آره اینجوری بهتره
کانفیگ کردن مودم هم البته کاری نداره
آره اینجوری بهتره
کانفیگ کردن مودم هم البته کاری نداره
من الان كامپيوترم رو ريستارتش كردم
خود به خود adsl نصب شده
بدون اين كه من هيچ تنظيمات اضافي انجام بدم
روي مودم هم همه چراغ هاي اينترنت و اي دي اس ال و 1اور هم روشنه يعني هيچ مشكلي نيست
من به روح اعتقاد پيدا كردم
يعني چي شده؟
عزیز من میدونم باید "داخل تنظیمات" رو چک کنم! (پ نه پ ، لابد باید پیچ و مهرش رو باز کنم داخل مادربردش رو چک کنم)
سوال من اینه که دقیقا کجای تنظیمات ؟
اساتید لطفا پاسخ بدن
100% lمیدونستم که همینو میگی
خوب برادر من ، من که تو مودم نیستم ببینم کجاشه
شما یه عکس از صفحه کنسول مودمت بذار تا حداقل یه چیزی گیرمون بیاد تا راهنمایی کنیم![]()
100% lمیدونستم که همینو میگی
خوب برادر من ، من که تو مودم نیستم ببینم کجاشه
شما یه عکس از صفحه کنسول مودمت بذار تا حداقل یه چیزی گیرمون بیاد تا راهنمایی کنیم![]()
سلام خسته نباشین.من مودم edup وایر لس گرفتم اما هر کاری میکنم کانفیگ نمیشه چه با لن چه با وایرلس.البته عجیبه که با گوشیم میتونم برم تو نت اما با لپتاپ نمیشه میخواستم از دوستانی که از این مدت استفاده میکنند خواهش کنم اموزش کانفیگ کردنشو بهم یاد بذن.ممنون
ببین داداش، من خودم آدم چندان کم تجربه ای نیستم اما کل منوی کنسول رو بالا و پایین کردم و به جایی نرسیدم و گمون نمی کنم شما هم با یکی دو تا عکس به جایی برسی
هدف از طرح سوال و مخاطب من بیشتر بچه هایی بود که در حال حاضر یا از این مودم دارن استفاده می کنن یا اصولا قبلا استفاده کردن و آشنا به فوت کوزه گریش هستن
در هر صورت تشکر بابت جواب. مخلصیم![]()
به هر حال شرمنده دیگه![]()
سلام دوستان ...
من مودمم را تنظیم کردم و چراغ های DSL و Internet هر دو سبز هست اما توی ویندوز No Internet Access هست و دسترسی به اینترنت ندارم . اما وقتی که Connection PPOE را مشخصات اکانت ADSL ام هست را کانکت میکنم ، وصل میشه و دسترسی به اینترنت ندارم ... وقتی که Diagnose میکنم میگه که The DNS Server is not responsing ...
میشه راهنمایی کنید ؟
سوال در مورد خرید مودم ؟
میخواستم بدونم تفاوت مودم ADSL و ADSL WIRELESS چی هست ؟
من برای یک سیستم خانگی باید کدوم بخرم ؟
رفتم برا خرید مودم توی بازار ADSL هست و همچنین ADSL WIRELESS که اکثرشون 4 پورت هستند
تفاوتشون چی هست
آیا در سرعت هم تفاوت ایجاد میکند؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)