دوستان مرسی از جوابتون دیگه حالا تا فردا صبر می کنم که با واحد مشتریان های وب صحبت کنم که اگر کنسل بشه برم شاتل اگرم نشد یک ماه با های وب سر کنیم تا ببینیم چی میشه.
دوستان مرسی از جوابتون دیگه حالا تا فردا صبر می کنم که با واحد مشتریان های وب صحبت کنم که اگر کنسل بشه برم شاتل اگرم نشد یک ماه با های وب سر کنیم تا ببینیم چی میشه.
Last edited by ali_titan; 19-08-2016 at 23:47.
این دوستانی که فکر میکنن اگه چند ده هزار کاربر که شاید حتی ده درصد کل کاربرا هم نمیشن, از های وب برند اونها سرعتشون خوب میشه کاملا در اشتباهنددلیل هم کاملا واضحه, چون های وب در تغییرات جدید کاربرا رو مجبور کرده نسبت به قبل دوبرابر فشفشه مصرف کنند !!!!بنابر این اگه ده درصد کاربر میره در عوضش مصرف صد درصد افزایش پیدا میکنه!!!!!!!!!
آفرین . این حرفتو باید با آب طلا نوشت.
من خودم الان رفتم تو پنل کاربریم میزان مصرفم رو قبلو بعد این تعرفه های جدید در آوردم و دارم نگاه می کنم . یعنی اخر کلاه برداریه !!! جدا از این که هر گیگ قیمتش اصلا فرقی نکرده همون 600 تومن هست مثل تعرفه قبل.
من خودم قبلا 15 گیگ 9 تومن رو می گرفتم واسه یک روزم کافی بود ( با توجه به این که حداقل سه موبایل هم تو خونه وصله به اینترنت با وای فای)
الان من 50 گیگ 30 تومن می خرم نهایت دو روز جواب میده . سرعت که همون سرعته. فوقش 5 درصد بهتر شده باشه که در عوضش قطعیش ده برابر شده. . تازه بعد این تعرفه ها قطعی وکندی سرعت و اعصاب خوردی ده برابر شده.یعنی با هر جمع و تفریق و ضرب و تقسیمی که حساب کردم یه جای کار می لنگه !!!
50 سه برار 15 هست مگه نه .خخخخ . یعنی هر چه قدرم من دانلود داشته باشم باید سه روز و نصف جواب بده . الان واسه چی این طوریه .
اینم بگم که من هیچ وقت از های وب دانلود شبانه نداشتم و نخواهم داشت.یعنی حوصله شو ندارم . تمام دانلودام از 7 صبح تا 11 شبه فقط . بعدشم لالا
هی تو فکر اینم تخلیه کنم برم یه شرکت دیگه ولی می ترسم اون بدتر های وب باشه![]()
داداش کاملا اشتباه فکر می کنی . به خاطر همین طرز فکر هست که های وب تا می تونه می چاپه از ما !!!
برای های وب اتفاقا بهترین خبر اینه که فکر کنی کیفیت خطت عالی تر میشه و می تونی دانلود بیش تر کنی. دانلود بیش تر یعنی پرداخت پوول بیش تر واسه های وب . مگه غیر اینه !!!
پرداخت پول بیش تر برای اینترنت بی کفیت تر . دو سه روز اول خیلی کیفیت خط عالی شده بود و سرعت دانلود اصلا نوسانی نداشت طوری که خودم هم تعجب می کردم . تازه نصف روز گذشت فهمیدم تعرفه های جدیده . با توجه به سابقه های وب می دونستم بالاخره گند این کار باید زود در بیاد که همین طور هم شد. از روز دوم این تعرفه های جدیدش قطع و وصلی های اعصاب خوردکنش شروع شد.
جدا از این که به هیچ عنوان برای کاربرای پرمصرفی مثل من اینترنتش ارزون نشده و گرون تر هم شده حتی !! تازه قطعی هاش هم که دیگه مثل خوره افتاده تو جونمون
دیگه وارد پنل خودشون هم نمیشه
Service Unavailable
الان وارد پنل شدم فشفشه هدیه بگیرم نبود
بجاش بالا نوشته ابطال سرویس فعلی و انتخاب بسته ی جدید
آپدیت : بعد چند بار رفرش فشفشه اومد![]()
Last edited by Aria.A97; 20-08-2016 at 12:25.
سلام
شما از سرویس های قبلی که شبانه رایگان داره استفاده میکنین ؟
بله. ولی دیگه مفتم بدن تمدید نمیکنم.
نه دیگه نمیشه تمدیدش کرد
در سرویس های جدید شبانه رایگان حذف شده و فقط میتونید فشفشه بخرید 4 گیگ 1 روزه 2200 تومان
علت اون پیام ابطال سرویس فعلی و انتخاب بسته ی جدید هم به علت اینه که سرویستون قدیمیه
دوست عزیز سلام.منم یه سرویس 16 مگ از پیشگامان گرفتم روزای اول به زور تا 2 می رسید با پیگیری های لازم و چ کردن سیمهای تلفن به این نتیجه رسیدم که باید از سر سیم ورودی سیم بکشم بیارم تا مودم .این کار رو انجام دادم و سرعت دانلودم تا 3/5 رسید اما تا 16 مگ خیلی مونده بود .دوباره پیگیر شدم متوجه نویز شدم که مشکل از ارتباط تلفن بیسیم تو خونه بود .تلفن رو عوض کردم و با سیم گذاشتم سرعتم به حدود 4 رسید.قدم بعدی وجود اسپلیتر بود که تو مسیر بود .قانونن مدار اسپلیتر به این صورته که مودم مستقیم به خط تلفن وصل میشه و یه فیلتر میان گذر بین خط تلفن و گوشی قرار داره که همین مورد هم اگه اسپلیتر نامرغوب باشهش باعث نویز میشه با یکم تحقیق نوع اسپلیتر رو عوض کردم و اسپلیتر مارک هواویی v7700 رو خریدم و نصب کردم و در کمال تعجب سرعتم به حدود 6 رسید .تنها گزینه که میموند برند مودمم بود که در ابتدا مارک مودمم تندا 330 بود که اتفاقا مودم خیلی خوبیم بود .منتهی رو خط من جواب نمیداد.از دوستانم چند مدل مودم گرفتم و امتحان کردم و تنها مودمی که خیلی خوب جواب داد و سرعتم رو تا 12 مگ در روز و 16 مگ در شب فیکس بهم داد dlink 2750u بود
یه موردی هم به تازگی متوجه شدم که اگه فریمور مودم به روز نباشه امکان داره مشگل ساز بشه .
این که این کارها برای شما هم جواب بده یا نه رو نمیدونم ولی به امتحان کردنش می ارزه.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)