دوستان یک سرویس از یک شرکت معرفی کنید که شبانه رایگان داشته باشه ...
نمیدونم آیا های وب سرویسی داره که رایگان داشته باشه با قیمت مناسب !
.
![]()
دوستان یک سرویس از یک شرکت معرفی کنید که شبانه رایگان داشته باشه ...
نمیدونم آیا های وب سرویسی داره که رایگان داشته باشه با قیمت مناسب !
.
![]()
سلام 1 هفتس نتم تایم اوت میده یعنی هر 10 ثانیه یک تایم اوت میده اینجوری نبوده هیچوقت از داخل cmd رفتم و از ping google.com -t پینگ گرفتم هر 10 ثانیه ی تایم اوت میده چ کار کنم راه حلش چیه ؟ اینم بگم که هم اسپلیتر وصل کردم هم ویندوزو عوض کردم مودم رو هم ریست کردم نشد که نشد
Last edited by javadrahmani; 31-10-2014 at 14:11.
مشکل از طرف شما نیست مشکل از طرف مخابرات است این چند روز پینگ های خارجی افتضاح شده مال من همش روی 200-300 است ولی پینگ داخلیم خوبه یک پینگ داخلی هم بگیرید ببینید چطوریه با speedtest
dns هاشون هم مشکل داره هی باید dns ست کنم تا گوگل باز بشه
بستگی به شانست داره ولی معمولا شب و روز سرعت دانلود 256 است ولی لینک های خارجی 16 است مثل آپلودباکس و بیشتر لینک های مستقیم رایگان
کلا 10 روزی هست که فاتحه خوندن تو سرویسها
من 2مگ یک ساله دارم
قبل این 10 روز دانلود شبانه 1 تا 7 عالی بود هر شب بالای 2 گیگ دانلود داشتم خبری هم از قعطی های گاه و بی گاه خصوصا تو صبح ها نبود
الان 10 روزی هست تو دانلود شبانه یه فایل 350 مگی رو هم به اتمام نمیرسونه چه برسه به 2گیگ
در ضمن یه سوال :
برای ریست کردن خط ازم خواستن یه اطلاعاتی رو از مخابرات شهرمون بگیرم فراموش کردم چیها بود فکر کنم شماره پورت و دی اسلم یا همچین چیزی دوستان اگه دقیق میدونن بگن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک گروه مشترک از محققان هلندی و آمریکایی در جدیدترین تحقیقات خود توانسته اند رکورد جهانی جدیدی را برای سرعت انتقال اطلاعات بر روی یک شبکه فیبر نوری ثبت کنند. سرعت بدست آمده یعنی 255 ترابیت بر ثانیه که معادل با 32 ترابایت در ثانیه است کافیست تا انتقال یک فیلم 1 گیگابایتی در زمان 31.25 میکرو ثانیه (0.03 میلی ثانیه) انجام بپذیرد. در مثالی ملموس تر با این سرعت می توان اطلاعات یک هارد 1 ترابایتی را در 31 میلی ثانیه منتقل کرد!
Last edited by milad azad; 02-11-2014 at 06:39.
سلام
بچه ها شبانه مخابرات رضوی هم تزکید؟
این پارس انلاین که تو زرد از آب درومد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شبانش 1/3 از ترافیک کم میکنهاینجوری بوش میاد همه جا دارن کم کم اعمال میکنن یا کردن
دانلود رایگان امروز...تمام داخلی...با 10 لینک همزمان
چک کردم حجم خاصی از ترافیک کم نکرده...
11 گیگ آپلود
محتوای مخفی: ....
این نزم افزار مشکل داره عزیز ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)