اگه برای شما امشبم خوب بود دقیق امار بده به کجاها شکایت کردی ما هم بکنیم شاید فرجی شد !!![]()
اگه برای شما امشبم خوب بود دقیق امار بده به کجاها شکایت کردی ما هم بکنیم شاید فرجی شد !!![]()
این تیکت رو ارسال کردم جوابش رو دقت کنین فقط سعی کرده منو بپیچونه
سلام و خسته نباشیدچند روزی میشه که دقیقا بعد از ساعت 1 سرعت به شدت پایین میاد و عملا سایتی باز نمیشه دقیقا ساعات رایگان در صورتی که نباید اینجوری باشه و سرویس بنده 1 مگ هست که اگر سرعت واقعی هم برسه نباید کمتر از 128 کیلوبایت برسه در صورت که سرعت دانلود 30 هست خوب اگه نمیخواین نت شبانه رایگان بدین این کار واقعا درست نیست من فقط برای شبانه این طرح رو گرفتم و انتخاب دیگه ای هم ندارم خواهشا به این درخواست رسیدگی بشه و سرعت رو حداقل به اندازه واقعیش برسونید.با تشکر پاسخ توسط سعید در تاريخ 1395/05/09 ساعت 01:37 من تنکابن هستم و از هر کسی هم پرسیدم همین مشکل رو داشت
2# : سرعت شبانه باسلام\r\nمشترک گرامی با توجه به اشتراک گذاری (shara)سرعت دانلود شبانه رایگان از یک به هشت ، لذا حد اقل سرعت\r\nدانلود شبانه رایگان شما یک هشتم سرعت سرویس شما بر حسب [COLOR=\"#FF0099\"]کیلو[/COLOR][COLOR=\"#FF0099\"] بایت\r\n[/COLOR] می باشد. برای دانلود ارزان قیمت لطفا از بسته های شگفت انگیز استفاده کنید\r\n( هر گیگ حدودا 1000 تومان). با تشکر
Last edited by 4030saeed; 30-07-2016 at 15:53.
دوستان سایت اشنای اول چند روزیه باز نمیشه ممکنه ربطی داشته باشه
در جواب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه قرار به اشتراک 1 به 8 که چرا مال من که 2 مگه با شما سرعتش رو 30 مونده در ضمن در اشتراک ضریبش حداقل سرعته یعنی اگه هر هشت نفر همزمان استفاده کنند نه اینکه ثابت رو پایین ترین حالتش بمونه
دوستان امار بدید کسی سرعتش بالا مونده؟! برای ما که رو 30 !![]()
1:30 سرعت فیکس رو 370 از نور
نمیدونم مهمه یا نه رنج ای پی من 5.236 مثل دیشب بهمن
دیشب برای شما کم بود درسته؟ شما به کجا ها شکایت کردی؟ در مورد ایپی هم دو رقم اول برای همه همینه .
دوستانی که دیشب سرعتشون زیاد بود امشب هم زیاده یا کم شده؟!
تا الان برا من خوب بود دوباره ولی اومد رو 30 ساعت 1:34
ساعت 1:30 به بعد از هم پاشید
اره رو 30 بود یه 10 باری به 2020 یه شکایت هم به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن فکر کنم دارن رو اکانتینگ جدید کار میکنن برای جدایی شبکه داخلی و خارجی امیدوارم بره همه سرعتشون درست شه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)