تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1395 از 3017 اولاول ... 39589512951345138513911392139313941395139613971398139914051445149518952395 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,941 به 13,950 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

جریممون نکنن یوقت یا اکانتو قفل کنن و دیگه بهمون سرویس ندن
    اخه اینا تو ibs ثبت میشه

2. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

جریممون نکنن یوقت یا اکانتو قفل کنن و دیگه بهمون سرویس ندن
    اخه اینا تو ibs ثبت میشه
    ديگه اونش رو نمي دونم منم چند روزه شروع كردم هنوز كه از فتا نيومدن سراغم
    دوستان اگه فتا گرفتتون منو لو نديد

4. این کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوستان زنگ زدم پشتیبانی میگه 5و10مگ شبانه ندارن نفهمیدیم اخر چی شد یه اپراتور میگه کلا مخابرات شبانه نداره یه اپراتور میگه به همه سرویسا اضافه شده یه اپراتور میگه 5و10مگ شبانه ندارن معلوم نیست چی به چیه من دیگه گیج شدم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

ما که بلد نیستیم رو نمیگیرن

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوستان قبل از اینکه دست به کار بشید خوب فکر کنید عواقبش رو در نظر بگیرید:
    قانون جرائم رایانه‌ای
    بخش یكم ـ جرائم و مجازاتها فصل یكم ـ جرائم علیه محرمانگی داده‌ها و سامانه‌های رایانه‌ای و مخابراتی
    مبحث یكم ـ دسترسی غیرمجاز

ماده1ـ هركس به طور غیرمجاز به داده‌ها یا سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی كه به‌وسیله تدابیر امنیتی حفاظت‌شده‌است دسترسی یابد، به حبس از نود و یك روز تا یك‌سال یا جزای نقدی از پنج میلیون (5.000.000) ریال تا بیست میلیون (20.000.000) ریال یا هر دو مجازات محكوم خواهدشد.

ماده13ـ هركس به طور غیرمجاز از سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی با ارتكاب اعمالی از قبیل وارد كردن، تغییر، محو، ایجاد یا متوقف كردن داده‌ها یا مختل كردن سامانه، وجه یا مـال یا منفعت یا خدمات یا امتیازات مالی برای خود یا دیگری تحصیل كند علاوه بر رد مال به صاحب آن به حبس از یك تا پنج سال یا جزای نقدی از بیست میلیون (20.000.000) ریال تا یكصد میلیون (100.000.000) ریال یا هر دو مجازات محكوم خواهد شد.

اینم لینک کاملش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. 2 کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستان قبل از اینکه دست به کار بشید خوب فکر کنید عواقبش رو در نظر بگیرید:
    قانون جرائم رایانه‌ای
    بخش یكم ـ جرائم و مجازاتها فصل یكم ـ جرائم علیه محرمانگی داده‌ها و سامانه‌های رایانه‌ای و مخابراتی
    مبحث یكم ـ دسترسی غیرمجاز

ماده1ـ هركس به طور غیرمجاز به داده‌ها یا سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی كه به‌وسیله تدابیر امنیتی حفاظت‌شده‌است دسترسی یابد، به حبس از نود و یك روز تا یك‌سال یا جزای نقدی از پنج میلیون (5.000.000) ریال تا بیست میلیون (20.000.000) ریال یا هر دو مجازات محكوم خواهدشد.

ماده13ـ هركس به طور غیرمجاز از سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی با ارتكاب اعمالی از قبیل وارد كردن، تغییر، محو، ایجاد یا متوقف كردن داده‌ها یا مختل كردن سامانه، وجه یا مـال یا منفعت یا خدمات یا امتیازات مالی برای خود یا دیگری تحصیل كند علاوه بر رد مال به صاحب آن به حبس از یك تا پنج سال یا جزای نقدی از بیست میلیون (20.000.000) ریال تا یكصد میلیون (100.000.000) ریال یا هر دو مجازات محكوم خواهد شد.

اینم لینک کاملش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    فرشاد فکر کنم اگه مازاد بر حجم استفاده کنیم توی ibs حجم رو منفی نشون بده و هر چی بیشتر استفاده کنیم مقدار منفی بیشتز بشه و بعدش بخوایم تمدید کنیم مقدار حجم منفی از حجم سرویس یا ترافیکی که میخریم کم میکنه!!!

Sent from my GT-I9300

10. 2 کاربر از saminem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه tap10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

یک اتفاق عجیب واسه من افتاده!!!!! یوزرم حدود یکسالی شارژ نشده بود هر از گاهی هم به حساب ibs سر میزدم در کمال تعجب دیدم خودش روز16 مرداد تا 16شهریور سرویس 256 نامحدود یکماهه شارژ شده.از اون عجیب تر اینکه در قسمت گزارش اتصالات مرتبط شماره مک ادرس یک مودم دیگه غیر از مودم من افتاده بود. زنگ زدم به پشتیبانی ماناماد جریان رو گفتم البته نگفتم خودش شارژ شده. فقط گفتم کسی دیگه کانکت شده. چند بار گفت مودم رو خاموش کن خلاصه نشد کانکت بشم.فردا صبح تماس گرفتم گفت خاموش روشن کن درست میشه منم انجام دادم اوکی شد.اما یک نکته رو بگم زمانی که من مودم رو خاموش کنم اتومات ای پی مک یک مودم دیگه تو سوابق اتصالاتم می افته اما جالبه 1کیلو بایتم مصرف نمیشه فقط وقتی منم کانکت هستم مصرفم رو میزنه.خلاصه امروز یک اتفاق عجیب تر افتاد. و اینکه پسورد ورود به حساب کاربریم عوض شده.ونمیتونم وارد بشم خلاصه هنگ کردم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

یک اتفاق عجیب واسه من افتاده!!!!! یوزرم حدود یکسالی شارژ نشده بود هر از گاهی هم به حساب ibs سر میزدم در کمال تعجب دیدم خودش روز16 مرداد تا 16شهریور سرویس 256 نامحدود یکماهه شارژ شده.از اون عجیب تر اینکه در قسمت گزارش اتصالات مرتبط شماره مک ادرس یک مودم دیگه غیر از مودم من افتاده بود. زنگ زدم به پشتیبانی ماناماد جریان رو گفتم البته نگفتم خودش شارژ شده. فقط گفتم کسی دیگه کانکت شده. چند بار گفت مودم رو خاموش کن خلاصه نشد کانکت بشم.فردا صبح تماس گرفتم گفت خاموش روشن کن درست میشه منم انجام دادم اوکی شد.اما یک نکته رو بگم زمانی که من مودم رو خاموش کنم اتومات ای پی مک یک مودم دیگه تو سوابق اتصالاتم می افته اما جالبه 1کیلو بایتم مصرف نمیشه فقط وقتی منم کانکت هستم مصرفم رو میزنه.خلاصه امروز یک اتفاق عجیب تر افتاد. و اینکه پسورد ورود به حساب کاربریم عوض شده.ونمیتونم وارد بشم خلاصه هنگ کردم.
    ه.ک شده اکانتت. پسوردتو عوض کن . پسورد مودمت رو هم عوض کن

اگه نباشه جاش خالی می مونه tap10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

این کارو چندین بار کردم. اما عجیب اینکه بازم اون مودم کانکت میشه.اما بدون مصرف.اخه -- بدون استفاده چه سودی واسش داره.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

این کارو چندین بار کردم. اما عجیب اینکه بازم اون مودم کانکت میشه.اما بدون مصرف.اخه -- بدون استفاده چه سودی واسش داره.

پسورد مودم هم عوض میکنی ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •