پیشنهادی ندارین از کدوم شرکت نت بگیرم ؟ مخابرات دیگه فایده ای نداره بعد 5 سال میخام از مخابرات برم.شاتل یا آسیاتک ؟ شما باشین کدوم رو انتخاب میکنین ؟
پیشنهادی ندارین از کدوم شرکت نت بگیرم ؟ مخابرات دیگه فایده ای نداره بعد 5 سال میخام از مخابرات برم.شاتل یا آسیاتک ؟ شما باشین کدوم رو انتخاب میکنین ؟
دیشب هم سرعت شما خوب بود؟
اره عزیز ظاهرا درست بود
فکر کنم شاتل بهتره حد اقل میتونی بسته بخری و از شاتل لند دانلود کنی ی فضا هم بهت میده میتونی فایل توش ریموت کنی و رایگان دانلود کنی
این بسته رو باید بخری تا رایگان استفاده کنی
اسیاتک هم حرفش رو نزن
سلام
داداش شما واقعا از نوری؟
ماشالله تاریخ عضویت هم که مال هشت سال پیشه؟
شما تا الان کجا بودی؟
من خیلی وقته که تو این تاپیک دنبال یه همشهری میگردم تا وضعیت نتم رو باهاش چک کنم
کدوم مرکزی؟ وضعیت خطت چطوره؟ کدوم سرویس رو داری؟
دوستان عزیز من الان یکی دو هفتهای میشه که دانلود نکردم و از اوضاع جدید دانلود شبانه با خبر نیستم
همین الان تا ده صفحه قبل رو خوندم
به نظر میرسه که شبانه مخابرات هم داره به تاریخ میپیونده.
کسی از دوستان اطلاع موثق داره که آیا مخابرات میخواد کلا شبانه رو ورداره یا این مشکلات مقطعی هستش؟
چون اگه مشکلات مقطعی هستش میشه تحمل کرد اما اگه میخوان کلا شبانه رو وردارن خب به مشترکین بگن تا ما هم تکلیف خودمونو بدونیم.
امشب میذارم رو دانلود ببینم اوضاع چطوره؟
اما این دوستانی که مشکل دارن نگفتن دانلود از سرور داخل مشکل داره یا خارج؟ چون مخابرات همیشه با دانلود از سرور خارج مشکلات اینچنینی داشته اما کمتر پیش اومده که با دانلود از سرور داخل هم سرعت رو خیلی کم کنه
یکی از دوستان هم گفت که بقیه ispها یه سری سایت دارن که دانلود از اونها رو رایگان کردن و میشه با ریموت فایلها در اونجا و دانلود از اون سایتها راحت استفاده کرد
من به غیر از شاتل لند برای شرکت شاتل چیزه دیگهای ندیدم ، میشه دوستان مواردی دیگهای که وجود داره رو هم به من معرفی کنن
ممنون
مرکز شهید قندی کمپین 2 مگ سالانه
سیم کشی منطقه قدیمیه نویز تا دلت بخواد با این حال سرعت تو روز خاره البته ظهر و غروب خر تو خر وونه شبانه تا هفته قبل عالی یک هفته 30 اشون 370
ای بابا من فقط بخاطر دانلود شبانه از مخابرات نت گرفتم که الان شبا یه صفحه رو هم باز نمیکنه
کسی خبر داره این مشکل همیشگیه یا رفع میشه
سامانه شکایت از طریق بازرسی شرکت مخابرات ایراندوستان لطفا" درخواست خود را از طریق انتخاب گروه( استان مازندران ) انتخاب و شکایت خود را مبنی بر افت سرعت اینترنت ارائه دهید.
فکر نکنم همیشگی باشه مال من دیشب درست شد بعضی دوستان 2 روز درست شده البته سرعت رو پایین اوردن 370 فیکس که میشه شبی 5 تا 6 گیگ
اگه تو روستا نیستی دنبال شرکتهای دیگه باش چون بعضی شرکتها سرور دانلود واپلود راه انداختند که دانلود شبانه رو راحت میکنه
Last edited by siad; 31-07-2016 at 17:17.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)