تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1394 از 4105 اولاول ... 39489412941344138413901391139213931394139513961397139814041444149418942394 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,931 به 13,940 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

وحید جون اگه فوق لیسانس باشی و سرباز عادی باشی بهت ستوان دومی تعلق میگیره ولی اگه فوق لیسانس باشی و بخوای جذب ارتش بشی...ستوان یکم میشی...

مثلا من لیسانسم ..اگه همینجوری خدمتمو بگذرونم به من ستوان سومی میدن ولی اگه استخدام بشم با مدرک لیسانس به من ستوان دومی میدن...
    میلاد جان ممنون بابت خبر مفیدت ! جالب شد اگه اینجوری باشه که عالی میشه ! راستی شما از جزئیات و چگونگی اقدام برای جذب تو ارتش داری ؟

در جواب یکی از دذوستان که گفته بودن با ماده 33 نمیشه دوره دافوس گذروند ! کاملا در اشتباهند همین الان از یکی از فرماندهانمون تلفنی پرسیدم و گفت وقتی به درجه سرهنگ تمامی رسیدی می تونی دوره دافوس رو طی کنی و ربطی به دانشگاه امام علی و یا وارد شدن توسط ماده 33 نداره ! و اتفاقا اونایی که با مدرک بالاتر مثل فوق لیسانس یا دکترا و از طریق ماده 33 جذب میشن برای گذروندن دوره دافوس در اولویت هستند و به این ترتیب راه برای ادامه درجه تا رده های سرتیپی و سر لشکری بازه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

میلاد جان ممنون بابت خبر مفیدت ! جالب شد اگه اینجوری باشه که عالی میشه ! راستی شما از جزئیات و چگونگی اقدام برای جذب تو ارتش داری ؟

در جواب یکی از دذوستان که گفته بودن با ماده 33 نمیشه دوره دافوس گذروند ! کاملا در اشتباهند همین الان از یکی از فرماندهانمون تلفنی پرسیدم و گفت وقتی به درجه سرهنگ تمامی رسیدی می تونی دوره دافوس رو طی کنی و ربطی به دانشگاه امام علی و یا وارد شدن توسط ماده 33 نداره ! و اتفاقا اونایی که با مدرک بالاتر مثل فوق لیسانس یا دکترا و از طریق ماده 33 جذب میشن برای گذروندن دوره دافوس در اولویت هستند و به این ترتیب راه برای ادامه درجه تا رده های سرتیپی و سر لشکری بازه
    راستش خیلی از بچه ها که از فرماندمون پرسیدن..گفت : هر وقت ارتش نیرو بخواد جذب کنه..تو روزنامه های کثیرالانتشار اگهی میده که نیرو میخواد.....یکی دیگه از بچه ها پرسید که ایا رازی هستین...گفت : اگه واسه حقوق و چیزای دیگه میخواید بیاد ارتش..اصلااااااااااااااااا اااااااا نیاید...چون دیگه ماله خودت نیستی و هر چی اونا بگن باید بگی چم حتی اگه شما درست بگی...میگفت واسه مرخصی گرفتن کلی منت بشنوی......میگفت نظام واسه کسی خوبه که قلباااااااا انگیزه و علاقه داشته باشه ..در غیر این صورت پشیمون میشه....خوده فرماندمون میگفت من غیر از اینکه کارم تو نظام هستش..بیرون از اینجا هم واسه خودم در امد دارم و اصلا به پول ارتش نیازی ندارم...تنهاا علاقمه که دارم اینجا کار میکنم..............راستش منم به نظام علاقه دارم ولی وقتی برخود فرماندهارو با سربازا دیدم ..وقتی عقده ای بودن اونا رو دیدم...یه کم نا امید شدم....فعلا تو این فکرم که برم تو عقیدتی سیاسی ارتش ببینم میتونم جذب بشم یا نه....برام دعا کن که تو امریه من بزنن عقیدتی سیاسی...تا بعدا بتونم یه کاریش کنم...فدات

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام دوستان عزیز

من آموزشی نیروی زمینی ارتش آموزشگاه جواد الائمه افتادم
    کسی اطلاعاتی از اونجا داره؟
    برای اونجا هم همون وسایل رایج دوران آموزشی کافیه یا چیز دیگه ای هم نیاز هست؟
    یکم ازلاعات می خوام
    و اینکه ساکن تهرانم و متاهل پنجشنبه و جمعه خونه هستم یا نه
    کلا اینکه متاهلم و ساکن تهران فرقی میکنه در وضعیتم یا نه؟
    ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
    دمتون گرم

داره خودمونی میشه amir18616's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    منم افتادم تبرو دریایی سپاه حالا با توجه به تک پسر بودن بنظرتون با اینکه نبرو دریایی سپاه تو شهرمون نیست باز میوفتم اینجا یا نه ؟ اصلا این قضیه تک پسری قانونه؟

اگه بخوام برم نیرو زمینی سپاه میشه کاری کرد؟ واسه اینکار باید برم ستاد مشترک سپاه یا نبرو دریایی سپاه؟
    چرا کسی جواب من رو نمیده؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوست عزيز منم تك پسرم و لي از بچه هايي كه سپاه امام رضا مشهد دي رفتن سوال كردم براي فرستادنم به نيشابور (شهر خودم ) گفتن كلا تك پسري خيلي ملاك حساب نميشه.

آخر فروم باز hessam_sz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزيز منم تك پسرم و لي از بچه هايي كه سپاه امام رضا مشهد دي رفتن سوال كردم براي فرستادنم به نيشابور (شهر خودم ) گفتن كلا تك پسري خيلي ملاك حساب نميشه.
    چرا داداش حساب میشه خوبم میشه حد اقل برای استان محل سکونت حساب میشه ولی چون نیرو کم دارن واسه استان های دیگه مدارک شمارو ثبت نمیکنن.من خودم محمد رسول الله بودم مدرک تک پسری هیچ کسی را ثبت نکردن همه افتادن س و ب بعد رفتیم تهران مدرکمون را بردیم اونجا ثبت کردن دوباره همه افتادیم خراسان رضوی

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شما با این همه تعریفی که از مرز کردید خوب بود از خطرات کشندشم اطلاع رسانی میکردید. ماه چند ده کشته، مین های خنثی نشده، استرس و هزار و یک بدبختی دیگه. اینو دیگه هر آدم عاقلی میدونه که بدتر از مرز جایی برای خدمت وجود نداره.
    منم روز اولی که میخواستم برم مرز و بدتر از اون بار اولی که با اشرار مواجه شدم و درگیری و ... واقعا وحشت کردم ولی بعدا دیدم شهید شدنم به این آسونی نیست.درسته خطر هست نمیگم نیست.سختی هست همه اینا قبول.ولی به مظر من به مرخصی و کسر خدمتش میارزه.بعدشم منطقه خود ما منطقه درگیر عملیاتب هست ولی حدود 2 سال هست که شهید نداشتیم فقط کشتیم و تازه اون 1 دونه شهیدم کادری بوده

8. 2 کاربر از hessam_sz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

jتمام موارد یاد شده در اکثر یگان های ناجا وجود دارد (من هنوز یگانی رو ندیدم که این ها رو نداشته باشه )
    در ضمن مرز های شمال غرب کمترین شباهتی به مرزهای جنوب شرق ندارند
    و حداقل هفته ای 15 کشته در جنوب شرق داریم
    منم شرق خدمت میکنم منم درگیری دیدم.ما هم هفته ای 15 تا کشته داریم البته افغانی.

10. این کاربر از hessam_sz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

سلام دوستان
    به نظرتون تا الان تقسیمات انجام شده (اعزام 1/10)؟؟ این امتحانات و نمرات چه جوریاست؟ خوب یا بد شدنش واقعا تاثیر نداره؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام دوستان عزیز

من آموزشی نیروی زمینی ارتش آموزشگاه جواد الائمه افتادم
    کسی اطلاعاتی از اونجا داره؟
    برای اونجا هم همون وسایل رایج دوران آموزشی کافیه یا چیز دیگه ای هم نیاز هست؟
    یکم ازلاعات می خوام
    و اینکه ساکن تهرانم و متاهل پنجشنبه و جمعه خونه هستم یا نه
    کلا اینکه متاهلم و ساکن تهران فرقی میکنه در وضعیتم یا نه؟
    ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
    دمتون گرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •