سوال منم هست
سوال منم هست
از عزیزان میخوام راهنمایی کنن چه مودم وایرلسی برای اینترنت پارس آنلاین مناسب و کیفیت بهتری داره و قیمت کنونیش چنده ممنون
نیاز نیست هر بار که سیستمتونو خاموش میکنین مودم رو هم خاموش کنین. ولی اگه به مدتهای طولانی بخواین استفاده نکنین بهتره که خاموش کنین. مثلا شبا که میخوابین خاموش باشه بهتره. اگه مودم به طور مداوم روشن باشه عمر مفیدش کم میشه
من فقط اگه برای مدت طولانی قراره ازش استفاده نکنم (مثلا یه روز یا بیشتر)، خاموشش میکنم.
چند سال هم هست این کارو میکنم و مشکلی نداشتم.
باید بگردی دنبال قسمت Statistics
خود پارس انلاین تو این ادرس مودمهای مطابق با استانداردشو معرفی کرده . البته مودمهای دیگه هم مشکلی نباید داشته باشن.
من خودم tp-link 811 داشتم برای پارس انلاین.مشکلی هم نداشتم.
بهترین مرجع همون دفترچه راهنمای مودمته.
ولی خب این ادرسو تو مرورگرت وارد میکنی
192.168.1.1
بعد ازت یوزر و پسورد میخواد که جفتش admin هست
وقتی وارد صفحه ستاپ مودم شدی
تو قسمت quick setup وارد میشی
کانفیگ مودمتو روی pppoe/pppoa قرار میدی
بعد از اون یوزر نیم و پسوردی که از سرویس دهنده اینترنتت گرفتی رو وارد میکنی
و vpi رو صفر و vci رو 30 یا 35 قرار میدی
بعد هم نکست میزنی و کار تمومه.
(البته داخل دفترچه مودمت تمام این مراحلو به طور کامل گفته )
خب شاید مشکل از isp هست. اینطور که شما میگین با اینترنت شاتل و ماکس تونسته وصل بشه. پس مشکل از مودم نباید باشه.
مودم رو یه بار ریست کنین ( یه سوراخ پشت مودم هست باید به شی نوک تیز اونو فشار بدین مودم ریست میشه) دوباره کانفیگش کنین.
و اگه میتونین یه مودم دیگه رو هم امتحان کنین ببینین با اون یکی وصل میشه یا نه.
مشکل حل شد.زنگ زدم پشتیبانی گفتش که اگه تو یه خط تلفن قبلا از یه مودم دیگه استفاده کرده باشین و حالا بخاین مودم رو عوضش کنید باید زنگ بزنید پشتیبانی تا اول از همه مک آدرستون رو رسیت کنه فقط هم همارا سیستم اینجوریه.ما هم زنگ زدیم و سه صوته حل شد.ممنون از دوست بالایی که سعی کردن کمک کنن
سلام..... نمیدونم کسی این سوالو قبلا کرده یا نه........... چطور تنظیمات مودم broadkam pj871 رو انجام بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میشه کامل توضیح بدین
مرسی
شما 192.168.1.1 رو داخل مرورگر میزنید یوزر و پسورد admin از گزینه Quick Setup پیش میرید . VPI/VCI رو از شرکت می پرسید و حالت pppoe رو انتخاب می کنید. و مراحل رو nxt میکنید و در انتها Save Reboot با این حال این هم منوال به زبان انگلیسی و درایور USB:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)