اقا من رفتم تو بازی الان بعد خیلی لگ بود . logut کردم دوباره خواستم بره تو دیدم 505 مگ آپدیت اومده چیکار کنم؟
اقا من رفتم تو بازی الان بعد خیلی لگ بود . logut کردم دوباره خواستم بره تو دیدم 505 مگ آپدیت اومده چیکار کنم؟
من یک مدته از لول حالم بهم میخوره کلا حال بازی ندارمتا حالا همچین حسی داشتین؟
![]()
اینطور صلاح بودهاقا من رفتم تو بازی الان بعد خیلی لگ بود . logut کردم دوباره خواستم بره تو دیدم 505 مگ آپدیت اومده چیکار کنم؟
اتفاقا خیلی خوبه. می تونی بری به زندگیت برسی حالامن یک مدته از لول حالم بهم میخوره کلا حال بازی ندارمتا حالا همچین حسی داشتین؟
![]()
![]()
آقا کسی جواب ما رو نداد
اون قسمتی بود که نشون میده ملت دارن بازی می کنن و ما میزنیم واتچ و اسپک می کنیم بازی ملت رو.
برای من نیست![]()
اینطور صلاح بوده ؟
من آپدیت کردم و چند دست پلی کردم ولی از ساعت 9 شب تا الان لانچر رو زدم و تو فایل Scan 2 مونده !! چیکار کنم ؟ نه حجمی میبره و نه دکمه Lunch میاد![]()
صبر کنید ببینم ینی الان ازیر اومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ OMG
من نگفتم نوبتی هم که باشه نوبت یه اسکین برای Kha'Zix ه ؟ من نگفتم؟؟؟؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مد جدید خیلی باحاله به جرات میشه گفت بهترین مدی که تاحالا اومده همینه
این مود جدیده خیلی اعتیاد آوره...
تا ICON آخری رو نگیرم ولکنش نیستم![]()
Last edited by Fiddle; 11-09-2014 at 00:39.
ایول بالاخره Icon آخر شو گرفتمبا اختلاف 199 199 و کلی شانس که Poisen عه Teemo در آخرین لحظه Xerath رو کشت
30 دقیقه مراقب بودیم که اونا Xerath رو نکشن
-------------------------------------
بخواطر این Icon انقدر رقابت بینمون بود اگه مثلا رایوت توی مود های بعد همچین رقابتی بزاره واسه مثلا Rp خیلی باحال میشه که نمیذاره هیچ وقت![]()
برا منم همینجوری شد چند دقیقه صب کردم دیدم زدخ 505 مگ اپدیت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)