این عکس مربوط میشه به 2-3 روز پیش که پینگ من داخل رینبو به مدت چند دقیقه اومد بین 77-79 که قیافه من این شکلی شد
وبعد از چند دقیقه دیگه اومد رو 200 و قیافه من این شکلی شد
![]()
این عکس مربوط میشه به 2-3 روز پیش که پینگ من داخل رینبو به مدت چند دقیقه اومد بین 77-79 که قیافه من این شکلی شد
وبعد از چند دقیقه دیگه اومد رو 200 و قیافه من این شکلی شد
![]()
دوستان از هر شرکتی میگیرید سمت پارس انلاین و اسیاتک نرید یا حداقل قبلش ارزونترین سرویسشون رو بگیرید برای تست
سه هفته است اسیاتک میخواد خط رو رانژه کنن و هنوز وصل نشده. صدای پشتیبان هاش به زور شنیده میشه. بسیار آماتور هستند متاسفانه
زیر بار فسخ سرویس هم نمیرن تجربه اول من از این شرکت افتضاح بود. برای من داشتن پشتیبان خوب 40 درصد دلیلم برای انتخاب شرکت هست که نمره اسیاتک صفر شد
پنل کاربریشون هم هیچی توش نیست عملا نه اطلاعات فنی نه هیچ
این تست رو همین الان گرفتم، ظاهرا شاتل به قولی که داد عمل کرده و سرویس من اوکی شده:
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=93ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=92ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=93ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=91ms TTL=50
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 91ms, Maximum = 93ms, Average = 92ms
من از آسیاتک جمع کردم شاتلم پورت نداره شرکتی مد نظر داری پیشنهاد بدی؟
کاش جمع آوری نمیکردی، اگه شاتل پورت نداره و بقیه شرکتا هم که... دیگه جمع آوری واسه چی بود؟ بقیه شرکتا همشون رو آسیاتک پورت میدن آذربایجان!
دقیق خودمم همین حسو دارم ولی خب دیگه جمع کردم می خوام دیده بان بگیرم زنگ زدم گفتن هم آسیاتک داریم هم پیشگامان برای شما پیشگامان میدیم بزار بگیرم اونم تست کنم حجماش که خدایی خیلی خوبه پینگشم چند نفر دیدم خوب بوده بستگی به منطقه ام هست حالا بگیرم تستشو می گم بدم بود که جمع می کنم![]()
من الان از xdsl پلاس یه شماره از سراب زدم و چک کردم، پیشگامان رو دیدم که سرویس میده اونجا، البته شاتل هم زده سرویس میده ولی خب میگید نداره پورت، به هر حال، پیشگامان بهترین گزینه هست بقیه بقیه... پس پیشگامان بگیرین و تست کنید.
یه نقطه ضعف هم که دارین اینه که یه مرکز مخابراتی کلا هست اونجا...
دو سه تا باید باشه حداقل، یه دونه چطوری کل شهرو جواب میده.
البته خود سایت پیشگامان یه شماره زدم از سراب، گفت قادر به ارائه سرویس نمیباشیم! اول زنگ بزنین مطمعن بشین، ولی خب به نظرم همون دیده بان بگیرین، چون پیشگامان هم طرحای چندان جالبی نداره البته فک نکنم سرویس هم بده
Last edited by alottadamage; 23-08-2020 at 12:44.
والا داداش خودت که بهتر میدونی سرابه دیگه
پیشگامان شمارش چنده؟ 1577 میگیرم فقط بوق میخوره الکی
۹۱۰۹۰۰۰۰(۰۲۱)
اینم نبود اخر سر از جای دیگه در اوردم داخل سایتشم نبود اینه شمارش 02123545
فقط موندم از دیده بان بگیرم یا پیشگامان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)