تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1394 از 2199 اولاول ... 3948941294134413841390139113921393139413951396139713981404144414941894 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,931 به 13,940 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال امیر انصاری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

چند روز پیش که تعرفه ها گرون شدن و مثلا با اضافه کردن 1 گیگ به تعرفه 2 مگ اون رو 30 تومن میدادن گفتم که بهتره به جای این کار هزینه های اشتراک و حجم رو جدا بگیرن که خدایا شکر این اتفاق داره میافته

با تما اینها اینطور به نفع کسایی هست که دانلود شبانه دارند نه بضررشون چون فقط پول اشتراک رو میدن و دیگه هزینه گیگ اضافه ای نمیدن یا حداقل رو پرداخت می کنند
    پس منظورشون یه چیزی مثل شبدیز کرج هست!
    به نظر من که جالب نیست! مخصوصاً اگر هزینه ی اشتراک بالا باشه. در ضمن به این روش هزینه ی دانلود شبانه خیلی بالا میفته. ترافیک شبانه ی شبدیز هر مگ 1 تومن محاسبه میشه، یعنی هر گیگ 1024 تومن، البته سرعت شبانه اصلاً افت نداره و در مورد شبدیز شبها سرعت دو برابر تا 4 برابر میشه (1 مگ روزانه، شبانه 2 مگ، در مراکز منتخب 4 مگ)، با این حال اگر قرار باشه هر شب دانلود شبانه داشته باشیم، بازم هزینه ها زیاد میشه. در ضمن در مورد شبدیز ترافیک روزانه هر مگ 5 تومنه.

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

نه دیگه احتمالا شبانه رایگان به این صورت کلا برچیده می شه
    پس منظورشون یه چیزی مثل شبدیز کرج هست!
    به نظر من که جالب نیست! مخصوصاً اگر هزینه ی اشتراک بالا باشه. در ضمن به این روش هزینه ی دانلود شبانه خیلی بالا میفته. ترافیک شبانه ی شبدیز هر مگ 1 تومن محاسبه میشه، یعنی هر گیگ 1024 تومن، البته سرعت شبانه اصلاً افت نداره و در مورد شبدیز شبها سرعت دو برابر تا 4 برابر میشه (1 مگ روزانه، شبانه 2 مگ، در مراکز منتخب 4 مگ)، با این حال اگر قرار باشه هر شب دانلود شبانه داشته باشیم، بازم هزینه ها زیاد میشه. در ضمن در مورد شبدیز ترافیک روزانه هر مگ 5 تومنه.
    تا جایی که من میدونم اصلا ربطی به دانلود شبانه نداره فقط قراره به جای اینکه هزینه اشتراک و حجم رو باهم بگیرن اونا رو جداد جدا حساب کنند

من الان اشتراک وایرلسم همینجوری هست و یه هزینه برای اشتراک طرحم میدم و به ازای هر گیگ هم پولش رو میدم دانلود شبانه هم سر جاشه و ربطی نداره سیستم اتوماتیک بعد از ساعت 12 شب هزینه ها رو شبانه حساب می کنه

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سوما حالا شما 2 نفر سرعتتون توپ به نظرت ما %99.99 کاربرا که سرعتمون داغونه و حقمون ضایع شده نباید اعتراض کنیم؟!!! n10:
    الان این شما ۲ نفر یکیش منظور منم ؟؟
    عزیزان به هم که اعتراض نکنید ، الان من میگم اینجوریه شما میگی اونجوریه تا فردا صبح هم حرف بزنیم شما حرف خودتو میزنی منم حرف خودمو ، چرا ؟ چون هردومون درست میگیم ، هم من و اونایی که سرعتشون خوبه درست میگن و واقعا راضی هستن ( که دیگه اینقدر راضی هستن حال ندارن بیان اینجا بگن چون ما ایرانیا فقط موقعی که یه مشکلی پیش بیاد و یه چیزیمون کم بشه فعال میشیم داد و بیداد ، ولی وقتی همون کارمون خیلی خوب پیش بره ۱کلمه هم نمیایم بگیم راضی هستیم و خوبه ، چون میگیم خب خوبه دیگه چیشو بگم !!)
    هم اونایی که ناراضی هستن درست میگن که ماشالله تقریبا هر کی تو این تاپیک هست ناراضیه و کلا هر کی که من میشناسم

من یه دفعه برای همه یه خصوص شخص شما سرعت خودمو با مدرک ثابت کردم و واقعا دیگه دلیلی نمیبینم که باز بگین مشکوک شدم و از این حرفا ...

پس به کار هم کار نداشته باشیم بهتره ، فقط اطلاع رسانی کنید ، هر کی سرعتش خوبه بگه ، هرکیم که ناراضیه سرعتش خوب نیست بازم بگه البته با مدرک از اسپید تست
    به جای بهم گیر دادن ببینید چه جوری میتونید حقتون رو بگیرین که سرعتتون کمه
    با تهمت زدن به اونایی که سرعتشون خوبه و اینکه کارمند مبین نت هستن شما ها سرعتتون خوب میشه ؟ نه والا

پس لطفا به نظرات مخالف همدیگه هم احترام بزارین ، حداقل سعیتون رو بکنین !!

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

نه دیگه احتمالا شبانه رایگان به این صورت کلا برچیده می شه
    دانلود شبانه در اصل یه هدیه هست که مثلا خیر سرشون میخوان مجانی حساب کنن ، پس اصلا شامل این قانون نمیشه ، یعنی این خود شرکت هست که دلش خواسته این زمان رو به عنوان هدیه به کابرا بده ، حالا توی روز میتونه این قانون رو اجرا کنه و به ازای پهنای باند مصرفی پول بگیره

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ددوست عزیز شما باید بازم عقب تر می رفتی میدیدی تو پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که روی صحبت من با کاربر مبین نت بوده شما نوشته من را نقل قول کردی و از طرف اون جواب دادی
    راستش من از موقعی که سرویس با حجم 20 الی 30 گیگ میداد کاربرش بودم و به غیر از سال اول کیفیت خوب و کاربر راضی به اون صورت از مبین نت ندیدم.
    خدا را شکر قراره به زودی تعرفه ها بر اساس گیگ مصرفی بشه دیگه حتما سرعت به یه نوایی می رسه ولی برای کسایی که دنبال شبانه باشند خبر بدی هست:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    راستش خبرش خیلی گنگ هست چون حتی به قول خود خبر همین الان بخش اعظم اینترنت پرسرعت بصورت حجمی و با ترافیک محدود داده می‌شه. پس دیگه بحث حجمی کردن برای چی هست رو نمی‌دونم.
    حدس می‌زنم یا می‌خوان کلاً نامحدود رو جمع کنن و یا شاید هم می‌خوان مشابه تلفن، اشتراکها رو از اعتباری به دائمی تبدیل کنن. یعنی طرف بعد از مصرف تازه بیاد پول بده که البته اینجوری در ظاهر به ضرر شرکتهای اینترنتی می‌شه چون دیگه پول مردم دستشون نمی‌مونه. ولی در عمل و واقعیت مشتریها هستن که بشدت ضرر می‌کنن چون با تورم ساعتی و گرون شدن مدام قیمتها، باید روز به روز پول بیشتری بدن و دیگه نمی‌تونن عطف به ماسبق کنن و مشابه قبل پرداخت کنن. به قولی باید به روز نرخها رو پرداخت کنن.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دانلود شبانه در اصل یه هدیه هست که مثلا خیر سرشون میخوان مجانی حساب کنن ، پس اصلا شامل این قانون نمیشه ، یعنی این خود شرکت هست که دلش خواسته این زمان رو به عنوان هدیه به کابرا بده ، حالا توی روز میتونه این قانون رو اجرا کنه و به ازای پهنای باند مصرفی پول بگیره

گویا این مواقع سال وقت گرون کردن و کم کردن سنگ ترازو هست. چون پارسال هم یادش بخیر، روزهای جمعه هم برامون مجانی بود که حذفش کردن. اینجوری که می‌گید پیش بره سال بعد باید برای شبهای مجانی هم، یادش بخیر بگیم.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

گویا این مواقع سال وقت گرون کردن و کم کردن سنگ ترازو هست. چون پارسال هم یادش بخیر، روزهای جمعه هم برامون مجانی بود که حذفش کردن. اینجوری که می‌گید پیش بره سال بعد باید برای شبهای مجانی هم، یادش بخیر بگیم.
    دیگه اگه شب های مجانی رو هم بردارن باید درش رو گل گرفت و من خودم امکان نداره حتی ۱ روز هم تمدید کنم ، میرم یه --- کارت میخرم اینترنت ماهواره‌ای اکانت میگیرم خیلی راحت از دست اینا راحت میشم ، هزینش یکم بیشتره ولی حاصر نیستم واسه اینترنتی که بخواد شب هاشم مجانی نباشه پول بدم

8. 3 کاربر از faramobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوست من کاش قبلش به اونا ( عاملیت ) میگفتی که میخوای کد عاملیتشون رو بدی و شکایت کنی ازشون، شاید یکم به خودشون میومدن و از اختیاراتشون استفاده میکردن که برات از طرح های قدیمی ثبت کنن
    ديگه از بس اعصابم خورد بود, شكايت كردم..البته اون موقع هم ديگه شركت تعطيل بوده..برا همين گفتم بزار كار رو يكسره كنم
    و اينكه قبلش بهشون گفتم نميشه يه جوري يكساله برام بزنيد..گفت نه..گفت تمام يكساله ها رو جمع كردن.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    شبانه با وضعیت موجود همون بهتر که برچیده بشه.
    من از وقتی که Adsl گرفتم با ۴ ساعت شبانه اش به اندازه یک هفته شبانه مبین دانلود میکنم.
    آنتن دهی من عالیه؛ ولی سرعت شبانه خیلی کم درحد ۵−۶ ونهایت۲۰ کیلوبایت. (سرویس ۵۱۲)

11. این کاربر از saeediranzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    شبانه با وضعیت موجود همون بهتر که برچیده بشه.
    من از وقتی که Adsl گرفتم با ۴ ساعت شبانه اش به اندازه یک هفته شبانه مبین دانلود میکنم.
    آنتن دهی من عالیه؛ ولی سرعت شبانه خیلی کم درحد ۵−۶ ونهایت۲۰ کیلوبایت. (سرویس ۵۱۲)
    نه بابا چیو بر چیده بشه ، من همین الان که دارم اینو میزنم دارم دانلود میکنم با سرعت ۴۱۰

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •