه
    ممنون از راهنمایی کامل و جامع دوست عزیز

6. این کاربر از payampop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

سپاس
    خودم نظرم روی پارس انلاین هست ولی نمی دونم دقیقا سرعت شبانش چجوریه ؟ اگر شب ها تا 2، 3 گیگ دانلود بده خوبه کارم راه می افته.
    صبانت که بدجور حالمون رو گرفت با این سرعت شبانش ...
    درسته باید یک ماهه بگیرم تست کنم.
    داداش روی پارس خیلی حساب نکن.سرور های معروف رو محدود میکنه مثلا شما اگه از سافت 98 دانلود کنی سرعتت 100 کیلو بیشتر نیست ولی اگه از یه سایت در و پیت دانلود کنی تا 800-900 میره.که اونم کاملا بستگی به مرکز مخابراتیت داره و هزارتا چیز دیگه.اگه به دو سه گیگ راضی هستی مخابرات خوبه ولی خوب اونم از سرور خارجی حالی به حالیه.

8. 2 کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

داداش روی پارس خیلی حساب نکن.سرور های معروف رو محدود میکنه مثلا شما اگه از سافت 98 دانلود کنی سرعتت 100 کیلو بیشتر نیست ولی اگه از یه سایت در و پیت دانلود کنی تا 800-900 میره.که اونم کاملا بستگی به مرکز مخابراتیت داره و هزارتا چیز دیگه.اگه به دو سه گیگ راضی هستی مخابرات خوبه ولی خوب اونم از سرور خارجی حالی به حالیه.
    دوست عزیز من هنوز نتونستم شرکت مناسبی پیدا کنم که جایگزین صبانت بشه. صبانت در کل خوب بود ولی ایکاش شب ها رو محدود نمی کرد.
    فن اوا و های وب چطورن ؟ شبانه رایگان سرعت چطوره ؟ محدودیت دارن ؟
    ممنون

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

دوستان من بخاط کارم ماهی 12 تا 15 گیگ مصرف دارم ولی دانلود شبانه ندارم آیا صبانت برای ما هم تشویقی چیزی قرار داده ؟؟؟

11. 2 کاربر از t2download بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان من بخاط کارم ماهی 12 تا 15 گیگ مصرف دارم ولی دانلود شبانه ندارم آیا صبانت برای ما هم تشویقی چیزی قرار داده ؟؟؟
    15 ضربدر دو 30 گیگ
    از این 30 تا هر چقدر اضافه اوردی برای بقیه دانلود کن حساب کن
    خودم از اینکارا کردم!
    در ازای 6 گیگ یه اکنت یک ماه فندق شکن میگرفتم که باز میدادم یکی دیگه
    سریال میگرفتم
    Last edited by sleeplessness; 18-09-2014 at 23:03.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

نه!

احتمالاً شما دیگه نیاز ندارید که از صبانت تشکر کنید!

(اگر یک روزی از صبانت شکایت کردی بیچاره‌ها دیگه مدرک ندارند که به 195 ارائه کنند!)

به نیت همه اونهایی که سرعت شبانه شان 15 کیلوبایت شده و صفحه هم بزور باز میکنند شبها دانلود کن!

14. 3 کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

دوست عزیز من هنوز نتونستم شرکت مناسبی پیدا کنم که جایگزین صبانت بشه. صبانت در کل خوب بود ولی ایکاش شب ها رو محدود نمی کرد.
    فن اوا و های وب چطورن ؟ شبانه رایگان سرعت چطوره ؟ محدودیت دارن ؟
    ممنون
    نه داداش روی های وب که اصلا حساب نکن.ولی شاید فن اوا راهی به دل ببره.مخابراتم بد نیست.در کل بین فن اوا و مخابرات یکی رو انتخاب کن.

16. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •