این پست دیگه لینکاهاش کار نمیکنه . آیا باید توی سایت psphack ثبت نام کرده باشم ؟
من فریمور 6.60 رو دانلود کردم با اون نمیشه ؟
این پست دیگه لینکاهاش کار نمیکنه . آیا باید توی سایت psphack ثبت نام کرده باشم ؟
من فریمور 6.60 رو دانلود کردم با اون نمیشه ؟
سلام
می خوام psp وصل کامپیوتر کنم ولی هنگام وصل usb وصل هست چون گزبنه شارژ و صفخه اصلی هم روش میشه آیکن usb هم بالای صفخه psp میاد ولی داریو مربوطه مشخص نیست
از داخل psp قسمت Seting گزینه کانکت تو یو اس بی نداره
PSP SONY 4G
دوستان عزیز لطفا راهنمایی کنید
سلام دوستان
psp street چیه؟
فرقش چیه با بقیه پی اس پی ها؟
کلا پی اس پی خوبه برا بازی؟
من قبلا ایکس باکس داشتم ، الان یه مدت بیکارم میخوام یه چی بگیرم سرگرم شم!
گرافیکش در چه حده؟
کنترل بازی آسونه؟
ممنون
یک PSP هست با نام رمز E-1000 که قراره بود با قیمت 99 یورو روونه بازار بشه - من هنوز توی اروپا جایی ندیدمش (چون دنبال این یک قلم جنس نیستم) ! ولی گویا خیلی وقته که رلیز شده .
گرافیک و سخت افزار و ... اش هم در حد همون PSP هستش- UMD هم بعد از شکست PSPGO بهش برگشته و فقط بهش 3G اضافه شده برای همون خیابونپیشنهاد میکنم برید سمت PsVita .
Last edited by sonixax; 24-06-2012 at 15:38.
agha salam man taze ye psp 3000 gereftam vali harchi bazi copy mikonam tossh avalan aslan faile iso nadare saniyan nemidoonam copy khor hast ya na komakam konid age emkan dare
agha salam man taze ye psp 3000 gereftam vali harchi bazi copy mikonam tossh avalan aslan faile iso nadare saniyan nemidoonam copy khor hast ya na komakam konid age emkan dare
سلام. موقع کپی بازی (یا هر چیز دیگه مثل فیلم و ...) توی رم دستگاهم این ارور میاد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکلش چیه؟
یه بار با خود دستگاه رم رو فرمت کن درست میشه![]()
با سلام خدمت دوستان.
بنده قصد خرید پی اس پی رو برای برادر کوچکترم دارم اما متاسفانه در این زمینه کاملا آماتور هستم.
نکته مهمتر این که در شهر ما فقط تعداد انگشت شماری مغازه وجود داره که میشه از آنها کنسول خرید و اونها هم من رو کاملا گیج کردن.بعضی از آنها میگن تمام مدل های پی اس پی بازار به جز پی اس پی1000 کار کرده هستن.
بعضی ها هم میگن به جز پی اس پی1000 پی اس پی گو نو هم در بازار موجوده.قیمت هم به ترتیب 270 و 480 هزار تومان میدن.من نمیدونم کدومشون راست میگن.
ضمنا نمیدونم برای تشخیص تقلبی از اصل این دستگاه چه باید کرد.ضمن این که آیا پی اس پی گو بازیهای گرافیک بالاتری از پی اس پی1000 ساپورت میکنه یا خیر؟
منتظر راهنمایی دوستان هستم و پیشاپیش کمال تشکر را دارم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)