خیر در سرعت فرقی ندارند.
با مودم معمولی فقط با کابل میتونین به اینترنت دسترسی داشته باشین.
اما با مودم وایرلس علاوه بر با کابل، میتونین توی خونه به صورت بی سیم از اینترنت استفاده کنین. (برای موبایل، لپتاپ و هر دستگاهی که Wi-Fi داشته باشه)
خیر در سرعت فرقی ندارند.
با مودم معمولی فقط با کابل میتونین به اینترنت دسترسی داشته باشین.
اما با مودم وایرلس علاوه بر با کابل، میتونین توی خونه به صورت بی سیم از اینترنت استفاده کنین. (برای موبایل، لپتاپ و هر دستگاهی که Wi-Fi داشته باشه)
یه مودم td-w8901g گرفتم وقتی EasySetupAssistant رو اجرا میکنم چک میکنه سیستم رو و network adapter enablad میزنه و مشکلی نیست ولی بعدش network status chek failed میده تمام کابل ها رو هم چک کردم مشکلی ندارن ! اروری که میده کاملش اینه: the connectivity of the routers line port is detected failed. please check your network connectivity and ready. یه چیز دیگه هم adsl مخابرات صبح امروز ثبت نام کردم بعد از ظهر زنگ زدن گفتن رانژه شده ولی اون علامت adsll روی مودم خاموشه کلا الان این مشکلات من از مودم هستش یا مشکل از مخابراته و یادشون رفته وصل کنن!؟
دوستان سلام چجوری میشه با استفاده از تنضیمات مودم به اینترنت وصل شد؟
TP-LINK 8811
mokhaberat 256
win7
سلام.
دوستم تازه مودم tp-link8901 رو گرفته یه 1 روز اول رو فقط تونست اینترنتش رو فعال کنه(هماراسیستم مخابرات) بعد اون دیگه چراغ اینترنت روشن نمیشه.من خودم آوردم خونه ببینم شاید خطش ایراد داره ولی هرکاری کردم بازم نشد.اینترنت خود من هم هر دو خطش همارا سیستم مخابرات هستش.بردیم پیش چند نفر دیگه که اینترنتشون ماکس و شاتل بود رو هر دو تاشون کار کرد.حالا میخاستم دوستان راهنمایی کنن ببینیم مشکل کجاست
با سلام
پروت شبکه رو به یک سیستم و پورت usb رو به یک سیستم دیگه وصل کردم. اما برای راه افتادن شبکه ای که پورت usb بهش وصل شده باید مودم را یکبار خاموش و روشن کنم تا راه اندازی بشه؟
لطفاً راهنماییم کنید.
متشکرم
یعنی یه جوونمردی پیدا نمیشه بعد از یک هفته یه جوابی به پست ما بده ؟![]()
![]()
شما مطمئن هستید این مدل فایروال داره ؟ فکر نمی کنم داشته باشه . با این حال شما 192.168.1.1 رو داخل مرورگز بزنید و با پسورد admin لوگین شید بگردید داخل منوها فایروال رو پیدا می کنید یا نه.
سلام
وقتي از اينترنت استفاده نمي كنيم مانند وقتي كه كامپيوتر خاموشه آيا بايد مودم adslرو خاموش كنيم يا بايد بگذاريم همين طور روشن بمونه؟؟؟
هیچ فرقی نداره عزیز
من که مودمم همینجوری یکسره روشنه
فکر نکنم مشکلی واسش پیش باید -- فقط جایی که مودم رو میذاری تهویه خوبی داشته باشه (( راه های تهویه بالا و پایین مودم آزاد باشن ))
تاحالا هم ندیدم کسی با هر بار خاموش روشن کردن سیستم مودم رو هم خاموش روشن کنه
سلام خدمت دوستان عزیز
تو صفحه اول تنظیمات مودم واسه من فقط نوشته شده پورتم رو چه مقداری بستن و اصلا خبری از snr نیست
راهی نیست ببینم snr چنده ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
مدل مودم asus WL-am604
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)