تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 1394 از 1547 اولاول ... 394894129413441384139013911392139313941395139613971398140414441494 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,931 به 13,940 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2020

پيش فرض

پس چاره کار چیه؟! دقیقا چیکار کنیم، دیگه کلافه شدم، میخواستم پارس آنلاین بگیرم که اونم پورت نداره اینجا! های وب هم که پروفایل گیم نداره

چاره ای نمونده واسم برم دیده بان نت تست کنم اگه مشکلم حل نشه
    داداش مشکل رو من پگیدا کردم مشکل از زیر ساخته این بنده های خدا کاره رای نیستن همین مشکل رو من رو آسیاتک دارم پینگ میبگیرم میزارم یه 10 دقیقه پینگ بگیره یهو میاد رو 77 بد میره رو 120-140-180 زیر ساخت مسیر های خروجی رو از جای بدی داره میبره الکی نتتو کنسل نکن همه همینطوری ان هرشرکتی بری همینه من تازه می خواستم بیام شاتل گفتن پورت نداریم منم کنسل کردم این سرویسو تا ارشدشون زنگ بزنه بگم یا حل کنین یا کلا قید ADSL رو بزنم

2. 2 کاربر از u0k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2020

پيش فرض

فقط برای این که ثابت کنم مشکل زیر ساختی روی ISP ها
    توجه کنین

باکاهش پینگ

بدون کاهش پینگ

داخل سرور های آلمانم پینگ رو با کاهش پینگ 80-81 میرسونه علت اینه که فقط به این آی پی وصل می شم که برای دیتاسنتر آسیاتک هست و نت خود منم آسیاتکه مسیر رو از کشور دیگه رد می کنه ولی رو ADSL به این شکل نیست

4. این کاربر از u0k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال alottadamage's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2020

پيش فرض

فقط برای این که ثابت کنم مشکل زیر ساختی روی ISP ها
    توجه کنین

باکاهش پینگ

بدون کاهش پینگ

داخل سرور های آلمانم پینگ رو با کاهش پینگ 80-81 میرسونه علت اینه که فقط به این آی پی وصل می شم که برای دیتاسنتر آسیاتک هست و نت خود منم آسیاتکه مسیر رو از کشور دیگه رد می کنه ولی رو ADSL به این شکل نیست

این کدوم کاهش پینگه؟

6. 3 کاربر از alottadamage بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2020

پيش فرض

این کدوم کاهش پینگه؟
    پینگ پس داخل بازی فرقی نمی کنه داخل سرور های آلمان فقط خوبه بازی های که سرور هلند دارن هیچ فرقی نداره

8. 2 کاربر از u0k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2020

پيش فرض

پینگ پس داخل بازی فرقی نمی کنه داخل سرور های آلمان فقط خوبه بازی های که سرور هلند دارن هیچ فرقی نداره

پینگ پس بهتره از بقیه کاهش پینگ ها، ولی مشکل اینجاست که تو گیم پینگو نمیاره پایین، فقط 4.2.2.4 و چند تا آیپی شناخته شده.

10. 3 کاربر از alottadamage بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2020

پيش فرض

پینگ پس بهتره از بقیه کاهش پینگ ها، ولی مشکل اینجاست که تو گیم پینگو نمیاره پایین، فقط 4.2.2.4 و چند تا آیپی شناخته شده.
    اینا بدرد کسی میخوره که پینگ 200 دارن نه برای من که پینگم 100 بیاد بکنه 80 نمیشه الکیه

12. 3 کاربر از u0k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2019

پيش فرض

داداش مشکل رو من پگیدا کردم مشکل از زیر ساخته این بنده های خدا کاره رای نیستن همین مشکل رو من رو آسیاتک دارم پینگ میبگیرم میزارم یه 10 دقیقه پینگ بگیره یهو میاد رو 77 بد میره رو 120-140-180 زیر ساخت مسیر های خروجی رو از جای بدی داره میبره الکی نتتو کنسل نکن همه همینطوری ان هرشرکتی بری همینه من تازه می خواستم بیام شاتل گفتن پورت نداریم منم کنسل کردم این سرویسو تا ارشدشون زنگ بزنه بگم یا حل کنین یا کلا قید ADSL رو بزنم
    کاملا تایید میشه
    dns ها و ارتباط و زوت کل مملکت رو یه ماهه تغییر دادن و مسیر کاملا متفاوت بسته میشه
    من هم با کاهش پینگ godping دقیقا پینگم میشه بین صد تا 110 توی رینبو و سرورهای خاورمیانه که اصلا مشکلی ندارم

ببینید الان چندین شرکت همزمان دارن دیتاسنتر میزنن و یه ماهه که پروژه dns و دیتاسنتر مرکزی ایران که مال زیرساخته در حال آماده سازیه و این هفته میخوان افتتاح کنن
    همه اینا باعث اختلاله

البته بله خود اینترنت رو هم ضعیف تر کردن چی شده نمیدونم؟

حالا بعضی شرکتا دارن تو این شرایط پایدارتر عمل میکنن و بعضی کمتر

آقای وزیر در نظرات پست اینستاش حتی خبر نداشت پینگا ریخته بهم و تعجب کرد

14. 3 کاربر از alidorost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2019

پيش فرض

بهترین کاهش پینگ برای جمع من و دوستام گاد پینگ بوده
    کاملا تاثیر گذاره

16. 3 کاربر از alidorost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2020

پيش فرض

کاملا تایید میشه
    dns ها و ارتباط و زوت کل مملکت رو یه ماهه تغییر دادن و مسیر کاملا متفاوت بسته میشه
    من هم با کاهش پینگ godping دقیقا پینگم میشه بین صد تا 110 توی رینبو و سرورهای خاورمیانه که اصلا مشکلی ندارم

ببینید الان چندین شرکت همزمان دارن دیتاسنتر میزنن و یه ماهه که پروژه dns و دیتاسنتر مرکزی ایران که مال زیرساخته در حال آماده سازیه و این هفته میخوان افتتاح کنن
    همه اینا باعث اختلاله

البته بله خود اینترنت رو هم ضعیف تر کردن چی شده نمیدونم؟

حالا بعضی شرکتا دارن تو این شرایط پایدارتر عمل میکنن و بعضی کمتر

آقای وزیر در نظرات پست اینستاش حتی خبر نداشت پینگا ریخته بهم و تعجب کرد
    کاملا درسته تو منطقه ما نت همراه اول پینگ 80-79 میداد اخل رینبو الان شده 150 و نت خانگی یا همون adsl شده 100-110 پس نتیجه میگیرم که اصلا isp مشکلی نداره وقتی پینگ داخل خاورمیانه اوکی هست و اروپا مشکل داره متوجه باید بشیم که به طور کلی تمرکز کردن رو خاورمیانه و بیخیال اروپا شدن البته بیخیال که نشدن یه علتی وجود داره این نوسان ها کاهش سرعت ها حتی به نظر من نویز هایی که به صورت کاملا الکی رو خط تلفن ها میوفته بی دلیل نیست چون همه شرکت ها نت در اخر از زیر ساخت رد میشه وقتی زیر ساخت مسیر خروجی رو از جای بدی ببره همین مشکل به وجود میاد کاهش های پنگم به دلیل 0-1 میلی ثانیه بودن پینگش میاد 10-15 تا از پینگتو کم می کنه ولی وقتی وارد عمل میشه مثلا وارد سرور بازی میشی میبینی تغییری نکرده تازه تو بعضی شرایط ها مشکلم به وجود میاد من از هرکی پرسیدم هرکیو دیدم تو رینبو پینگ 110 کمترین پینگ که دیدم از دوستان 95-98 بوده اصلا پینگ هایی میدیدم داخل رینبو خودم تعجب می کردم مثلا 60-70 ولی همه اینا رفتن بالا 100 ایران از چندین طرف به اروپا می تونه وصل بشه پینگ60-70 باید رو همه باشه مثلا پینگ ترکیه به اروپا 50-60 هستش حالا ما مستقیم به ترکیه وصل بشیم با پینگ 15-20 این عدد هارو مساوی کنی میشه80-85 این به عنوان مثال گفتم چون کلا داخل کشور ما مسیر ها یا از عمان میگذره یا باکو که همون جمهوری آذربایجان هست من وقتی برسی می کنم بعد از isp مربوطه حدود 4-5 تا فقط تو زیر ساخت می گذره و در نتیجه گند میزنه به پینگ من به زیرساختم پیام دادم ولی جوابی دریافت نکردم کلا مشکل پینگ مثل یک سرطان همیشه رو سایه ایرانی جماعت هست

18. 2 کاربر از u0k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2020

پيش فرض

بهترین کاهش پینگ برای جمع من و دوستام گاد پینگ بوده
    کاملا تاثیر گذاره

واسه من یه ذره هم تاثیر نداشت، بدتر 20 تا هم برد بالا، واسه من پینگ پس جواب داد...

20. 2 کاربر از alottadamage بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •