خوب به نظرم یکم صبر کنید تا جواب تیکتم را بدند چون به کسی آتاک داده می شه که نتیجه دوئل از قبل معلومه
فکر کنم صبر کردن بهتر از بن شدن باشه
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
خوب به نظرم یکم صبر کنید تا جواب تیکتم را بدند چون به کسی آتاک داده می شه که نتیجه دوئل از قبل معلومه
یکم زودتر می گفتی تا ترکش نمی کردم ضمنا اون شهر هتل نداره که منم می موندم در فورت که دیروز از این مارکوس به خیار تلگرام اومد که چرا یک عضویت در فورت را به خاطر 1 نفر معطل کردی منم مجبور شدم از فورت دیسمیسش کنمکه بعدش موندن در اون شهر فایده نداشت چون هتل نداشت
![]()
كجاش از قبل معلومه!! ديشب آرش رفت باهاش دوئل كرد باخت!!خوب به نظرم یکم صبر کنید تا جواب تیکتم را بدند چون به کسی آتاک داده می شه که نتیجه دوئل از قبل معلومه
چانگ آني ها خيلي قويتر از ميدلي ها هستن!! به لول دوئلشون نگاه نكن!!این بدبختا که همه ملی هستن !!!
برو ببين مي توني اينو بزني:
tozhujuan
آخــــــــی !!!!
tozhujuan passes out. M-Pro wins the duel, gains 25 experience points and steals $285 from tozhujuan.
ok.حالا زیاد مهم نیست ولی منم فقط واسه barrak فورت میخواستم بیام...
ولی من یه سوال دارم این لیدرهای سیلور چه طور انتخاب میشن؟
ممد به جای اینکه فقط نوشته بزاری یک عکس بگذار![]()
بیااااااااااااااااااااااا ااااااااااا
لیدر قبلی وقتی دیگه نمی خواهد لیدر باشه می ده به یکی دیگه
لیدر سیلور ی ها قبلا silverado kid بود که اولین لیدر سیلوری ها بود که اون زمان تمام دوئلر ها را به شهر های سیلور جمع کرده بود و در متحد کردن و برنامه ریزی برای آتاک دسته جمعی خیلی بود ( البته اینا را از یکی از فاندر ها شنیدم خودم که نبودم ) بعدش به خاطر مشغله نمی تونه بازی کنه و از بازی خداحافظی می کنه و لیدر بودن را رها می کنه البته این موقع خودم بودمبعد این gaffey بی لیاقت را انتخاب می کنه بعدش گفی بی لیاقت لیدر بودن را به این مارکوس چینی و فکر کنم میدیلی می ده دیروز چند تا بهش تلگرام دادم که شهر ها را متحد کنه و قرار بزاره و در یک زمان همه به دوئل برند با میدیل ها چند تا چرت پرت نوشت که ما نمی تونیم و قدرتش را نداریم و سیلوری ها ضعیفند و میدیلی ها اینطوری هستند ... چند تا چرت و پرت دیگه الان در سیلور خودمون من با چند نفر گروه شدیم می ریم باهم آتاک دادن پس اوت می کنیم البته چون دوئلر نیستیم نمی تونیم لول بالا ها را بزنیم
شـــــــاخ گلی دیگر پر پر شد !!!!
timnity passes out. M-Pro wins the duel, gains 44 experience points and steals $51 from timnity.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)